Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 1. 9. 2016.

| Sport

Rukometni kamp na Belom Kamenu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
toplicanin
Mladi rukometaši i rukometašice trenirali na čistom vazduhu iznad Prokuplja; foto: Lj. M.

Oko 20 članova ženskog i muškog Rukometnog kluba Topličanin prošlo je letnju školu rukometa koja je organizovana na Belom Kamenu kod Prokuplja.

Pod dirigentskom palicom trenera Mladena Cenića i Milana Strahinića, prokupačke mlade nade rukometnog sporta usavršavale su svoje veštine i umeće u prijatnom i zdravom okruženju ovog prokupačkog odmarališta.

Akcenat rada bio je na tehnici. Poenta čitave akcije je da u zajedničkom radu i druženju deca zavole rukomet. Na Belom Kamenu imali smo fantastične uslove i praktikovaćemo i dalje ovakav način okupljanja ekipa na istoj lokaciji. Ovim mladim nadama prokupačkog rukometa sada sledi takmičenje u regionalnim ligama gde će još više napredovati - rekao je sportski direktor RK Topličanin Ljubiša Milosavljević.


Dugovi opterećuju početak nove sezone

Prvi tim RK Topličanin sprema se za početak prvenstva u Super B ligi sa bitno promenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu i sa mnogo zaostalih dugovanja. Milosavljević naglašava da se očekuje održavanje Skupštine kluba gde će se izabrati novi Upravni odbor koji bi trebao da se uhvati u koštac sa problemima da se ne bi ugrozio klub koji postoji već 60 godina.

Rukometni klub Topličanin učestvovaće na tradicionalnom rukometnom turniru u Blacu, gde će se videti trenutne mogućnosti ekipe pred start sezone.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: