Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Rukometni klub Partizan

  • rk topličanin

    Sa minimalnim šansama za opstanak Topličanin u Prokuplju dočekuje Partizan

    Nakon prošlonedeljnog poraza od Šamota u Aranđelovcu i samo teoretske šanse za opstanak u Arkus ligi, rukometaši Topličanina u subotu od 18 sati na svom parketu dočekuju beogradski Partizan. Uprava i igrači najavljuju veliku borbu i pozivaju publiku da ih podrže i svojim navijanjem pomognu da iznenade favorizovanog gosta.

    detaljnije
  • IMG-64095e1d16dee0c2caa0bde401abd75a-V

    Partizan u Leskovcu prekinuo pobedničku seriju Dubočice

    Nisu uspeli rukometaši Dubočice da upišu i četvrti uzastopni trijumf, pošto je u leskovačkoj Hali sportova rezultatom 30:27 (18:15) od njih bio bolji beogradski Partizan. Nakon 7. odigranih kola u Arkus ligi, ”Vukovi” se sa 6 osvojenih bodova nalaze na sredini tabele.

    (2) detaljnije
  • RK Dubočica

    Dubočica u derbiju kola dočekuje Partizan

    Seriju pobeda rukometaši Dubočice pokušaće da nastave večeras od 19 sati, kada će u leskovačkoj Hali sportova, u derbiju 7. kola Arkus lige, dočekati beogradski Partizan. Trener Siniša Mičić ističe da njegov tim spremno dočekuje duel, kao i da će uz pomoć publike pokušati da protiv crno-belih ostvare pozitivan rezultat.

    detaljnije
  • RK Dubočica

    Partizan za jedan gol bolji od Dubočice

    Nisu uspeli rukometaši leskovačke ”Dubočice” da naprave iznenađenje u 12. kolu plej-ofa, pošto su kao gosti poraženi od ekipe ”Partizana” rezultatom 35:34 (19:16).

    detaljnije
  • RK Dubočica

    Rukometaši Dubočice izlaze na megdan Partizanu

    Posle prošlonedeljnog poraza od ”Vojvodine” rukometaši ”Dubočice” izgubili su sve šanse da se domognu vrha tabele, pa će u preostala dva kola plej-ofa Arkus lige igrati za čast. Naredni protivnik ”Vukovima” u subotu od 18 sati u Beogradu biće ”Partizan”.

    detaljnije
  • RK Dubočica

    Partizan u neizvesnoj završnici slavio u Leskovcu

    U jednom od derbija 6. kola plej-ofa Arkus lige rukometaši "Dubočice" poraženi su u svojoj dvorani od ekipe " Partizana" rezultatom 31:30 (12:14). Utakmica je rešena 30 sekundi pre kraja, kada je mladi bek crno-belih Stefan Petrić doneo svom timu dva gola prednosti.

    detaljnije
  • RK Dubočica

    Partizan rutinski do pobede u Leskovcu

    U derbi utakmici 3. kola B grupe Arkus lige rukometaši Dubočice poraženi su od Partizana rezultaom 27:20 (18:12). Crno-bele su do pobede u Leskovcu predvodili bekovi Pisarić i Petreić koji su postigli po 6 golova.

    detaljnije
  • sasa pejcic, rk dubocica, leskovac, foto arkus liga

    Maksić i Trnavac vodili crno-bele do ubedljive pobede nad Dubočicom

    Nisu uspeli rukometaši Dubočice da pruže jači otpor ekipi Partizana, pošto su Beograđani u "SC Voždovac" rutinski slavili u 7. kolu plej-ofa ARKUS lige rezultatom 32:22 (18:12). Domaći tim su do pobede predvodili golman Trnavac sa 16 odbrana, odnosno Aleksa Maksić koji je mrežu Leskovčana pogađao 7 puta.

    detaljnije
  • Derbi opravdao očekivanja - Železničar i Partizan podelili bodove

    U pravom derbiju, utakmici punoj preokreta i naboja, rukometaši Železničara i Partizana odigrali su nerešeno u hali "Čair" 28:28 (16:15). Bod ekipi Partizana je doneo golman Trnavac koji je nekoliko sekundi pre kraja utakmice odbranio šut Milosavljevića iz velike daljine.

    (1) detaljnije
  • trkulja i antic, rk zeleznicar

    Derbi četvrtog kola ARKUS lige: Partizan gostuje u Nišu

    Nakon dva uzastopna poraza u ARKUS ligi, rukometaši Železničara danas igraju derbi 4. kola, a u hali "Čair" gostuje ekipa Partizana. Utakmica u Nišu igra se od 18:30.

    (2) detaljnije
  • aleksandar pavlovic

    Železničar igra u Beogradu sa Partizanom

    Serija od četiri meča koje će za 11 dana odigrati rukometaši niškog Železničara počinje u sredu, 26. februara kada će igrati sa Partizanom u Beogradu u 18. meču ARKUS lige. Dva rivala, koja će se sastati i 4. marta u četvrtfinalu Kupa Srbije, nastavljaju ovim susretom borbu za plej-of.

    detaljnije
  • Radivojević Železničar Partizan

    Železničar rutinski "odradio" Partizan, uz trijumfalni povratak Spasića

    Iako u pitanju bio rukometni klasik i serbi sredine tabele, rukometaši Železničara su rutinski savladali Partizan u 7. kolu Superlige, rezultatom 36:27. Nišlije je predvodio Đorđe Spasić sa 9 pogodaka, a kako su dominantni bili, govori i podatak da su se u strelce upisali svi rukometaši sem Luke Potonjaka.

    detaljnije
  • Železničar klupa Đorđe Teodorović

    Trener “Želje” zamolio Nišlije da napune “Čair” na meču sa Partizanom

    Kao prekretnicu doživljava trener Železničara Đorđe Teodorović duel 7. kola ARKUS lige, u kome njegov tim dočekuje beogradski Partizan. Zato, moli Nišlije da u sredu, 30. oktobra napune halu “Čair” i pomognu rukometašima da stignu do vredne pobede.

    (2) detaljnije
  • Bojan i Boris Radivojević

    Blizanci iz Partizana potpisali za "Želju", naredna proba sa Kinezima

    Braća blizanci Boris i Bojan Radivojević, dosadašnji rukometaši Partizana i zvanično su pojačali redove niškog Železničara , baš kao i visoki bek Petar Petrović, koji stiže iz komšijskog Vranja . Ovo su prva pojačanja niškog kluba pred predstojeću sezonu, a niška publika moći će da ih vidi u petak, 30. avgusta od 17:30. Tada će u hali "Čair" niški tim igrati prijateljski meč protiv kineskog tima Anhui iz Hefeija.

    (1) detaljnije
  • vejin,-rk-zeleznicar,-nis,-foto-jv-vk

    Predvođen pomoćnim trenerom “Želja” dočekuje Partizan

    Praznik rada rukometaši Železničara provešće radno, jer će u hali “Čair” u sredu, 1. maja ugostiti beogradski Partizan, u utakmici 5. kola plej-ofa Superlige. Kako je nakon poraza u prošlom kolu šef struke niškog tima Veselin Vujović podneo ostavku, "Želju" će u ovom meču predvoditi pomoćni trener Nebojša Bokić.

    (2) detaljnije
  • rk zeleznicar nis foto vanja keser

    Železničaru bod protiv Vojvodine u Novom Sadu

    Deset sekundi pre kraja rukometaši niškog Železničara su golom Aleksandra Stanojevića došli do remija (25:25) protiv Vojvodine u Novom Sadu u 4. kolu plej-ofa. Posle 13 pobeda u nizu, niški rukometaši zabeležili su drugi remi u sezoni, ali zadržali prvo mesto.

    (1) detaljnije
  • VAK-3654

    Železničar ubedljivom pobedom počeo plej-of

    Trijumfom nad Partizanom (28:22) rukometaši niškog Železničara počeli su doigravanje za titulu i tako nastavili pobednički niz koji su započeli u osnovnom delu Superlige.

    (1) detaljnije
  • rk zeleznicar

    Drugi poraz u nizu Železničara

    U drugoj utakmici zaredom rukometaši niškog Železničara pretrpeli su poraz, ovog puta, u derbiju 15. kola bolji od niškog tima bio je Partizan koji je na svom terenu slavio rezultatom 24:23.

    (1) detaljnije
  • jevtic

    Železničar želi četvrti trijumf nad Partizanom ove sezone

    U derbiju 15. kola Superlige igraće najbolji napad protiv najbolje odbrane - lider niški Železničar gostuje drugoplasiranom Partizanu u subotu, 17. februara. Biće ovo četvrti susret ove dve ekipe, a na sva tri prethodna duela slavili su niški igrači.

    detaljnije
  • Železničar Partizan

    Železničar i dalje bez poraza, pobeđen i Partizan u "Čairu"

    Odmah nakon Crvene zvezde, koja je izgubila od niških odbojkaša, na parket hale „Čair“ istrčali su rukometaši drugog "večitog rivala" – i isto se proveli. Nijednom u toku cele utakmice Partizan nije poveo, a Železničar je imao blagi pad samo tokom sredine meča, pa je derbi kola završen sa 29:22, zahvaljujući čemu su Nišlije i dalje neporažene ove sezone.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: