Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 3. 7. 2017.

Rukovodstvo i stručni štab Omladinske škole napuštaju Radnički

Stadion Čair Nakon Gmitrovićeve ostavke, roditelji su najavljivali i protest, ali se od toga ipak odustalo; foto: Vanja Keser

Uprkos odličnim takmičarskim rezultatima, koje ističe rukovodstvo Omladinske škole Radničkog, u niškom fudbalskom klubu nisu zadovoljni njihovim radom, jer, kako kažu, trenerima Omladinske škole u poslednjih 5 godina nije pošlo za rukom da osposobe igrače za prvi tim.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • djoker

    16:15 // 3. 7. 2017.

    Taman kada je skola pocela da funkcionise kako treba, i da se zna neki red,a ne kao ranije gde su razni menadzeri upravljali tom skolom. Verovatno je taj rad sa decom nekom smetao, znaci i pored odlicnih rezultata skole ima nezadovoljnih.

  • Mića

    16:31 // 3. 7. 2017.

    Od Bulatovića pa do sada, u Radničkom se bave samo trgovinom igračima. Zato uprava zajedno sa sekretarom treba da podnese ostavke a sa njima ivsvi političari u FS Južne Srbije pa će onda doći i rezultati.

  • Dejan

    17:59 // 3. 7. 2017.

    Mrkic (21),N. Mitrovic (20), A. Jovanovic (17) , L. Andjelkovic (20), Kojic (18), u prvom timu su pali sa Marsa verovatno. Uz nesto starije Tomica (25), kapitena M.Petrovica (27) koju su isto sa neke planete dosli. I jos starije M.Zivkovica (32) kapitena A. Jovanovica (31) S. Stojanovica (34) koji su isto ponikli na Marsu verovatno. Kao sto kazu " Ako koza laze trava od metar i po ne laze"

  • Aperkat

    19:33 // 3. 7. 2017.

    Bruka,sramota,tuga ,beda i propast!Pogledajte samo na sta lici ulaz u skolu,izandjala vrata,izbledala slova naseg tragicno poginulog igraca Belog,stroka i smrad,kao da ulazis u apsanu!

    • Alex

      14:13 // 4. 7. 2017.

      Ne mogu jednu stazu da naprave, do pomoćnih terena, nego deca gaze blato do kolena, pa posle ne mogu da očiste kopačke da bi istrčali na veštačku travu. Tribina pomoćnog terena, gde sede roditelji, zarasla u travu, a deo između tribina i terena je zmijarnik...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: