Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

SEHA liga

  • VAK-9849

    U poslednjim sekundama Zagreb "slomio" Železničar i slavio u "Čairu"

    I pored velike borbe, odlične partije, vođstva većim tokom utakmice i velikom podrškom sa tribina "Čaira" rukometaši Železničara nisu uspeli da naprave iznenađenje u poslednjem kolu SEHA lige, pošto je golom Vlaha 18 sekundi pre kraja Zagreb pobedio. Železničar se sada okreće Kupu i Prvenstvu Srbije.

    (3) detaljnije
  • Nemanja Milovanovic

    Železničar dočekuje najtrofejniji klub bivše Jugoslavije, ulaz besplatan

    Poslednji meč u debitantskoj sezoni SEHA lige rukometaši niškog Železničara odigraće u sredu, 6. marta kada im u goste stiže Zagreb, nekadašnji dvostruki prvak i četvorostruki vicešampion Evrope i osvajač svih nacionalnih šampionata Hrvatske. Ulaz je besplatan.

    detaljnije
  • predrag-vejin,-rk-zeleznicar,-decembar-2018,-foto-jv-vanja-keser

    Železničar ubedljiv u Bukureštu, nova pobeda nad Steauom

    Rukometaši niškog Železničara vezali su drugu pobedu zaredom pošto su slavili protiv Steaue u glavnom gradu Rumunije rezultatom 31:24 (12:11) u pretposlednjem kolu regionalne SEHA lige. Nišlije su drugi put u sezoni bile bolje od ekipe iz Bukurešta, a ovo im je bio peti trijumf u regionalnoj ligi.

    (1) detaljnije
  • aleksandar-pavlovic,-rk-zeleznicar-nis,-februar-2019,-foto-jv-vanja-keser

    Železničar sa pojačanjima gostuje Steaui

    Pretposlednji meč u ovosezonskoj SEHA ligi rukometaši niškog Železničara odigraće u subotu, 2. marta u Bukureštu protiv Steaue, trenutno šestoplasirane ekipe regionalnog takmičenja. "Želja" će na ovoj utakmici imati pomoć najnovijih pojačanja, hrvatskog pivota Anta Babića i crnogorskog golmana Nikole Matovića.

    detaljnije
  • steva-i-jevta,-rk-zeleznicar-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Železničar drugi put u sezoni pobedio Metalurg

    Drugi put u sezoni rukometaši niškog Železničara savladali su skopski Metalurg, a ovog puta u hali "Čair" srpski tim je slavio rezultatom 27:25 (16:13) u 16. kolu SEHA lige. Nišlije su se četvrtom pobedom vratile na osmo mesto tabele regionalnog takmičenja.

    (1) detaljnije
  • zelja

    Posle dva meseca "Želja" ponovo u svom "Čairu"

    Nakon tačno 70 dana od poslednjeg meča koji je odigrao na svom terenu niški Železničar dočekaće skopski Metalurg u 15. kolu SEHA lige. Utakmica je u sredu, 27. februara, a ulaz je besplatan.

    detaljnije
  • rk zeleznicar

    Železničar minimalno poražen u Slovačkoj

    I pored dobre partije i velikog otpora, rukometaši niškog Železničara poraženi su u Prešovu od Tatrana rezultatom 27:26 (13:13) u regionalnoj SEHA ligi. Bez četiri pojačanja i povređenog Dalibora Markovića "Želja" je sve vreme parirao protivniku i pokazao da je na dobrom putu pred finiš osnovnog dela SEHa lige i pred start domaćeg takmičenja.

    detaljnije
  • milosavljevic, rk zeleznicar, decembar 2018, foto jv vanja keser

    Ove nedelje "Želja" ima duplu proveru

    Dok čeka nastavak takmičenja u SEHA ligi, koje ima tek 20. februara, Rukometni klub Železničar iz Niša će u sredu, 13. februara i petak, 15. februara odigrati dve prijateljske utakmice i to sa leskovačkom Dubočicom i Butelom iz Skoplja.

    detaljnije
  • miroslav kocic

    Miroslav Kocić se vratio u Niš i pojačao Železničar

    Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši golman Dubočice iz Leskovca, niških klubova Železničar i Naisus, zatim Zaječara, Planinke iz Kuršumlije, novosadske Vojvodine, skopskog Metalurga, turskog Bešiktaša, francuskog Sarana i Temišvara iz Rumunije Miroslav Kocić potpisao je ugovor sa Rukometnim klubom Železničar iz Niša.

    (2) detaljnije
  • vejin-i-markovic,-rk-zeleznicar-nis,-foto-jv-vanja-keser

    "Želja" porazom počeo 2019. godinu

    Nisu uspeli rukometaši niškog Železničara da drugi put u sezoni savladaju Izviđač iz Bosne i Hercegovine, ekipu koja je do ovog kola imala samo jedan bod. Nišlije, koje su igrale bez pojačanja, izgubile su rezultatom 29:24 u 14. kolu SEHA lige.

    (4) detaljnije
  • rk zeleznicar

    Posle zimske pauze Železničar u subotu nastavlja sezonu

    Utakmicom protiv Izviđača u Ljubuškom u Bosni i Hercegovini rukometaši niškog Železničara počinju takmičarsku 2019. godinu, a utakmica 14. kola SEHA lige je na programu u subotu, 2. februara. "Želja" je dobio novog igrača pošto je potpisao golman Nikola Matović.

    detaljnije
  • kocic

    "Želja" se pojačava - blizu potpisa i Miroslav Kocić

    Nekoliko dana pred nastavak sezone, u kojoj ima još 5 mečeva u SEHA ligi i nadmetanje za trofeje prvaka Srbije i pobednika Kupa, Železničar iz Niša pojačao se slovenačkim desnim bekom Janom Gorelom i hrvatskim pivotom Antom Babićem, dok je blizu dogovora sa nekadašnjim golmanom reprezentacije Miroslavom Kocićem i Nikolom Matovićem, golmanom iz Crne Gore.

    (2) detaljnije
  • stevan sretenovic, rk zeleznicar nis

    Železničar i makedonski Eurofarm igraju dva prijateljska meča u "Čairu"

    Dve jake provere pred nastavak sezone, koji je 2. februara, rukometaši niškog Železničara imaće u petak, 25. januara i dan kasnije u hali "Čair" kada dočekuju makedonski Eurofarm Rabotnik, učesnika grupne faze EHF kupa.

    detaljnije
  • milosavljevic, rk zeleznicar, decembar 2018, foto jv vanja keser

    Eurofarm proverava Železničar

    Prvu proveru forme u zimskom pripremnom periodu rukometaši niškog Železničara imaće 25. i 26. januara kada će u Nišu ugostiti makedonski Eurofarm Rabotnik iz Bitolja, učesnika grupne faze EHF kupa i trenutno prvoplasirane ekipe makedonskog prvenstva.

    detaljnije
  • acko pavlovic

    Treningom bez trenera Vujovića, rukometaši Železničara počeli pripreme

    Nakon skoro tronedeljne zimske pauze, rukometaši niškog Železničara počeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj ih očekuje borba u regionalnoj SEHA ligi, domaćem prvenstvu i Kupu Srbije. Ekipi će se do kraja nedelje priključiti trener Veselin Vujović, koji je bio na pripremama sa reprezentacijom Slovenije.

    detaljnije
  • stevan-sretenovic,-rk-zeleznicar-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Porazom od Neksea rukometaši Železničara završili 2018. godinu

    U utakmici u kojoj nijednom nisu vodili, rukometaši Železničara nisu uspeli da naprave iznenađenje i na svom terenu savladaju favorizovane Nekse iz Hrvatske. Niški tim je poražen rezultatom 25:18 (12:10) u poslednjem ovogodišnjem kolu SEHA lige, a nastavak sezone je februara.

    (6) detaljnije
  • stevan sretenovic, rk zeleznicar nis

    Železničar protiv Neksea završava takmičarsku 2018. godinu

    Poslednji meč u 2018. godini rukometaši Železničara iz Niša, aktuelni vicešampion Srbije i osvajač Kupa, odigraće na svom terenu u sredu, 19. decembra kada dočekuje hrvatski Nekse, trećeplasiranu ekipu SEHA lige. Trener "Želje" Veselin Vujović poziva publiku da se zajedno oproste od takmičarske godine.

    detaljnije
  • stevan sretenovic, predsrag vejin

    Dvojica "Željinih" rukometaša na spisku reprezentacije za SP

    Na širem spisku selektora muške rukometne reprezentacije Nenada Peruničića za sastav reprezentacije na Svetskom prvenstvu koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj i Danskoj, nalaze se i bekovi niškog Železničara Stevan Sretenović i Predrag Vejin. Na spisku je i jedan Nišlija i to Darko Đukić iz Meškov Bresta.

    detaljnije
  • aleksandar-pavlovic,-rk-zeleznicar-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Poraz Železničara od Meškova u Belorusiji

    Posle solidne partije tokom prvih 45 minuta, lošom igrom u poslednjih 15 minuta i uz samo dva postignuta gola u tom periodu, rukometaši niškog Železničara poraženi su od Meškova u Brestu u 12. kolu SEHA lige. Nišlijama je ovo osmi poraz u regionalnoj ligi.

    (2) detaljnije
  • acko pavlovic, rk zeleznicar nis, foto jv vanja keser

    Vujović: Očekujem jaku utakmicu protiv Meškova, a iznenađenje bi bilo dobro

    Nakon poraza od Vardara, šampiona SEHA lige, uprkos odličnoj partiji, rukometaši Železničara iz Niša gostuju beloruskom šampionu Meškovu iz Bresta, učesniku Lige šampiona. Utakmica je u sredu, 12. decembra u Belorusiji, a trener niškog tima Veselin Vujović prepušta ulogu favorita protivniku, ali nada se iznenađenju.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: