Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 21. 4. 2018.

| Sport

Sa novim trenerom i entuzijazmom Nais ide na Partizan

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais vaterpolo Mitrović
Gostovanje prvaku države; foto: Vanja Keser

Verovatno najteži zadatak u sezoni je pred Naisom ovog vikenda, pošto gostuju učesniku Lige šampiona, aktuelnom državnom prvaku i osvajaču Kupa Srbije Partizanu. Utakmica 4. kola Superlige igra se 21. aprila u Beogradu, a niški vaterpolisti nastupiće sa novim trenerom Stefanom Lukovićem.

On je bio pomoćnik dosadašnjem treneru Nenadu Vasilovskom, ali je preuzeo poziciju glavnog trenera pošto je klub pre par dana prekinuo saradnju sa Vasilovskim. Razlog su tri vezana poraza u Superligi - dva su bila očekivana, ali je treći bio od Valjeva, koje su Nišlije već dva puta savladale ove sezone, pa je očigledno bio posebno bolan.

Što se tiče Partizana, iako su sezonu u Jadranskoj A1 ligi završili nešto slabije pozicionirani u odnosu na prethodnu, do sada su pokazali da su neprikosnoveni, kada je reč o domaćim timovima. Shodno tome, trener Luković smatra da su svakako pretendenti za titulu.

Shodno svim rezultatima oni su favoriti, ali isto tako mi nećemo otići na Banjicu da se predamo. Idemo da se borimo i ostvarimo što bolji rezultat u ovom trenutku. Moramo da se čuvamo kontranapada i igre na dva metra, koja je njihovo najjače oružje - priča Luković.

Njemu će u ovom meču na raspolaganju biti svi prvotimci sem Alekse Dimitrijevića, koji je pod znakom pitanja zbog povrede ramena.

Meč Nišlija i Partizana na programu je od 19 sati, a nakon ove serije gostovanja, Nais će zarediti sa utakmicama na svom “Čairu”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: