Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 2. 10. 2012.

Sara Božić prvak Srbije

sara-bozic-ep-hrvatska.jpg Sara Božić na Evropskom prvenstvu za juniore u Poreču; foto: eju.net

Na Prvenstvu Srbije za seniore do 23 godine džudisti Kinezisa iz Niša osvojili su 4 medalje, dok su džudisti Niša uzeli tri medalje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišliski Džeronimo

    17:10 // 2. 10. 2012.

    Meni, kao starom džudisti, ovo je najlepša muzika. Sari Božić, Dejanu Tomcu, Nikoli Lemiću, Lazaru Aleksiću, Milici Stanković, Milanu Joviću i Aleksandri Momčilović šaljem velike čestitke i najbolje želje.

  • Petar Preradovic

    17:46 // 2. 10. 2012.

    Sve pohvale sportskoj redakciji "Juznih vesti" koja nas izvestava o uspesima nasih dzudista iz Nisa. Zahvaljujuci njima saznao sam za nasu mladu dzudistkinju Aleksandru Momcilovic, ali ne na osnovu pompeznih naslova, vec na osnovu stalne prisutnosti njenog imena u vasim rubrikama i postignutih uspeha. Saznao sam da ona radi u kategoriji -52kg, te da je bronzanu medalju, na ovom takmicenju, osvojila u toj kategoriji i to sa samo 15 godina. Uz to, u ovoj godini, postigla je sledece rezultate: prvo mesto na kadetskom prvenstvu drzave (uzrast -17 godina), prvo mesto na juniorskom prvenstvu drzave (uzrast -19 godina), prvo mesto na Olimpijadi skolske omladine Srbije, ucesnik Evropskog prvenstva za kadete u Baru, trece mesto na Balkanskom sampionatu za kadete u Rumuniji (Izvor: sportska rubrika "Juznih vesti" i zvanicni sajt Judo Saveza Srbije). Misljenja sam da za jednog ovako mladog, a uspesnog sportistu, u vasoj sportskoj rubrici treba da dobije vise prostora.

    • Aleksandra Momcilovic :)

      00:55 // 16. 10. 2012.

      @Petar
      Ti li si bre,kume? :)

  • Nislija

    23:35 // 2. 10. 2012.

    Cestitam svim nasim osvajacima medalja, a posebne pohvale za Aleksandru Momcilovic, najmladjeg, a najtrofejnijeg dzudistu u Nisu. Ovi mladi ljudi su najbolja investicija u koje treba da ulazu grad Nis i drzava Srbija.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: