Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:32, 13. 5. 2013.

| Sport

Saša Mrkić podneo ostavku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Sasa-Mrkic,-trener-Radnickog.jpg
Saša Mrkić; foto: Marjan Nikolovski

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao je bez trenera tri kola pre kraja sezone pošto je Saša Mrkić podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba zbog teške situacije u klubu.

Samo tri kola pre kraja sezone Radnički je ostao bez trenera pošto je Saša Mrkić nakon 12 utakmica podneo ostavku.

- Zaista više ne mogu, treba da se preuzme odgovornost za sve. Ne samo trener i igrači. Žao mi je što odlazim, što je ovakva situacija u klubu u kom sam proveo mnogo godina, ali nemam načina da se izborim sa problemima koje treba Grad i Uprava da rešavaju - rekao je Saša Mrkić za Južne vesti.

On je dodao da klub ima mnogo problema i u teškoj je finansijskoj situaciji.

- Ne plašim se šta će biti danas, mi ćemo siguran sam opstati u Superligi. Plaši me šta će biti sutra, kako će klub dalje. Od kako sam došao ne spavam, mora da se pomogne Radničkom. Ne mogu više da motivišem igrače, pričao sam im, ali samo priča ne pomaže. Neki su izbačeni iz stanova, nisu primili plate, nemaju gde da se leče, klub ide na dan utakmice u Jagodinu, Beograd, nema para. Maksimalno sam dao klubu, 12 utakmica, 5 pobeda, 5 poraza i 2 nerešene uz gol razliku 11-11. Igračima svaka čast - dodao je Mrkić.

Do kraja sezone ostala su još 3 kola, a prvu narednu utakmicu Radnički igra u subotu, 18. maja u Novom Sadu sa Vojvodinom. Kako kažu u klubu, novi trener verovatno neće biti skoro licenciran.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Suki

    08:39 // 14. 5. 2013.

    Meraklijo iz Niša pare ne da ne smeju da traže al ako daju Radničkom šta ce da ostane za njih?
    Treba uprava jaka koja ce profesionalno da radi i to pod hitno...

    • Meraklija iz centar

      13:56 // 14. 5. 2013.

      e,vidis,zato sto su glupi.to je nas covek,gleda samo za sad,i sebe.samo nekog da zavrne.fazon je u tome,da je bolje da se stisnu godinu,dve od kradje,naprave ekipu gde ce da bude par mladih talenata sa juga,i da se mnogo,mnogo puta vise profitira,tako bi imali i oni da carnu nesto,sto se i ne bi primetilo tolko,a bilo bi i za igrace i grad,a i ljudi bi vise pratili radnicki,tako da bi se i karte vise prodavale!

    • suki

      21:48 // 14. 5. 2013.

      DA DA DA
      Samo je pitanje da li će tada da budu na vlasti i u mogućnosti da se ogrebu za pare...
      Ne rade iz ljubavi oni ništa...

  • Сташко Стојковић

    23:47 // 13. 5. 2013.

    Већина људи која данас води град и нишке општине не поседује елементарни морал и свест о општем интересу. они су умешни у лобирању, , сплеткарењу и подметању. Технички није никакав проблем да се обезбеди 600000 евра колико је неопходно на годишњем нивоу да би функционисао клуб, али је проблем у људима који су изабрани да воде град, јер не желе да се ангажују нигде где не могу да остваре личне бенефите, а да би Раднички могао да функционише потребна је градска власт која има ентузијазам да подигне клуб без икакве новчане накнаде, а други разлог је тај што кључни људи у граду нису Нишлије и немају емотивну везу са Радничким као једним од симбола Ниша.

  • Malisa

    22:43 // 13. 5. 2013.

    Pobeze covek ka funjara. Dosao bio deset utakmica osetio tvrdo i bezanija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: