Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sava Ranđelović

  • Sava Ranđelović

    Nišlija kao kapiten predvodi vaterpolo reprezentaciju na Evropskom prvenstvu

    Jedan od najiskusnijih u timu Dejana Savića, osvajač dva olimpijska zlata, Svetskog i Evropskog prvenstva, Svetske lige i Svetskog kupa, Mediteranskih igara i Univerzijade predvodiće vaterpolo reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Splitu. To je Sava Ranđelović, rođen pre 29 godina u Nišu, odrastao u Doljevcu. On veruje da je podmlađeni A tim Srbije spreman za svoj deveti šampionat Starog kontinenta.

    (2) detaljnije
  • Vaterpolo reprezentacija Srbije na svečanosti OKS

    Nišlija u najboljem timu Srbije, Nišlijka i Leskovčanka u izboru za najbolje sportistkinje

    U izboru Olimpijskog komiteta Srbije u Beogradu su proglašeni najbolji u 2021. godini, a za najbolji muški tim izabrana je vaterpolo reprezentacija Srbije u kojoj je ove godine igrao i Sava Ranđelović, rođeni Nišlija. U najužoj konkurenciji za sportistkinju godine bila je Nišlijka Staša Gejo, takmičarka u sportskom penjanju, dok je u najužoj konkurenciji među mladima bila i plivačica Nina Stanisavljević iz Leskovca.

    detaljnije
  • piksi

    Piksi sportska ličnost Niša, Savi Ranđeloviću Gran pri

    Žiri Sekcije sportskih novinara Niša, koji pored sportskih novinara čine i dosadašnji dobitnici nagrade za najboljeg sportistu ovog grada, odlučio je da nagradu „Sportska ličnost godine Niša“ za 2021. godinu dodeli Draganu Stojkoviću Piksiju, selektoru fudbalske reprezentacije Srbije, a novoustanovljenu nagradu „Sportski Gran pri Niša“ Savi Ranđeloviću, vaterpolisti Srbije.

    (10) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: