Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 4. 7. 2019.

| Sport

Simo Krunić i zvanično preuzima Radnički, u subotu promocija

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Simo Krunić
I zvanično; foto: Dejan Mirčev

Skoro dve nedelje od odlaska Nenada Lalatovića sa mesta trenera Radničkog i navoda da će ga zameniti Simo Krunić, iz kluba sa "Čaira" su potvrdili da je iskusni stručnjak Simo Krunić od danas zvanično šef stručnog štaba Nišlija. Promocija je zakazana za subotu, 6. jula.

Da će Simo Krunić (52) i zvanično sesti na klupu vicešampiona Srbije, potvrdili su iz niškog kluba.

Iskusni stručnjak je dogovorio saradnju sa rukovodstvom kluba po povratku ekipe sa priprema u Sloveniji. Krunić će zvanično biti predstavljen javnosti u subotu od 18 časova na stadionu "Čair" u Nišu - piše na svaničnom Instagram profilu Radničkog.

Krunić je prošle sezone vodio Čukarički do kvalifikacija za Ligu Evrope. Radio je i u OFK Beogradu, Željezničaru iz Sarajeva, Inđiji, Jagodini, Dalijenu i Radniku iz Surdulice.

Bio je član stručnog štaba seniorske reprezentacije Srbije, a najveći uspeh je ostvario kao trener Jagodine sa kojom je 2013. godine osvojio Kup Srbije.

Podsetimo, Nenad Lalatović je 21. juna podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Radničkog, skoro 20 dana od produžetka ugovora i pre prve prijateljske utakmice. Dan kasnije je Simo Krunić za Južne vesti rekao da će najverovatnije preuzeti vicešampiona Srbije.

Krunić je bio na pripremama u Sloveniji, ali iz kluba do danas nisu potvrdili da će predvoditi ekipu u novoj sezoni.

Sezona za Nišlije počinje 11. jula kada gostuju Flori u Talinu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš je nedelju dana kasnije na "Čairu".

Simo Krunić (52) od danas je zvanično šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički. Iskusni stručnjak je dogovorio saradnju sa rukovodstvom kluba po povratku ekipe sa priprema u Sloveniji. Krunić će zvanično biti predstavljen javnosti u subotu od 18 časova na stadionu Čair u Nišu. U pitanju je stručnjak koji je prošle sezone predvodio Čukarički sa kojim je ostvario ozbiljan rezultat i izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Tokom trenerske karijere radio je u OFK Beogradu, Željezničaru iz Sarajeva, Inđiji, Jagodini, Dalijenu i Radniku iz Surdulice. Do pre nekoliko dana bio je član stručnog štaba seniorske reprezentacije Srbije. Najveći uspeh do sada Krunić je ostvario kao trener Jagodine sa kojom je 2013. godine osvojio Kup Srbije.

Objava koju deli FK Radnički Niš (@fkradnickinis) dana

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • drax

    12:55 // 7. 7. 2019.

    propadosmo ko m....a kroz iscepane gace.

  • Box

    13:34 // 5. 7. 2019.

    RDN iznad svih ! Idemo ! Puna podrska. Pa da vidimo te Svabe na zelen Cair.

  • Tivat

    23:28 // 4. 7. 2019.

    Nekada,velika gospoda , znalci fudbala i pedagozi:Nenkovic,Duvzndzic,Golac,Rastavac...,sada :vagabundi,rotirajuci treneri,miljenici fudbalske mafije i politikanata!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: