Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 31. 1. 2012.

Simonović: hitno pustiti karte u prodaju

milos-simonovic Miloš Simonović

Gradonačelnik Niša zatražio hitan sastanak Teniskog saveza Srbije i pozvao potpredsednika Saveza da se izvini zbog "iznošenja neistina o tome ko je zadužen za prodaju karata".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Милош Костадиновић

    11:24 // 31. 1. 2012.

    Meni uopste nije jasno zasto bi neko ovlastio Belle Amie kompaniju za prodaju karata, ne samo za Davis cup nego za bilo koju drugu priliku! Zna se gde se kupuju karte. Uostalom, zar nasa hala nema blagajnu???

    • Bokica

      11:59 // 31. 1. 2012.

      Tako je,Miso..slazem se sa tobom..:)
      Misa za predsednika..:):):):):)

    • aki

      12:24 // 31. 1. 2012.

      ima i te kako blagajnu , novu i lepo sredjenu !

  • dragan sukletovic

    13:00 // 31. 1. 2012.

    SGANDAL,SRAMOTA...KO JE OVLASTIO BELLE AMIE DA PRODAJE KARTE KAD ONA NE PLACA STRUJU DISTRIBUCIJI,ZAKUP PROSTORA SINDIKATU,TAKSE RADIODIFUZNIJ AGENCIJI,GRAD FINANSIRA NARODNE NOVINE...SRAMOTA I SKANDAL G.SIMONOVICU

  • anche

    10:46 // 31. 1. 2012.

    rasplice se klupce polako... sve ovo smrdi sa dna, tj. lokala. izgleda da je tomic 'ovlastio' belamie da bude 'distributer' karata u nisu. a ovi su zabrljali i eto skandala... da su lepo prodavali karte narodu ne bi nista od ovoga bilo, i mogli su lepo da si tutnu neki dinar u dzep. nego bili alavi...

    • B-ice NicollaBeatz

      11:01 // 31. 1. 2012.

      Teniski savez Srbije je angazovao Belle Amie...a ovaj Tomić je činio sve samo da ne dovede Davis Cup u Niš tako da je i on sigurno umešan...


      Ko će kome (da smesti) ako neće svoj svome.

    • glupost

      11:19 // 31. 1. 2012.

      Ne lupajte bre kad nemate pojma
      Koj ce djavo Vitko u celoj prici, ocete da znate,,,Grad nis je dao Teniskom savezu 7 miliona dinara i otkupio sve karte.... a Simke je iz neznam kog razloga to dao Vitku da radi, i znalo se da nece biti karata jer ce biti sve podeljene glavonjama. I ne optuzujte Tomica iz Teniskog saveza, cevek se bori vise od 10 godina da se organizuje neki turnir u Nisu. Sutra bi malo bio Dejvis kup u Nisu da Tomic nije izabran za potpredsednika TSS

  • Udruzenje teniskih klubova izvan Nisa

    15:54 // 31. 1. 2012.

    Ni jedan klub iy okoline nije dobio karte, samo su dobili niski klubovi.Sta je poenta.Gospodin MISKO Tomic je dao tapkarosima karte i resio da se za male pare blamira kao i uvek. Ali doci ce i njemu kraj

  • nikola

    14:51 // 31. 1. 2012.

    Opet napadate pogresne ljude. Kriv je ovaj snorkijevac koji nije dao da napravimo Nisku arenu sa 10 000 sedista i sada bi imali 6000 karata u slobodnoj prodaji. Da ne pricam da bi mozda i EP u rukometu odgledao neko od nas a ne samo Makedonce po gradu. Hala je isuvise mala a u slobodnoj prodaji se nalazi jedva 1000 karata pa sad vidite da li bi svi i stigli da ih kupite.
    A taj doticni Misko Tomic (alijas Homic, kako ga zovu u TK Radnickom) je grobar niskog tenisa. On je i ono malo ljudi koji iskreno vole tenis oterao rasparcao tako da sad u Nisu postoje 5 teniskih klubova, a ne zna se koji je smesniji.

  • Ser Ferguson

    15:50 // 31. 1. 2012.

    E ti ako ih ne opravis, cuti bre bruko jedna, pa ti si dao Vitku karte. Koje karte ces da pustis u prodaju? One sto si podelio po javnim preduzecima....

  • Aca

    11:44 // 31. 1. 2012.

    Umesto da je pritisnuo policiju da pokrene istragu i da pošalje finansijsku inspekciju u Bellamie on organizuje sastanke u Beogradu!
    Još jedna prilika da se još malo uvlači u d... gazdama.

  • Nole

    12:37 // 31. 1. 2012.

    Pa secate se da je bella amie bio nesto oko organizovanja Breninog koncerta. Bila je emisija koja se zove ceo dan sa Lepom Brenom,kada je Brena imala koncert u Sofiji i to na bella amie tv. Verovatno je Vitko smutio nesto sa Bobom Zivoinovicem. I to mu dodje to. Ali ako se nastavi sa ovakvim pritiskom javnosti,ja verujem da ce vrlo brzo biti ostatak karata pusten u prodaju.

  • Vitkov poznanik

    15:53 // 31. 1. 2012.

    Vitko ce te karte da tapka. E .... ko nezna Vitka.
    Ako more, sve sami prevaranti. Pravi grad kulture!? Tapkaros kao kulturni poslanik. Stojce se sada prevrce u grobu.

  • pr

    21:40 // 31. 1. 2012.

    Ko je bre delio karte po javnim preduzecima? Ja radim u javnom preduzecu i niko nista nije dobio, cak ni direktor. A ovaj dugokosi i nalickani rotarijanac je stvarno pricao kako hala nema visinu za Dejvis kup, a sad se muva tu kao neki organizator. Prvi je bio da se ne igra u Nisu.

  • znam ga

    21:37 // 31. 1. 2012.

    ko zna miska tomica sve mu je jasno

  • M

    09:47 // 1. 2. 2012.

    Hocu da kupim karteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • Organizacija

    11:40 // 1. 2. 2012.

    Gradom je kruzila prica da je Brena dobila halu Cair besplatno za koncert da bi Boba Zivojinovic izdejstvovao da se mec igra u Cairu, e,sad da li su to gradske price ili istina znaju samo organizatori. Inace bilo je i na tv-u da hala ne ispunjava uslove za 1.5 metara visine. Ipak drago mi je sto ce neki dogadjaj da se organizuje mimo Beograda. PS. Vratite nam rukometase obavezno da Cair grmi.

  • Igor

    12:23 // 1. 2. 2012.

    Ja sam cekao do sada karte u knjizarama Delfi i Indigo,kako je saopsteno na sajtu teniskog saveza Srbije...ali karata nema,radnici u tim prodavnicama kazu je ostalo samo za VIP lozu po ceni od 2000 din za jedan dan,pa posle nema ni te karte,pa posle toga da nije bilo struje,pa da im je pao sistem itd itd
    SRAMOTA !!!!

  • Branislav Petrović

    09:33 // 1. 2. 2012.

    Ko je taj Miško,ko je taj Vitko?Strašno da ne moze da bude strašnije.
    Polusvet i dalje ovom našom palankom radi šta hoće.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: