Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:01, 27. 1. 2011.

| Sport

Simonović predsednik Skupštine Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Na vanrednoj Skupštini Fudbalskog kluba Radnički gradonačelnik Niša Miloš Simonović izabran za novog predsednika Skupštine. Za predsednika Upravnog odbora izabran je Slavoljub Vlajković, direktor Javnog preduzeća „Niš-stan“.

- Imamo jedan jedini zadatak, a to je da Radnički vratimo gde pripada. Neće nam biti lako, ali ako smo složni uspećemo u tome. Plan je da do 2013. kada će Radnički napuniti 90 godina, vratimo klub u Superligu. Doći će do poboljšanja igračkog kadara – rekao je Miloš Simonović.

- Prihvatio sam funkciju jer verujem u klub i mislim da je Radnički institucija. Zahvalio bih se gradonačelniku, Skupštini i svima. Zahvalio bih se najviše navijačima koji su najpozitivniji deo Radničkog. Oni su uvek bili uz klub, i u najtežim vremenima. Radnički treba za godinu i po dana uđe u Superligu i da ima dobar stadion. Da napravimo zdravi sportski ambijent u gradu. Dosadašnji Upravni odbor je radio dobro, a mi ćemo da nastavimo – rekao je Slavoljub Vlajković.

Inače, Miloš Simonović predsednik je Gradskog odbora DS u Nišu, dok je Slavoljub Vlajković predsednik Gradskog odbora SPS.

Na početku Skupštine dosadašnji predsednik Upravnog odbora Dragoslav Bošković podneo je izveštaj od prošle redovne Skupštine koja je bila 16. februara 2010. godine. Bošković je ranije gradonačelniku podneo ostavku na mesto predsednika, a Skupština je ovu ostavku prihvatila.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Tasha

    22:55 // 16. 2. 2011.

    E, jadan Radnicki kada mu pomaze Simonovic i neki tamo SPS-ovac. Pukli smo.

  • Meraklija

    13:43 // 4. 2. 2011.

    ma bas me briga koji su motivi u pitanju ako ce RADNICKI da ima koristi od toga... i da se vrati tamo gde mu je mesto !!! A naravno da ne rade to iz ljubavi, zna se ko jedino u ovom gradu voli RADNICKI !!!

  • Bojan Stojanovic

    01:27 // 4. 2. 2011.

    Gradonacelnik je na funkciji vec dve godine (po meni dve godine previse). I za to vreme je Radnicki je dosao do ovog stadijuma a da isti drljavi gradonacelnik ni prstom nije mrdnuo, prokomentarisao, pomogao gradski klub.

    A sad kad je drzava dala pare da se renovira stadion Cair, evo istog gradonacelnika da glumi predsednika kluba. Jasno, sa te pozicije ce lakse da se ogrebe za proviziju. 9 miliona eura koliko je odobreno od drzave za stadion, minus 10% (kolika je valjda tarifa i po cemu neki ovdasnji politicari dobijaju nadimke)...... Milionce u dzep a nas klub nema plate da podeli.

    Sve ovo mi zvuci kao neka kletva:
    "Dabogda ti Simonovic nadzirao a Banana izvodio radove"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: