Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:49, 26. 8. 2011.

| Sport

Sinđelić dočekuje Banat na Delijskom Visu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk sindjelic delijski vis

NIŠ - U trećem kolu Prve lige fudbaleri Sinđelića ugostiće ekipu Banata u subotu, 27. avgusta od 17h. Derbi sa Radničkim 10. septembra možda na stadionu Železničara.

Posle pobede nad Slogom i poraza od Mladenovca, ekipa Sinđelića će ugostiti trenutno vodeći Banat koji je na startu zabeležio po pobedu i remi. Ove de ekipe su igrale zajedno i prošle godine. U prvom delu prvenstva u Zrenjaninu je bilo 2.2, dok je krajem maja na Delijskom Visu Banat slavio sa 2:1. U tabori niške ekipe očekuju da im vrate za poraz i da nastave pobednički niz na domaćem terenu.

- Čeka nas teška utakmica sa Banatom, a očekujem da naši navijači dođu na stadion i pomognu nam da pobedimo. Mi se ne plašimo nijedne ekipe i imamo svoje kvalitete. Verujem u ove momke, imamo mlad tim - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Sinđelić se u međuvremenu pojačao pošto su stigli Stefan Drašković iz Bijeljine i Nikola Vasilić koji je igrao u Albaniji. Ulaz na stadion neće biti naplaćivan, a već naredni meč, baš niški derbi sa Radničkim, Sinđelić bi mogao da odigra kao domaćin na stadionu Železničara.

- Kako je već najavio predsednik Skupštine kluba Branislav Jovanović, na stadionu su radovi pri kraju. Uvedena je struja, sada ima i vode. Svlačionice se obnavljaju, a krov je završen. Trebalo bi da dođe inspekcija Fudbaslskog saveza Srbije i očekujemo da će nam dati dozvolu da budemo domaćini na Željinom stadionu u Čairu - rekao je Zoran Pavlović, direktor Sinđelića.

Niški derbi je na programu u petom kolu, u subotu, 10. septembra.

Drugi niški predstavnik u ovom takmičenju Radnički će u isto vreme gostovati ekipi Bežanije.

Ostali parovi 3. kola Prve lige:

 

27.08. u 17h Čukarički - Inđija
27.08. u 17h Radnički (S) - Mladi radnik
27.08. u 17h Kolubara - Napredak
27.08. u 17h Teleoptik - Mladenovac
27.08. u 17h Donji Srem - Novi Sad
28.08. u 17h Mladost (L) - Sloga (K)
28.08. u 17h Proleter - Srem

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: