Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 11. 10. 2013.

| Sport

Sinđelić dočekuje Negotince

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-sindjelic.jpg

Fudbaleri niškog Sinđelića dočekaće u okviru 9. kola Srpske lige Istok ekipu Hajduk Veljko iz Negotina. Meč će biti odigran na stadionu FK Železničar u nedelju, 13. oktobra u 15 sati.

"Orlići" ove sezone igraju sa dosta oscilacija, koje su posebno izražene na gostovanjima. Oni su sa gostujućih terena u dosadašnjem toku takmičenja u Niš "doneli" samo 3 boda iz 4 utakmice, što je jedan od uzroka zašto se nalaze tek na 7. mestu na tabeli.

Na domaćem terenu igra je dosta bolja. Igraju dosta dominantno, lako stvaraju šanse pa su sve ekipe sem Trgovačkog pognute glave napustile teren stadiona kraj pruge.

Međutim, u narednom meču neće imati lak zadatak. U goste im dolazi jedno od najprijatnijih iznenađenja srpskoligaške jeseni i ekipa koja je do sada zabeležila samo jedan poraz.

Milan Dimoski, prvi strateg Sinđelića, ističe da njegova ekipa mora da pobedi Negotince u nedeljnom duelu.

- U utakmicu ulazimo sa imperativom pobede, jer stvarno nemamo više prava na kiks. Samo pobedom možemo ostvariti priključak sa ekipama koje su ispred nas na tabeli. U goste nam dolazi ekipa koja je stari srpskoligaš, i koja igra veoma čvrst i organizovan fudbal. Sa druge strane imamo problema sa suspendovanim i povređenim igračima. Stefan Perić, Žarko Dimić i Danijel Stošić imaju problema sa kartonima, imamo pravo izbora, pa ćemo do nedelje odlučiti da li će igrati ili pauzirati. Milan Todorović i dalje ima problema sa povredom, pa će najverovatnije preskočiti nedeljni meč. U svakom slučaju, koja god 11 fudbalera da izađu na teren u nedelju moraće do poslednjeg atoma snage da se bore za pobedu - zaključio je on.

Hajduk Veljko zauzima 4. mesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: