Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 25. 1. 2012.

| Sport

Sinđelić doveo prva pojačanja

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
nikola miljkovic
Nikola Miljković iz Radničkog prešao u Sinđelić

Nikola Miljković, Milan Tasić i Dušan Mladenović iz Radničkog i golman Dušan Đokić prva su pojačanja niškog Sinđelića tokom zimskog prelaznog roka.

Miljković, Tasić i Mladenović su prošlu polusezonu igrali u Radničkom, ali nisu dobijali veliku minutažu. Prelazak u Sinđelić je mogućnost da dobiju veću šansu, a i pomognu ovom niškom timu u borbi za opstanak u Prvoj ligi.

- Mislim da je to pravi potez jer je ova liga odlična za dalju afirmaciju, a i Sinđelic je moj matični klub. Pored Radnickog ga najviše na svetu volim i mislim da ću pomoći da se izbori za opstanak jer je Sindjelicu mesto u Prvoj ligi - rekao je Nikola Miljković, koji je karijeru počeo Sinđeliću, a igrao je i u Železničaru, OFK Nišu, Sinđeliću, Svrljigu i niškom Radničkom.

Dogovor je postignut i sa golmanom Dušanom Đokićem koji je 1983. godište, a karijeru je započeo u niškom Radničkom. Igrao je za Dorćol, Obilić, Metalac, Vac iz Mađarske, Botafogo iz Brazila i Laktaše iz Bosne i Hercegovine, a u Snđelić dolazi iz Banata.

Rukovodstvo Sinđelića je trenutno u pregovorima sa još nekim igračima, a detalji će biti uskoro poznati. Poznato je i da se vraća Aleksandar Komadina da pomogne i na terenu i stručnom štabu.

- Komadina će i igrati i biti zadužen za sportska pitanja i pomagati stručnom štabu. Vratili smo Miljkovića, otišli su neki igrači pa će veću šansu dobiti niška deca - rekao je Zoran Pavlović, sportski direktor Sinđelića u ostavci.

Ekipa Sinđelića se trenutno priprema u Nišu, a od 27. januara bi trebalo da bude u odmaralištu Divljani.

- Pripreme idu dobro, ali treniramo samo jednom dnevno. Nemamo uslova, ni sale za dva treninga dnevno. Bili smo u Divljani, uslovi su odlični. Bićemo tamo od petka, a trebalo bi da ostanemo 7 do 10 dana - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Sinđelić je polusezonu završio na 16. mestu Prve lige sa 16 bodova, a prvi meč u prolećnom delu prvenstva odigraće 10. marta kada gostuje Slogi u Kraljevu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: