Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 6. 9. 2013.

| Sport

Sinđelić gost Moravca iz Predejana

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
sindjelic.jpg

Fudbaleri niškog Sinđelića gostovaće u okviru četvrtog kola Srpske lige "Istok" ekipi Moravca iz Predejana. Meč će biti odigran u nedelju, 8. septembra, u 16:30.

Ekipa niških "Orlića" posle poraza na startu prvenstva, sa dve uzastopne pobede vratila se na pobednički kolosek,i sa velikim ambicijama putuje u Predejane. Biće to izuzetno težak ispit za izabranike Milana Dimoskog.

Ekipa Moravca posle sjajnih igara u Niškoj zoni prošle sezone, u istom ritmu nastavlja i sa srpskoligaškim partijama, budući da u prva tri kola nije osetila gorčinu poraza.

Šef stručnog štaba domaćih Milan Dimoski ističe da uprkos pehovima koje su pogodile igrački kadar, cilj njegove ekipe ostaje isti, a to je pobeda.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, uprkos oslabljenom igračkom kadru, jer neće igrati Todorović, Perić i Dimić. Ekipa Moravca predstavlja nepoznanicu za nas. Neporaženi su do sada, ali i pored određenih problema očekujem dobru partiju mojih momaka - zaključio je popularni Dime.

 

Sinđelić će u ovom meču biti uskraćen neigranjem i veziste Ivana Milenkovića, koji se povredio na jučerašnjem treningu.

- Doživeo sam nezgodan pad, i danas mi je na pregledu utvrđena povreda međurebarnih mišića, pa mi sledi minimum četiri dana odmora. Nisam jedini koji neće moći da igra, ali siguran sam da ćemo ići na pobedu - poručio je on.

 

Posle tri odigrana kola Sinđelić se nalazi na šestom mestu sa šest osvojenih bodova, dok je ekipa Moravca na osmom mestu sa pet bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jagodinac

    02:07 // 7. 9. 2013.

    Bambi piše totalno drugačije od drugih...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: