Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 29. 2. 2012.

| Sport

Sinđelić i dalje trenira u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk sindjelic, neven slika
foto: Neven Obradović

Fudbaleri Sinđelića nisu otišli na pripreme van grada, a do sada su imali pet kontrolnih mečeva. Klub pojačan sa 11 novih igrača.

Ekipa Sinđelića se za početak prolećnog dela sezone u Prvoj ligi sprema na stadionu Železničara. Sneg i hladno vreme nisu onemogućile pripreme, ali je to daleko od dobrih uslova za ekipu koja želi borbu za opstanak u drugom rangu takmičenja. Sinđelić je jesenji deo šampionata završio na 16. mestu sa 16 bodova. Po 4 pobede i remija i 9 poraza je učinak u prvom delu.

- Radimo i na minus 17 stepeni. Iako je bilo obećanja, nismo otišli na pripreme negde van. Jedna smo od retkih ekipa koja je ostala kod kuće. Bitno je da su svi igrači zdravi i orni i u narednih desetak dana ćemo se pripremiti za početak prolećnog dela sezone - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Sinđelić je do sada odigrao 5 kontrolnih mečeva, a danas u 15h igra još jedan sa ekipom Moravca iz Predejana koji je u donjem delu table Niške zone.

- Imaćemo u nedelju još jedan meč, ali se još ne zna ko će nam biti protivnik. Biće ili pirotski Radnički ili Timok, neka ekipa iz okruženja - dodao je Mrkić.

U prethodnim mečevima Sinđelić je prvo odigrao bez golova sa liderom Nišavske zone Orinom iz Mrštana, zatim izgubio od Žitorađe sa 2:1, a potom odigrao bez golova sa Carom Konstantinom. Sinđelić je sa 1:0 poražen od Svrljiga, pa je sa 5:0 savladao Car Konstantin.

- Igrali smo na terenima pod snegom, ali smo odradili pripreme za fizički deo. Doveli smo nove igrače, trudićemo se što bolje uklopimo tim i prirpemimo se za nastavak. Nama će svaka utakmica biti kvalifikaciona jer nismo u zavidnoj poziciji - rekao je Mrkić.

Prva pojačanja za prolećni deo sezone su stigla iz Radničkog, a to su Nikola Miljković, Milan Tasić i Dušan Mladenović. U Sinđelić su stigli i golman Dušan Đokić iz Banata, ali i Aleksandar Komadina koji će pomagati i treneru u radu. Iz Cara Konstantina došao je mladi golman Stefanović, a iz Inđije Vladan Radovanović. Poslednja pojačanja su Srđan Ivanović (Mladi radnik), Aleksandar Jovanović (Jagodina), Edin Ferizović (Novi Pazar) i Dejan Đogo (Metalac).

- Pokušali smo da nadomestimo odlazak kvalitetnih igrača. Nismo imali dovoljno vremena da se uklopimo jer se ekipa ne sastavlja u zimskoj pauzi. Ja sam ranije uvek imao spreman tim još juna. Nažalost, zbog teške finansijske situacije sada moramo ovako, ali potrudićemo se da ostvarimo primarni cilj, opstanak - istakao je Saša Mrkić.

U prelaznom roku iz Sinđelića su otišli Petar Jokić, Marko Aleksić, Nemanja Paunović, Milan Marinković, Dejan Stefanović, Mihailo Anđelić, Goran Stojković, Aleksandar Kastratović, Dušan Kolarević, Nikola Nikolić, Nikola Spasić, Dejan Ristić, Saša Markov, Nemanja Stojković i Miloš Cenić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gradjanin

    19:52 // 29. 2. 2012.

    Golman koji je dosao u Sindjelic je Stamenkovic, a ne Stefanovic.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: