Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 7. 10. 2011.

| Sport

Sinđelić ide po bodove u Sombor

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sindjelic, kolarevic i djordjevic
Po bodove u Sombor: Dušan Kolarević i Predrag Đorđević, foto: Neven Obradović

Fudbaleri SInđelića gostuju somborskom Radničkom u 10. kolu Prve lige u subotu, 8. oktobra od 15h. Niški tim ima bod, pobedu i poraz više od subotnjeg rivala.

Najubedljivija pobeda u dosadašnjem toku lige (5:1) nad Čukaričkim trebalo bi da niškim "orlićima" obezbedi snagu za bolji let. Sinđelić je dobre igre koje pruža krunisao "petardom" i izlaskom iz "opasne zone", a da li su se igrači "ispucali" pokazaće utakmica u Somboru već u subotu. 

- Igramo odlično, jedna smo od najefikasnijih ekiša u ligi. U Somboru očekujemo da uzmemo makar bod. Radnički je pojačao redove za ovu sezone, ali je nenadano upao u neki krizu. Nama nije problem rival niti motiv, uslovi u kojima radimo su problem - rekao je Saša Mrkić.

A ti uslovi su vezani sa finansijama.

- Problem nam je što treću utakmicu igramo u roku od šest dana i nemamo dovoljno vremena da oporavimo igrače. U Novi Sad smo krenuli na dan utakmice, igrači nisu imali ni ručak ni večeru. Nalazimo se u finansijskim problemima, jedva izdržavamo - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

A pored umora trener Mrkić ima problema i sa sastavom zbog bolesti ili povreda.

- Milan Stanković, Mihajlo Aničić i Marko Kostić imaju problema sa stomačnim virusom. Nemanja Stojković se povredio na treningu i još ne znam koji je tačan sastav koji će se suprostaviti Radničkom. Mi u Sombor ne idemo sa belom zastavom, pokušaćemo sve da donesemo makar bod - dodao je Mrkić.

U prošloj sezoni Sinđelić je pobedio Radnički na Čairu sa 2:0, ali je u Somboru poražen minimalnim rezultatom. Sada je pravo vreme da niški tim upiše prvu pobedu na gostovanju i nanese prvi poraz Radničkom "u tem Somboru".

Fudbaleri Radničkog u 10. kolu Prve lige ugostiće ekipu Sloge iz Kraljeva u subotu, 8. oktobra od 15h na stadionu na Delijskom Visu.

Ostali parovi 10. kola:

08.10. u 15h Napredak - Mladenovac
08.10. u 15h Mladi radnik - Novi Sad
08.10. u 15h Inđija - Donji Srem
08.10. u 15h Čukarički - Teleoptik
08.10. u 15h Bežanija  - Kolubara
09.10. u 15h Proleter - Mladost (L)
09.10. u 15h Srem - Banat

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: