Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 23. 9. 2013.

| Sport

Sinđelić poražen na gostovanju Žitorađi

Autor:Sanja MirkovićIzvor:Južne vesti
sindja.jpg

U 6. kolu Srpske lige Istok koje je bilo na programu proteklog vikenda, fudbaleri Sinđelića poraženi su rezultatom 1:0 od ekipe Žitorađe. Meč je odigran pred oko 300 gledalaca u Žitorađi.

Izabranici Milana Dimoskog nisu uspeli da pred oko 300 ljubitelja fudbala iznenade Žitorađu i uzmu sva tri boda na gostujućem terenu. U većem delu meča bili su fokusirani na odbranu i retko prelazili na polovinu protivnika. Pretili su uglavnom preko Milana Lazarevića, koji do kraja meča nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Nikola Mladenović je takođe imao 2 sjajne šanse ali su i one ostale neiskorišćene.

Ekipa Žitorađe je uspela da se odbrani zahvaljujući odbrambenim igračima koji su bili na visini zadatka. Uz to su imali dosta šuteva u okvir gola, a sav trud domaćih igrača krunisao je Dalibor Marjanović golom u 37. minutu. Marjanoviću je prvi gol u 22. minutu poništen zbog nedozvoljene pozicije.  

Utakmica je završena rezultatom 1:0 u korist domaćih igrača.

Najefikasniji u redovima Žitorađe, pored strelca gola, bili su štoper Miloš Vasiljević koji je sprečio svaku ozbiljniju pretnju po gol Gligovića i Dejan Stamenković koji je imao nekoliko prilika da udvostruči vođstvo svoje ekipe. U Sinđeliću su to bili Dugalić Rade, takođe štoper koji je pokrivao veliki deo terena tokom svih 90 minuta meča, kao i Lazarević Milan koji je imao nekoliko stopostotnih šansi za gol i eventualno izjednačenje.

Na tabeli Srpske lige Istok Sinđelić sada zauzima 7. poziciju sa 9 osvojenih bodova.

U narednom kolu Nišlije će ugostiti ekipu sa začelja tabele, Dubočicu iz Leskovca. Ovaj meč je na programu u nedelju 29. septembra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nesvrstani

    16:26 // 24. 9. 2013.

    Ova novinarka je pristrasna... Hvali samo ove koje zna. :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: