Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:19, 3. 11. 2021.

| Sport

Škrbić sa penala u nadoknadi vremena doneo pobedu niškom Radničkom

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnički
Treća pobeda u samo nedeqa dana; Ilustracija; foto: Vanja Kesar

Treći vezani trijumf zabeležili su fudbaleri niškog Radničkog koji su u zaostaloj utakmici 13. kola Linglong Superlige savladali svog imenjaka iz Kragujevca rezultatom 2:1 (1:1). Još jednom junak pobede bio je napadač domaćih Miljan Škrbić koji je u nadoknadi vremena bio siguran sa bele tačke i doneo veliku radost svom timu.

Već u prvih 10 minuta na stadionu ”Čair” publika je videla dva pogotka. Najpre je Blagojević u 6. minutu doneo prednost gostima, da bi mladi Stefan Mitrović tri minuta kasnije prevario svog čuvara, školski šutirao u dalji ugao i doneo izjednačenje svom timu.

Pre gola ekipe iz Kragujevca, sudija Marković konsultovao je i VAR, pošto mu se učinilo da je Varjačić igrao rukom, ali je nakon pregladanog snimka dopustio da se igra nastavi. Nastavila su oba tima da igraju otvoreno, ali sem pokušaja Kovačevića na jednoj, odnosno Burmaza na drugoj, nije bilo ozbiljnijih prilika.

I u drugom poluvremenu ritam utakmice jeste bio dobar, ali su do samog kraja meča prave prilike izostale. Pokušavali su domaći sa distance, ali su ti udarci završavali daleko iznad gola. Na isteku 80. minuta priliku da donese prednost niškom timu propustio je rezervista Kasalica, koji je na dodavanje Pejovića pogodio spoljni deo mreže golmana kragujevačkog Radničkog.

Mogli su i gosti da dođu do gola i pobede i to u samom finišu, ali je, nakon centaršuta Varjačića, štoper Filipović loše glavom zahvatio loptu, te je prilika otišla u nepovrat. Ipak, ako se u 3. minutu sudija Marković prevario, u 93. nije. Ristović je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a i sudija Jovanović u VAR sobi se složio sa odlukom glavnog arbitra, pa je Miljan Škrbić preuzeo odgovornost. Pročitao je Leković nameru napadača niškog Radničkog, ali nije uspeo da ga spreči da postigne treći gol na dva meča i donese svom timu još jednu pobedu.

Ekipa Radoslava Bataka sada se nalazi na 9. mestu tabele sa 20 osvojenih bodova, sa samo jednim bodom manje od svog narednog rivala, ekipe Spartaka iz Subotice.

Linglong Superliga 13. kolo Radnički Niš - Radnički Kragujevac 2:1 (1:1)

Stadion: Čair;

Sudija: Momčilo Marković;

Strelci: Radnički Niš: Mitrović, Škrbić; Radnički Kragujevac: Blagojević;

Žuti kartoni: Radnički Niš: Mićibući, Mitrović, Pejović, Stevanović; Radnički Kragujevac: Vidović

Crveni kartoni: /

Radnički Niš: Kahriman, Aksentijević, Stevanović, Vujadinović, Stanković, Kovačević, Pejović (od 89. minuta Pavlov), Tomić (od 82. minuta Duronjić), Mitrović, Mićibući (od 74. minuta Kasalica), Škrbić;

Radnički Kragujevac: Leković, Varjačić, Filipović, Milanović, Blagojević, Ristić (od 60. minuta Ristović), Ilić, U. Vidivić (od 74. minuta M. Vidović), Jovanović, Tomić (od 80. minuta Vićentijević), Burmaz (od 74. minuta Mirić);

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marinko Šolaja

    15:04 // 4. 11. 2021.

    Igrac kragujevcana koji le lupajuci po lopti kap daje kosarkas i napravio penal meni nije jasan.
    Nereseno je daldko najrealniji rezultat.
    Zaista govorim sportski inljudski jet oby klub su mi draga.

  • Bojan milovanović

    00:21 // 4. 11. 2021.

    Buši Real cepaj Real ale,ale...

    • Razbibriga

      08:13 // 6. 11. 2021.

      Koje "ale,ale" Mislis na Tonceva i druzinu mu ?

  • Roki

    22:00 // 3. 11. 2021.

    Tooo.Samo penali.A igra nula.Bez ijedne sanse protiv ovakvog protivnika.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: