Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 17. 8. 2012.

Šmigić novo pojačanje Železničara

ivan-smigic,-zeleznicar.jpg Ivan Šmigić

Srednji bek Ivan Šmigić iz kragujevačkog Radničkog potpisao je jednogodišnji ugovor sa Rukometnim klubom iz Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marcin L.

    18:45 // 17. 8. 2012.

    A pare Slobodane ?!

  • nenad

    18:58 // 17. 8. 2012.

    Bas lepo od uprave kluba.Kazite koliko placate Ivana Smigica,za koje pare je dosao u klub?A onda kada ste isplatili deci u klubu koja uveliko treniraju jednu celu platu,a ne desetine,petine i trecine od novembarske plate?!!!!!!!

  • bla

    22:34 // 17. 8. 2012.

    odlicno pojacanje,samo tako nastavite...

  • vesna

    00:38 // 18. 8. 2012.

    Pa ovaj covek ne moze da hoda, ima 20 kila vise i visestruko operisanu nogu prosle sezone nije dao pet golova za Radnicki Kg, da je koristan oni bi ga zadrzali. Ali izgleda da su Tuti svi bolji osim niskih igraca.. Bruka i sramota!!!

  • stop korupciji

    11:31 // 18. 8. 2012.

    Pre nekoliko dana Nenad je pomenuo tonu ipo i 1000 godina.Dva dosadasnja Tutina pojacanja imaju oko 300kg i 120 godina.Vesna,ne voli on nisku decu.Kad nije mogao njegov Misko,zasto bi moglo neko nisko dete ili dete nekog rukometasa.Ali nije to prvenstveno,u pitanju je najverovatnije novac.Covek bio na Bliskom istoku gde menadzeri i treneri uzimaju provizuju igracima.Kad moze tamo sto ne bi moglo i ovde.Ali gospodo Perisicu,Pesicu,Novakovicu tamo te pare daje seik,a ovde mi tuzni,jadni,siromasni i besposleni Nislije.Zaustavite ga sto pre!Smigic je strasan igrac cim ga hvali jedna takva rukometna velicina kao sto je Kraljic.

  • Cvetko

    11:51 // 18. 8. 2012.

    Zoran Tuta Zivkovic je smrt za Niski rukomet, covek ne da nikome da bilo ko bude bolji od njega i napravi veci uspeh nego sto je on napravio. Najveci su problem Cobi i Voja koji se plase da mu kazu NE pa balansiraju tu oko Tute, jbg zato druga ligo eto nas sledece sezone !

  • Navijac

    13:38 // 18. 8. 2012.

    Nenade pogresili ste u predvidjanjima. Trofejni trener je flasu viskija ispio pre 25.08. i poceo da dovodi trenere i igrace.. Dokle bre ? Hoce li neko da ga skloni? Moze li neko da spasi niski rukomet od Zorana Tute Zivkovica?
    Gospodine Zivkovicu svaka Vama cast za postignute rezultate od pre 40 i vise godina.Daleka je to proslost- ostanite u njoj a buducnost neka pripadne mladjim i strucnijim ljudima (ne mislim na Vase dupeljupce). Ovo nije Bijafra, vec Srbija, grad Nis sa rukometnom tradicijomi dobrom rukometnom skolom koju Vi uporno unistavate.Ako niski rukometasi ne znaju rukometnu azbuku, pa dajte im ispisnice da odu negde da nauce istu. Sa tim igracima ste jesenas izgubili sve utakmice a Jovica Cvetkovic sve utakmice dobio! Zna covek znanje! Da li Vam sujeta (ili viski)toliko zatvara oci da ne vidite da Vas igraci mrze, nista autoritet! Briga njih za Vasu proslost ! Idite u penziju (ili Bijafru)!

  • Navijac ( nastavak)

    13:42 // 18. 8. 2012.

    Dovodite igrace ( to je ok) , placate ih debelo parama koje uzimate od niskih igraca. Da li ste Djuricu ponudili isko kao i Smigicu?
    Kad pomenuh pare zasto Vi niste pomogli Zelji proletos pozajmicom vec je to ucinio Ljuba Pavlovic ? Nenad rece onomad da ce niski rukomet da propada dok god Vi mislite i MRDATE ! Zato Vas molim povucite se , idite u Vasu slavnu proslost da ne bi publika pocela da Vam peva...
    TUTO,TUTO spasi Zelju i skloni se (ubij) se ! MOZDA JE IPAK BOLJE RESENJE DA IGRACI UZMU MOTKU ??????

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: