Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:42, 19. 12. 2021.

| Sport

Spartak nadigrao Železničar, tim iz Niša u plej-aut ulazi bez bodova

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
RK Železničar
Niški tim doživeo svih 14 poraza; foto: Arkus liga

U poslednjem 14. kolu B grupe Arkus lige, rukometaši Železničara nisu uspeli da dođu do prvih bodova u sezoni, pošto je od njih bolji bio subotički Spartak rezultatom 30:25 (11:9).

Vrlo važan meč u borbi za opstanak u hali ”Čair” protekao je u vođstvu gostiju iz Subotice, koji su na kraju uspeli da prelome utakmicu i da dođu do važnih bodova. Obe ekipe bile su stegnute u prvom delu, a i pored prednosti Spartaka od 8:3, mladi tim iz Niša uspeo je da pred odlazak na odmor smanji prednost (11:9).

Na startu drugog dela domaći su stigli i do izjednačenja 12:12, ali su rukometaši Spartaka opet uspeli da dođu do maksimalne prednosti od 5 golova (20:15). Tim Miroslava Đorđevića se nije predavao, pa su u 51. minutu došli na samo gol zaostatka (23:22). Ipak, više od toga nisu mogli, Radosavljević je u timu iz Subotice bio nezaustavljiv i sa 10 golova doneo svom timu važne bodove.

Ekipa Železničara regularni deo prvenstva završila je bez bodova, pa u plej-aut ulaze kao ekipa koja će važiti za glavnog pretendenda, s obzirom na to da će se čak četiri tima preseliti u niži rang takmičenja.

Datum početka doigravanja za opstanak i dalje nije poznat, a pored Železničara i Spartaka, u njemu će još igrati Mokra Gora, Proleter, Crvena zvezda, Obilić i Jugović. Ekipa Novog Pazara je nezadovoljna ponašanjem navijača Zvezde, odlučila da još ranije istupi iz takmičenja.

Arkus liga 14. kolo: Železničar - Spartak 25:30 (9:11)

Dvorana: Čair;

Sudije: Dušan Cvetković - Igor Nikolić (Leskovac)

Isključenja: Železničar: 8 minuta; Spartak: 10 minuta;

Železničar: Blagojević, Vasović, Biševac 3, Pejić, Cako, Stefanović 3, Đorđević 3, Mladenović, Ristić 2, M. Ristić, Miljković, Stošić (14 odbrana), Milosavljević 6, Mitrović, Kostić 5;

Spartak: Latković, Bogosavljev, Spremo 1, Radosavljević 10, Jelenić, Stanković 7, Simić, Ivančević 6, Kovačević, Jevtović 4, Ivić, Vojvodić, Stojanović, Novaković, Radović (14 odbrana);

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zoran

    16:06 // 19. 12. 2021.

    Dali je nekog sramota za sve ovo što se dešava u niškom sportu. A sport vise ne postoji u ovom gradu

  • Dejan

    14:02 // 19. 12. 2021.

    Treba ugasiti sport u Nišu da se bar ne brukamo. Sramota za ovaj grad, uništili ste sport. Sledeće godine svi niški klubovi idu rang niže. E moja gradonačelnice, sve što dotaknete se osuši...

    • VAR tehnolog

      18:19 // 19. 12. 2021.

      Nije sporno da je templarka i nenarodno rukovodstvo unistilo niski sport. Medjutim, svi mi koji decenijama pratimo sport, znamo da se podrazumeva, da kad ekipi ne ide, kad je ispadanje izvesno, rukovodstva i treneri podnose ostavke ! Ovde to niko ne zeli, jer i sa tako losim rezultatima, imaju neke fajde za svoj dzep ! Svi cute i prave se ludi, nema izjava za medije, teraj dalje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: