Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:01, 28. 2. 2020.

| Sport

Splićani na bazenu "Čair", Nais bi reprizu meča sa Vojvodinom

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Vaterpolo Nais Vojvodina
Borba za 4. poziciju; foto: Vanja Keser

Prošlogodišnji član najjačeg vaterpolo takmičenja u regionu POŠK iz Splita biće gost niškom Naisu u subotu, 29. februara, a reč je utakmici pretposlednjeg kola plej-ofa Regionalne A2 lige. Ukoliko trijumfuju, vaterpolisti Naisa imaju dobre šanse da sezonu na Jadranu završe kao četvrtoplasirani, pa se nadaju da će ponoviti izdanje od prošle subote i meča sa Vojvodinom i doći do vredna tri boda.

Nais i POŠK su tokom osnovnog dela Regionalne lige i dosadašnjih mečeva plej-ofa imale sličan učinak - Nišlije imaju samo bod više. U ovom meču će imati i prednost domaćeg bazena i verne publike, a trener Stefan Luković će moći da računa na sve vaterpoliste.

Za nas bi trijumf protiv POŠK-a najverovatnije značio četvrto mesto. Neće nam biti lako. POŠK je dobra ekipa koja igra čvrst vaterpolo. Oslanjaju se na jake centre, ali smatram da sve zavisi od nas. Ukoliko se budemo borili i zalagali kao protiv Vojvodine, mislim da dobar rezultat i tri boda neće izostati. Dobro smo radili tokom sedmice, analizirali smo POŠK, spremili tatktiku i nadamo se da ćemo uz podršku publike pružiti kvalitetnu partiju i upisati drugu pobedu u nizu - rekao je Luković za klupski sajt.

Kako imaju još dva meča do kraja lige, niški vaterpolisti najviše mogu do 4. pozicije, a nadaju se da će tu i biti. Tu se sada nalazi Vojvodina koja ima dva boda više, ali joj predstoje dueli sa kragujevačkim Radničkim i Solarisom iz Šibenika, koji su najbolji timovi u Regionalnoj A2 ligi ove sezone i protiv kojih su male šanse da bude iznenađenja.

Početak utakmice na bazenu "Čair" zakazan je za 20 sati, a ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jova

    15:49 // 1. 3. 2020.

    Bitno da je nekad bilo lepo

  • Milutin

    11:06 // 1. 3. 2020.

    Napred Nais! Svakako smo ocekivali pobedu. Treba samo biti realan. Od ove ekipe je izvucen maksimum. Vidi se rad I trud. Na zalost ovde ce se sve i zavrsiti. Ne moze se ocekivati vise od vd trenera koji je samo nastavio utabanim stazama svog prethodnika i pored svog njegovog zalaganja i zelje nije dorastao ovoj ulozi.

  • Brga

    08:26 // 1. 3. 2020.

    Sve cestitke!!!!! Ali kako se sve zaboravi. Lako je sad ubirati rezultate i lezati na lovorikama tudjeg rada i truda….

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: