Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportski centar Pirot

 • Vežbanje

  Košarkaške legende Pešić i Maljković na Sportskom izazovu u Pirotu

  U isto vreme, u sportskim halama udaljenim stotinak km, Piroćanci i Zaječarci nadmetaće se u zanimljivom "Sportskom izazovu". Zadatak je da što više stanovnika ova dva grada vežba makar 15 minuta, a pobednik je grad u kome se procentualno više njih bavilo fizičkom aktivnošću u subotu, 7. oktobra od 12 do 15 sati. Piroćance će predvoditi svetski šampion u kajaku Milenko Zorić, a izazov će otvoriti legendarni košarkaški treneri Svetislav Pešić i Božidar Maljković.

  detaljnije
 • otvoren-bazen-pirot-1.jpg

  Pirotski bazen od petka otvoren za kupače

  Jedan od najvećih i najmodernijih zatvorenih bazena na Balkanu “Senjak” svečano je otvorio ministar sporta Vanja Udovičić. Za kupače bazen će biti otvoren od petka, a cena ulaznice je 120, odnosno 80 dinara za decu.

  (5) detaljnije
 • Photo0483.JPG

  Završena Božićna škola sporta u Pirotu

  Tokom zimskog rasputa oko 3.000 deteta učestvovalo je u nekom od 52 ponuđena programa 8. Božićne škole sporta, a veliko interesovanje bilo je i za škole stripa, gitare i pravljenje kolača.

  detaljnije
 • IMG-0242.JPG

  Pirot: održan rafting na Nišavi

  Stotinak učesnika na gumama se spustilo od sela Poljska Ržana do Golemog mosta u Pirotu, a na Keju je organizovan i Dan zdravlja sa savetima o pravilnoj ishrani i zdravom načinu života.

  detaljnije
 • Milica-Mandic.jpg

  Milica Mandić gost Pirota

  Najbolja sportistkinja Srbije za 2012. godinu i osvajačica zlatne olimpijske medalje u tekvondu Milica Mandić biće gost na dodeli nagrada najboljim sportistima Pirota.

  detaljnije
 • cavic-u-bozicnoj-skoli-sporta.jpg

  Čavić otvorio Božićnu školu sporta

  Proslavljeni srpski olimpijac Milorad Čavić otvorio je 7. Božićnu školu sporta koju tradicionalno organizuje Sportski centar Pirot.

  (1) detaljnije
 • kupaliste pirot

  Otvoreno pirotsko kupalište

  Otvoreni kupališni kompleks u Pirotu, kojim će i ove godine gazdovati Sportski centar, zvanično je otvoren za ovogodišnju letnju sezonu. 

  detaljnije
 • Izabarani najbolji sportisti Pirota

  Šahista Petar Krstić i rukometašica Aleksandra Pešić proglašeni za najbolje sportiste Pirota u 2010 godini. 

  detaljnije
 • Božićna škola sporta u Pirotu

  Ovogodišnju Bozićnu školu sporta u Pirotu pohađalo oko 3.000 dece, koja su izabrala jednu od ponuđenih 39 disciplina.

  detaljnije
 • U Pirotu počelo sa radom kupalište

  Iz Sportskog centra naglašavaju da su obezbeđene lekarske i spasilačke ekipe. Cena karte 30 za decu i 60 dinara za odrasle.

  (1) detaljnije