Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportski klub Extreme Niš

 • Roleri ilustracija

  Trke rolerima za sve generacije u subotu na Panteleju u Nišu

  Takmičenje u vožnji rolera namenjeno svim generacijama biće održano u subotu, 4. septembra, od 17 sati na Somborskom bulevaru, četvrti put u Nišu. Ljubitelji rolera moći će besplatno da učestvuju u Rolerijadi , ali i na takmičenju za Prvenstvo Srbije u brzinskoj vožnji rolera.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  U parku "Čair" brzinska trka rolerima

  Članovi klubova, ali i pojedinci koji žele da isprobaju koliko su vešti u vožnji rolera moći će to da učine u subotu, 19. septembra u parku Čair, gde će se održati trka u organizaciji Sportskog kluba Extreme.

  (4) detaljnije
 • klizanje ilustracija

  U Nišu trka za decu u brzom klizanju

  U subotu, 29. februara, deca do 15 godina mogu se takmičiti u brzom klizanju, na klizalištu kod bazena "Čair". Učešće i iznajmljivanje klizaljki su besplatni, a organizatori napominju da su za pobednike obezbeđene diplome i medalje.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  U Niškoj Banji trka rolerima i trotinetima

  U brzinskoj vožnji rolera Nišlije imaju priliku da se oprobaju prilično često, ali u subotu, 5. oktobra, rolerašima će u takmičenju moći da se pridruže i oni koji voze trotinete. Takmičenje će se održati na centralnom šetalištu u Niškoj Banji, kažu organizatori iz Sportskog udruženja Extreme, a učešće je besplatno za sve zainteresovane.

  (3) detaljnije
 • roleri-57,-foto-oxygen-

  Dva dana vikenda za dve trke rolerima u parku Čair

  U Nišu će ovog vikenda biti pregršt aktivnosti za one koji uživaju u vožnji rolera - u subotu, 31. avgusta od 9 sati u Tvrđavi će biti organizovan otvoreni čas, istog dana od 17 sati u parku Čair Roler liga Srbije, a dan kasnije u istom terminu i na istom mestu još jedna brzinska trka.

  (5) detaljnije
 • rolerašice SU Extreme

  Zlato i bronza za niške rolerašice na Istočnoevropskom kupu

  U mađarskom gradiću Tatabanja održano je poslednje kolo Istočnoevropskog kupa, a rolerašice niškog kluba Extreme pamtiće ga po dobrom - Mitra Branković osvojila je zlato, a Lola Ignjatović bronzu.

  (1) detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Roler liga Srbije u nedelju u Nišu

  Svi koji žele da se oprobaju u trci na rolerima mogu to učiniti u nedelju, 7. jula u parku Čair, gde će se održati 2. kolo Roler lige Srbije. Takmičari će biti podeljeni u kategorije po polu i starosti, a ova trka se, napominju organizatori iz Sportskog kluba Extreme, boduje za nacionalni šampionat Srbije.

  (3) detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Rolerijada u subotu na Panteleju, deo Somborskog bulevara zatvoren

  Takmičenje u vožnji rolera, namenjeno svim generacijama, održaće se u subotu, 22. juna na Panteleju. Deo Somborskog bulevara od kružnog toka kod Studeničke ulice, pa do raskrsnice sa Ulicom despota Đurđa zbog toga će biti zatvoren za saobraćaj od 16 do 20 sati.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Roler liga Srbije počinje u parku Čair

  Brzinska trka na rolerima održaće se u subotu, 25. maja u parku “Čair”, a ovo će biti 1. kolo Roler lige Srbije. Takmičari se mogu prijaviti na dan trke, a biće podeljeni po starosnim kategorijama.

  detaljnije
 • Roleraši SU Extreme

  Dva zlata i bronza za roleraše niškog Extrema u Mađarskoj

  Istočnoevropski kup protekao je uspešno za roleraše niškog kluba Extreme, koji su iz Segedina doneli 3 medalje, od čega 2 zlatne. Ovo je pokazatelj, navode u klubu, da njihovi takmičari mogu da pariraju i onoj deci koja imaju bolje uslove, pa se nadaju da će ovi rezultati podstaknuti nadležne da naprave profesionalnu stazu u Nišu.

  (3) detaljnije
 • klizanje ilustracija

  Takmičenje na klizalištu "Čair" za sve mališane

  Subotnje veče, 16. februara, sva zainteresovana deca mogu provesti u druženju, zabavi i nadmetanju na ledu, pošto Sportsko udruženje Extreme organizuje trku na klizalištu "Čair" za sve starosne kategorije.

  (2) detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Trka rolerima u parku u Niškoj Banji

  Svi zainteresovani, bez obzira na godine i uvežbanost, mogu nadmetati na trci rolerima, koja će se održati u nedelju, 7. oktobra, na glavnom šetališu u parku u Niškoj Banji.

  (1) detaljnije
 • Roleri ilustracija

  U Čairu besplatan čas rolera

  Za sve Nišlije koje žele da nauče da voze rolere, u petak 20. jula, kažu u klubu Extreme, biće održan besplatan čas rolera u parku Čair.

  (1) detaljnije
 • Roleri

  Zbog lošeg vremena pomerene obe niške rolerijade

  Trke rolerima, koje su bile zakazane za petak, 15. jun i subotu, 16. jun, kažu organizatori, zbog lošeg vremena i najave kiše otkazane su za sledeću nedelju.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Vikend u Nišu u znaku rolera - trke na Panteleju i u Tvrđavi

  Poligon trka, koja će biti kombinacija brzinske vožnje i spretnosti na rolerima održaće se u petak, 15. juna u niškoj Tvrđavi, dok će dan kasnije Pantelej ugostiti roleraše, pošto će se na Somborskom bulevaru održati 2. Rolerijada opštine Pantelej.

  (2) detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Pregršt medalja za Nišlije na rolerijadi u Sloveniji

  Među takmičarima iz Srbije, Hrvatske, Austrije i Slovenije, koji su se nadmetali u Kranju na Alpe Adria kupu i Niš je imao svoje predstavnike. Roleraši niškog kluba Extreme, kao i tri Nišlijke koje se zbog uslova takmiče za beogradski klub, osvojili su pregršt medalja.

  (12) detaljnije
 • Roleri balon sala

  U Niškoj Banji trka rolerima za najmlađe

  Ni zimi ne miruju niški roleraši, pa će tako oni u četvrtak, 23. novembra od 19 sati u balon sali u Niškoj Banji organizovati takmičenje u brzinskoj vožnji rolera, a mogu se prijaviti sva deca do 14 godina.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Niški roleraši osvojili 8 medalja u Beogradu

  Jubilarna 20. Rolerijada u glavnom gradu Srbije bila je organizovana u nekoliko disciplina. Nišlije su se takmičile u brzinskoj i slalom vožnji, na međunarodnom Alpe Adria kupu, kao i na fitnes trci, a na svakoj su osvojili medalje.

  detaljnije
 • Roleri ilustracija

  Rolerima kroz poligon spretnosti u Niškoj Banji

  Kombinujući slalom, brzinsku i fristajl vožnju, roler kros je veoma popularanan u svetu, tvrde u klubu Extreme, a prvi put u Srbiji održaće se takmičenje u ovoj disciplini 23. jula od 11 sati u Niškoj Banji. U prelaženju prepreka, koje će biti postavljene duž šetališta, mogu se takmičiti svi zainteresovani, a učešće je besplatno.

  detaljnije