Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportsko društvo Niš

  • sportski-centar-fss.jpg

    Grad Niš i Fudbalski savez Srbije osnivaju Sportsko-privredno društvo

    Ubrzo nakon dogovora Grada Niša i Fudbalskog saveza Srbije da na lokaciji Lozni kalem izgradi "Mini-Pazovu", fudbalski centar, Gradsko veće Niša usvojilo je predlog da Grad i FSS osnuju sportsko-privredno društvo koje će se biti zaduženo za budući sportski objekat na putu za Nišku Banju. Još nije poznato ko će biti u tom društvu, niti tačna prava i obaveze, ali se zna da će za centar Grad dati zemljište, a FSS novac i opremu.

    (8) detaljnije
  • košarka lopta

    Niš planira da spoji košarkaške klubove

    Ideja da se sportski klubovi spoje u sportsko društvo, po ugledu na Kragujevac i njihov Radnički , trebalo bi prvobitno da bude sprovedena na košarku, sport koji u Nišu trenutno ima klubove u drugom i trećem rangu. Održan je jedan sastanak predstavnika pet košarkaških klubova sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski, a konačan dogovor, prema kom bi bio napravljen savez košarkaških klubova, još nije postignut.

    (1) detaljnije
  • dragana sotirovski, gradonačelnica Niša

    Za krizu niškog sporta Sotirovski predlaže - spajanje klubova i sportsko društvo pod jednim imenom

    Predstavnici svih klubova jednog sporta treba da se ujedine u jedan klub i Grad će finansijski pomoći da to bude jak i konkuretan tim, kaže Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša. Kao dobro rešenje za problem finansiranja i funkcionisanje klubova u gradu, Sotirovski ističe Kragujevac koji u Sportskom privrednom društvu Radnički ima timove u fudbalu, košarci, rukometu i vaterpolu.

    (44) detaljnije
  • milan-pesic,-gradski-vecnik.jpg

    Niš dobija Sportsko društvo?

    Intenzivno se radi na formiranju niškog Sportskog društva koje bi moglo da dobije naziv "Radnički" i u njemu bi na početku bilo 7 niških superligaša, rekao je Milan Pešić, gradski većnik za sport.

    (39) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: