Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:16, 16. 6. 2013.

| Sport

Srbija pobedila BiH u punom Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
srbija-bosna-rukomet.jpg
Foto: Stefan Komadinić

U punoj hali Čair u Nišu rukometaši Srbije pobedili su Bosnu i Hercegovinu rezultatom 30:23 (13:12) i tako obezbedili prvo mesto u Grupi 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Rukometaši Srbije su još jednom slavili u svojoj omiljenoj hali, gde ih je sačekalo preko 4.000 navijača željnih dobrog rukometa i igara reprezentacije.

Srbija je povela golom Filipa Marjanovića u prvom minutu, usledio je gol gostiju, ali Srbija je već u 3. minutu vodila sa 3:1. Do 11. minuta Srbija je imala prednost, ali je Bosna i Hercegovina izjednačila na 6:6 i čak povela sa 7:6. Vodili su gosti i 8:7, ali je usledila serija naših igrača od 4:0.

Do kraja prvog poluvremena Srbija nije uspevala osetnije da se "odlepi". U drugom delu igre bila je potpuno drugačija slika. U 38. minutu bilo je 17:16, pa su domaći nošeni podrškom sa tribina napravili seriju od 7:1 i tada je bilo jasno da će Srbija proslaviti prvo mesto u grupi sa najboljim navijačima.

- Došli smo da pobedimo dve utakmice. Učinili smo to. Neki igrači imaju po 100 utakmica u telu, umorni su i dobro smo taktičkim stvarima pokrili nedostatak u snazi. Ipak, imamo još puno da učimo, nisam najzadovoljniji igrom, Bosna nam je dosta problema zadala. U drugom poluvremenu bilo je puno kontri, a to je igra kakvu želim: odbrana, golman, brzi centzar, kontranapadi. Ali, to moramo da treniramo. Moramo imati snage za 60 takvih minuta. Danas to nemamo, ali nadam se da će u budućnosti to biti naša igra - rekao je Ljubomir Vranješ, selektor Srbije.

O atmosferi u hali Čair je imao samo kratak komentar.

- Naježio sam se od ovakve publike - istakao je Vranješ.

SRBIJA - BOSNA I HERCEGOVINA 30:23 (13:12)

SRBIJA: Stanić (4 odbrane), Đukanović (9 odbrana, 1 sedmerac), Radovanović, Vujin 2, Manojlović 2, M. Ilić 5(3), Radivojević, Prodanović 3, Stojković 3(1), Rnić 2, Beljasnki 1, Zelenović 3, Marjanović 7, D. Nenadić, P. Nenadić 2, Marsenić.

Sedmerci: 4/4
Isključenja: 4 minuta

BOSNA I HERCEGOVINA: B. Burić (12 odbrana), Efendić, Dejanović, Vražalić 5, S. Burić, Panić 3, Toromanović 4, Čelica 2, Vranješ, Malinović 3, Mikić 1, Milaš 1, Čičkušić 2, Delić 1, Ereš, Perić 1(1).

Sedmerci: 5/1
Isključenja: 4 minuta

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zmaj

    23:28 // 17. 6. 2013.

    Iskren da budem nisam gledao utakmicu sa Rusima, ali juce nisam video neki znacajniji pomak u igri. Opet soliranje i ceka se da golman vaskrsne. Mozda jedino sto je Vujin poceo da igra odbranu.

    • Nele Popovic

      13:23 // 18. 6. 2013.

      Onda se ne razumes u rukomet!

  • Nele Popovic

    22:57 // 17. 6. 2013.

    Ne igra se niko sa klimom, nego je bilo prepuna sala i velike vrucine i to je uticalo da se klima ne oseti.

  • Juznjak

    11:05 // 17. 6. 2013.

    Ja ne znam za Vas, ali ja sam klimu osetio.
    Medjutim to je bilo vrlo slabo !

    Ne znam stvarno sta se desava sa tim ?
    Ko se to igra sa klimom ?

    Hocemo odgovore !
    Pitajte direktora sto stedi ?

    • kobajagi

      09:19 // 18. 6. 2013.

      To nije bila klima vec promaja!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: