Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 17. 5. 2021.

| Sport

Srpska liga Istok: Budućnost se približila na 4 boda prvoplasiranom, novi trijumf Car Konstantina

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
fudbal lopta KOSTA
Popovčani imaju šansu da iskoriste kikseve prvoplasiranog Timoka; foto: A. Kostić

Odigrani su susreti 34. kola Srpske lige Istok, a najboljeplasirani tim sa juga zemlje Budućnost iz Popovca savladala je Pčinju sa 2:1 i iskoristila poraz prvoplasiranog Timoka i približila mu se na četiri boda zaostatka, četiri kola pre kraja.

Iako je delovalo da neće biti mnogo zanimljivo u Srpskoj ligi Istok u borbi za plasman u viši rang, fudbaleri Timoka napravili su tri kiksa za redom, pa je drugoplasirana Budućnost smanjila zaostatak četiri runde pre kraja prvenstva.

Popovčani su na svom terenu nadigrali Pčinju sa 2:1 i iskoristili poraz Timoka u Paraćinu od Borca sa 1:0. Zaječarci imaju sada 79 bodova, dok je Budućnost na 75, dok trećeplasirani Radnički iz Svilajnca ima 71 bod.

Vlasina je na svom terenu odigrala nerešeno 0:0 protiv niškog Sinđelića i ostala na poziciji četiri ispred Pčinje i ekipe sa Durlana koji su šesti.

Drugi niški tim, Car Konstantin nastavlja svoj beg iz ugrožene zone. "Carići" su vezali četvrti pozitivan rezultat, savladali su Jedinstvo iz Paraćina na Bubnju sa 3:2 i sada su na 11. mestu sa 52 boda, čak 11 bodova više od Radana koji je prvi "ispod crte".

Topličanin je u Prokuplju sa 3:2 savladao Trstenik, dok je Morava u Vladičinom Hanu bila ubedljiva i sa čak 11:0 pobedila otpisane Kablove.

Mladost iz Medoševca je takođe bila razigrana, savladavši poslednji tim lige Moravac Orion u Mrštanama sa 7:2. Radan je i dalje ugrožen, pošto mu sigurna zona beži osam bodova, posle poraza od Rembasa u Resavici rezultatom 2:0.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    19:41 // 17. 5. 2021.

    Дрвце је закон . Код њега се резултат унапред зна .
    Нема брига за њега . Зато је делегат на Супер лиги .

  • Gledalac

    19:24 // 17. 5. 2021.

    Drvce kako je pobedija, bolje da neje. Sramota!

  • MILE autolimar Matevac

    16:42 // 17. 5. 2021.

    Drvce ti si brate genije.Da te nema ,,,treba te izmisliti.Tek sada vidim koliko si moćan i uticajan u FSS,FSRIS.Samo onaj sitan fačaroš iz Pukovac Miki žmurko tj.Miki semaforče pokušava da te imitira.Teško jer on je još sitan za tebe i treba još mnogo da uči od tebe.Ti bi u Malošište drugačije završio a ne kao on.Mali simpatični bucko Nikola teh.sekretar u Radnički inače potrčko Mikijev smešan.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: