Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 30. 4. 2021.

| Sport

Srpska liga Istok: Važan trijumf Car Konstantina u Trgovištu, Morava iz Vladičinog Hana ispala iz lige

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
fudbalska lopta fudbal ilustracija
Budućnost i dalje najbolje plasirana ekipa sa juga; ilustracija; foto: Flickr/Jarrett Campbell

Odigrani su svi mečevi 31. kola Srpske lige Istok, a niški Car Konstantin savladao je na gostovanju u Trgovištu ekipu Pčinje sa 2:1 i nastavio borbu za opstanak. Meč između Sinđelića i Budućnosti iz Popovca završen je remijem, dok Morava iz Vladičinog Hana napušta srpskoligaško društvo nakon poraza od lidera lige Timoka u Zaječaru od 5:1.

Derbi gornjeg dela tabele odigrali su u Durlanu Sinđelić i Budućnost iz Popovca. Duel drugoplasiranog i petoplasiranog tima završen je bez pobednika, rezultatom 0:0, a. Popovčani su ostali najbolje plasirani tim u ligi sa juga Srbije.

Važan trijumf zabeležio je drugi niški tim Car Konstantin. "Carići" su protiv Pčinje u Trgovištu slavili sa 2:1 i posle ove pobede došli na poziciju 12, koja garantuje ostanak u ligi.

Morava iz Vladičinog Hana napustiće srpskoligaško društvo na kraju sezone, pošto je nakon ubedljivog poraza od Timoka u Zaječaru, rezultatom 5:1, ostala i bez teoretskih šansi da i naredne godine bude član Srpski lige Istok.

Radan je u Medoševcu bio bolji od Mladosti sa 2:1, dok je Vlasina na gostovanju Timočaninu u Knjaževcu poražena sa visokih 4:0. Prokupački Topličanin pretrpeo je poraz u Prahovu od Dunava sa 2:0.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: