Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 30. 8. 2016.

| Sport

Srpska liga: Niški klubovi bez poraza posle 3 kola

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Fudbal---ilustracija.jpg
Dobra izdanja "orlića" i "carića"; foto: ilustracija

Fudbaleri niškog Sinđelića ostvarili su 2. uzastopnu pobedu u Srpskoj ligi Istok pošto su na gostovanju u Pukovcu posle preokreta savladali domaći sastav rezultatom 2:1 (0:1). Car Konstantin gostovao je u Despotovcu, gde je sa domaćom Slogom odigrao utakmicu bez golova.

Srpskoligaš iz Durlana se sa neugodnog gostovanja vraća sa celim plenom, iako nije tako delovalo na startu meču. Pukovčani su u ranoj fazi utakmice poveli golom Stošića iz jedanaesterca, a to je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

No, u nastavku su Nišlije preko najiskusnijeg pojedinca i prekaljenog Milana Lazarevića preokrenuli rezultat. Napadač Sinđelića je 2 puta pogodio mrežu u roku od desetak minuta, i iz igre i iz jedanaesterca, što je bilo dovoljno za drugu pobedu u prvenstvu.

Odigrali smo dobru utakmicu, mada smo i dalje u procesu dizanja forme. Samo na momente smo podsećali na ekipu sa stilom igre kakav zamišljam, ali je najbitnije da smo pobedili. Čestitam Pukovcu na borbenosti, sada smo u vrhu tabele i moramo i u nastavku prvenstva tako, kako bi što više ljudi dolazilo da gleda naše utakmice i bodri nas - kazao je trener Sinđelića Zoran Dimitrijević.

Car Konstantin se i sa drugog gostovanja ove sezone vratio sa bodom u džepu. Posle Pukovca, “carići” su i u Despotovcu ostali neporaženi, a trener Dobrivoje Đurđević žali za mnogobrojnim propuštenim šansama.

Kada promašiš 5 stopostotnih šansi za pogodak ne možeš, a da ne žališ za pobedom. Mašili smo sa 5 metara, u situaciji 1 na 1, ali je ovo mlada ekipa, koja tek treba da raste. Drugu utakmicu zaredom ovaj mladi sastav nije primio gol i to je pohvalno, a gostovanje u Despotovcu, kao i svako drugo, nije lako, pa u tom segmentu mogu biti zadovoljan. Okrećemo se narednoj utakmici protiv Timoka iz Zaječara - reči su stratega “carića”.

Posle 3 odigrana kola Sinđelić se sa 7 osvojenih bodova nalazi na deobi 1. mesta sa ekipama Moravca iz Mrštana i Temnića iz Varvarina, dok je Car Konstantin na 6. poziciji sa 5 bodova.

Oba niškog tima igraće na svom terenu u 5. kolu - “orlići” u Durlanu dočekuju Vlasinu, dok na Bubnju gostuje zajećarski Timok.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: