Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 15. 8. 2016.

| Sport

Srpska liga: Nišlije remizirale na startu

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Stadion-fudbal-Ilustracija-foto-Aleksandar-Kostic-Juzne-vesti.jpg
Nišlije zadovoljne nerešenim rezultatima; ilustracija; foto: A. K.

U uvodnom kolu Srpske lige Istok za sezonu 2016/2017 ekipe Cara Konstantina i Sinđelića odigrale su nerešeno na gostovanjima u Pukovcu i Svilajncu.

Voljom žreba “carići” su na startu takmičenja gostovali novajliji u ligi ekipi Pukovca, a sva uzbuđenja viđenja su u završnici i stala su u 3 minuta.

Prvo je domaći sastav poveo u 78. minutu preko Nikolića, da bi već u 80. minutu tim sa Bubnja izjednačio golom Mitrovića, pa je nakon 90 minuta igre utakmica završena rezultatom 1:1.

Trener Nišlija Dobrivoje Đurđević izrazio je zadovoljstvo pruženom partijom njegovih izabranika.

Izuzetno teško gostovanje. Moram da budem zadovoljan igrom, jer smo mlada ekipa, novoformirana, a gostovali smo timu koji će na svom terenu namučiti sve ekipe u ligi. Gol smo primili sopstvenom greškom, ali smo brzo nadoknadili zaostatak. Mislim da je ovoj ekipi potrebno još vremena da se odigra i da ćemo biti bolji kako prvenstvo bude odmicalo - istakao je on.

Drugi niški srpskoligaš Sinđelić odigrao je meč bez golova u Svilajncu protiv domaćeg Radničkog. Durlanci su bili bolja ekipa na terenu, ali to nisu uspeli da materijalizuju pogotkom i da u Niš ponesu sva 3 boda.

Očekivali smo tešku utakmicu i u najavi smo bili zadovoljni bodom, ali je razvoj situacije na terenu pokazao da smo bolja ekipa i da smo bili bliži pobedi. Činjenica da je golman Radničkog proglašen igračem utakmice dovoljno oslikava stanje stvari, malo nas i lopta nije htela, ali ne mogu da budem nezadovoljan bodom - rekao je trener Sinđelića Zoran Dimitrijević.

U drugom kolu, koje je na programu narednog vikenda, Sinđelić će dočekati Tabane iz Jagodine, a na Bubnju će gostovati Vlasina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: