Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 31. 8. 2020.

| Sport

Srpska liga istok: Car Konstantin slavio sa 7:1, Medoševčani sa 4:0

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Derbi meč počinje u 15 sati
Najubedljiviji Car Konstantin; foto: A. Kostić

U 4. kolu Srpske lige istok sa dobrim rezultatima nastavili su Vlasina iz Vlasotinca, popovačka Budućnost, Mladost iz Medoševca, a posebno Car Konstantin, koji je sa velikih 7:1 deklasirao Moravu iz Vladičinog Hana. Moravac iz Mrštana i prokupački Topličanin su odigrali nerešeno, a bod je doneo i niški Sinđelić iz Knjaževca.

Četrdesetak minuta bilo je potrebno fudbalerima Car Konstantina da na svom Bubnju povedu sa 3:0. Po do sada prikazanom najslabija ekipa u ligi postigla je u završnici prvog poluvremena počasni pogodak, ali je onda domaćin u drugom delu zasuo njihovu mrežu sa još četiri gola, za treću pobedu iz četiri kola i drugu poziciju na tabeli.

Isti broj bodova kao Car Kontantin, samo sa lošijom gol-razlikom, imaju Radnički iz Svilajnca, Vlasina i Mladost i ove ekipe nalaze se od 2. do 5. mesta na tabeli.

Srpskoligaški debi iz snova ima Mladost, koja ne zna za poraz (tri pobede, jedan remi), a ovaj učinak upotpunila je pobedom od velikih 4:0 nad Dunavom iz Prahova.

Vlasina je u ovom kolu kod kuće pobedila Trstenik, sa minimalnih 1:0, a trijumf je upisala i Budućnost iz Popovca, i to na strani. Prvo poluvreme napetog duela u Aleksandrovcu završeno je sa jednakih 1:1, ali je u drugom delu za gol bio bolji gost i tako savladao Župu sa 3:2.

Topličanin i Moravac odigrali su verovatno najuzbudljiviji meč u ovom kolu, a Prokupčani mogu biti zadovoljniji, jer su gubili 2:0, a domaćinu iz Mrštana su dosuđena dva penala. Oba je odbranio golman Blagojević, a gosti uspeli da izjednače, za konačnih 2:2.

Timočanin je u Knjaževcu poveo golom iz penala u 83. minutu, ali je niški Sinđelić u 90. uspeo da izjednači na 1:1. Ipak, kako pišu Narodne novine, domaćin je prekršio pravilo o dva obavezna igrača na terenu mlađa od 21 godine u prvom poluvremenu, pošto je umesto jednog od "bonus" igrača u igru ušao onaj koji ne ispunjava ovaj uslov. Zato se Sinđelić žalio, a epilog bi meč trebalo da dobije "za zelenim stolom".

Nakon dobrog starta sezone Radan iz Lebana je naređao dva poraza, a ovog puta od njega je bio bolji Radnički iz Svilajnca. Gostujući sastav slavio je sa minimalnih 1:0.

Sledeće kolo na programu je narednog vikenda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miroslav

    20:46 // 31. 8. 2020.

    Hteo bi da pitam ovog Dragana starog Bubanjca jer ga je i dalje sramota to što Drvce i Branković rade?Posle 7-1i drugog mesta na tabeli.Od 4 utakmice 3 pobede i jedna nerešena utakmica.Čovek ako nevoli Drvceta i Brankovića a stari je Bubanjac nemože da nevoli klub.A ako mu smeta što Car pobedjuje nemoj da gleda,neka i dalje piše gluposti.A samo da mu kažem Branković ne voli pivo.

  • Mara

    14:56 // 31. 8. 2020.

    Svaka čast

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: