Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 27. 8. 2020.

| Sport

Srpska liga istok: Debitant "srušio" najstariji niški klub, remi na Bubnju

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Milanović preporučuje tri treninga nedeljno u trajanju od 45 do 60 minuta; foto: Ari Bronstein, www.flickr.com
Uspešna sreda za klubove sa juga; foto: Ari Bronstein, www.flickr.com

Od tri kluba sa juga, koliko ih je imalo maksimalni učinak posle dva odigrana kola Srpske lige istok, nijedan nije ostao u toj kategoriji, jer su Car Konstantin i Vlasina iz Vlasotinca na Bubnju podelili bodove, a debitant u trećem rangu takmičenja Mladost iz Medoševca u Durlanu savladala Sinđelić. Topličanin, Pčinja, Moravac iz Mrštana i Budućnost iz Popovca zabeležili su prve pobede u sezoni.

Od klubova sa juga Srbije bez ijednog boda jedino je ostala Morava koju je u Vladičinom Hanu, sa ubedljivih 3:0, savladao Moravac iz Mrštana. Ekipi iz Leskovca ovo nije bio samo prvi trijumf u sezoni, već i prvi bodovi, jer su u prva dva kola izgubili.

Isto važi i za Prokupčane koji su na svom terenu, sa minimalnih 1:0, savladali Župu iz Aleksandrovca, kao i za Pčinju. U Trgovištu je viđen najveći broj golova u ovom kolu, a domaćin je pobedio Trstenik sa 4:2, za prve bodove drugog debitanta u ovom rangu takmičenja.

Dve pobede u prva dva kola Sinđelića poremetila je Mladost, koja je u Durlanu slavila sa 2:1, sačuvala niz bez poraza (dve pobede i remi) i pozicionirala se kao 5. na tabeli.

Od južnjaka, na tabeli su ispred Medoševčana Car Konstantin (2. mesto) i Vlasina (4. mesto), dva tima koja su u ovom kolu odigrala meč bez golova i tako poremetila svoj maksimalni učinak.

Sada sve pobede ima samo zaječarski Timok, pošto je Rembas iz Resavice (do sada predvodnik Srpske lige istok), izgubio u Popovcu, gde je Budućnost slavila sa 2:0.

Ovo je bila prva pobeda Popovčana u sezoni, a prvi poraz pretrpeo je Radan iz Lebana, koji je u Paraćinu izgubio od Borca, rezultatom 2:1.

4. kolo Srpske lige istok na programu je narednog vikenda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan stari bubanjac

    09:39 // 27. 8. 2020.

    Na Bubanj smešno.Onaj svrljižanin što ga šutnuli iz FSS ima filing samo za ladno pivo.Ništa nema da bude od saradnje njega i Drvceta.Makac i Simov i Ivanović stariji uzeli si pare unapred i sad si igraju radi sebe tj.svog meraka.Duplo golo na Bubanj i krajnje vreme da neko mlađi i sposobniji preuzme klub jer ovo što Drvce radi je mene sramota kao bubanjca.Ko fol će pomogne grad,te Kačar u upravu.

    • Djunta

      21:27 // 27. 8. 2020.

      Ma, mani sve ove sto si pominjao, oni i fudbal, ko Bog i sesirdzija! Nego,kazi ti nama, ako si stari bubanjac, gde se nalazi Surdilovo imanje ?

    • BubanjKa

      09:43 // 30. 8. 2020.

      Pa ti ako si sposobniji i veliki poznavalac fudbala, nemoj da te bude sramota pa uzmi dovedi nekog ko ce moci da vodi klub! Samo komso, gledam objektivno!

  • Mara

    09:23 // 27. 8. 2020.

    Vrlo bitno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: