Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 17. 8. 2020.

| Sport

Srpska liga istok: Lebančani najubedljivi u 1. kolu, Nišlije tri od četiri

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
fudbal
Najubeljdiviji na startu Radan i Car Konstantin; foto: A. K.

Furiozno je otpočeo novu sezonu Radan iz Lebana, pošto je zabeležio najubedljiviju pobedu na otvaranju Srpske lige istok - deklasirao je Topličanin u Prokuplju sa čak 6:1. I niški klubovi su dobro počeli - izgubila je jedino Budućnost, dok su slavili Mladost Medoševac, Sinđelić, kao i Car Konstantin koji je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

Broj klubova sa teritorije grada Niša ove sezone se popeo na četiri pošto je Mladost iz Medoševca obezbedila istorijski plasman u Srpsku ligu istok. Na premijeri je ovaj klub slavio u gostima, pošto je u Paraćinu minimalcem savladao Borac.

Ostali su igrali kod kuće - Car Konstantin je sa 4:0 deklasirao još jednog novajliju Župu iz Aleksandrovca, Sinđelić minimalcem zaječarsku ekipu Kablovi, dok je popovačka Budućnost izgubila sa 1:2 od Timočanina iz Knjaževca.

Drugi debitant sa juga - Pčinja iz Trgovišta nije uspela da trijumfuje na startu, jer ju je savladao Timok u Zaječaru sa 2:1. Ni povratnik u treći rang takmičenja Morava iz Vladičinog Hana nije se proslavila - izgubila je kod kuće, rezultatom 2:0 od Rembasa iz Resavice.

U derbiju Jablaničkog okruga bolja je bila gostujuća Vlasina iz Vlasotinca, koja je minimalcem pobedila Moravac u Mrštanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: