Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 23. 11. 2018.

| Sport

Srpska liga istok: Za kraj jesenjeg dela sezone dva meča u Nišu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Car Konstantin Sinđelić
Poslednje kolo pred pauzu; foto: Vanja Keser

Ovog vikenda igra se poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Srpskoj ligi istok. Nijedan od timova sa juga nema šanse da završi kao jesenji prvak, ali zanimljivi dueli bi trebalo da se igraju u Nišu. U Durlanu će Sinđelić dočekati drugoplasirani pirotski Radnički, dok će se na Bubnju susresti dva tima koja u poslednja tri kola imaju sve same pobede - Car Konstantin i Dubočica.

Kasno su “upalili motore” fudbaleri iz Pirota da bi imali šanse da se domognu naslova jesenjeg prvaka, pošto im pred poslednje kolo Temnić “beži” nedostižnih 5 bodova. Ipak, imaju šanse da smanje razliku, ali im neće biti lako u subotu, 24. novembra od 13 sati, s obzirom na to da je njihov domaćin Sinđelić i te kako umeo da namuči i iznenadi favorite ove sezone.

Leskovačka Dubočica, iako na 12. poziciji, jedina je koja u poslednja 4 kola ima samo pobede. Car Konstantin, sa druge strane, ima vezana 3 trijumfa, a ova dva tima sastaće se u nedelju, 25. novembra od 11 sati na Bubnju.

Treći niški predstavnik u Srpskoj ligi istok Budućnost gostovaće u 17. kolu. U nedelju od 13 sati u Lebanu će se sastati “fenjeraš” Radan i tim iz Popovca, koji je trenutno na 4. poziciji na tabeli.

U istom terminu igraće se i utakmica u Gadžinom Hanu, gde će na početku sezone lider u Srpskoj ligi, a sada sedmoplasirani Zaplanjac pokušati da se vrati na pobednički kolosek. Ovaj tim dočekaće Borac iz Paraćina, koji je svega 5 puta ove sezone uspeo da pobedi, nijednom u gostima.

I dva imenjaka, Jedinstva iz Paraćina i Bošnjaca, igraće u naselju nadomak Lebana u subotu od 13 sati. Tim iz Bošnjaca je svakako favorit jer, sem prednosti domaćeg terena, ima mnogo bolje rezultate ove sezone - sa 25 bodova nalazi se na 8. mestu, dok su Paraćinci pretposlednji sa 9 bodova.

Sa istim brojem bodova, ali boljom gol-razlikom od paraćinskog Jedinstva je Pukovac, koji će svoj meč 17. kola igrati protiv Radničkog u Svilajncu, u subotu od 13 sati. Domaćin ovog susreta nalazi se na poziciji iznad i ima 4 boda više.

Isto kada se igra duel u Svilajncu, igraće se i u Trsteniku, gde istoimeni tim dočekuje Moravac iz Mrštana, trenutno petoplasirani tim Srpske lige istok.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki pr,,,,

    10:11 // 24. 11. 2018.

    Na proleće borba-Mislim da moji popovčani ulaze u Prvu ligu zbog mnoga razloga.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: