Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 30. 1. 2017.

| Sport

Srpski teniseri odradili prvi trening, hala “Čair” zadovoljila

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
djkovic
Žreb kojim će biti određeni parovi u četvrtak u Oficirskom domu; foto: M. J.

Najbolji srpski teniseri su zdravi i puni samopouzdanja pred mečeve protiv reprezentacije Rusije, koji će se od 3. do 5. febrara igrati u hali “Čair”. Igrači obe reprezentacije trenirali su danas u niškoj dvorani, a u srpskom timu kažu da su zadovoljni uslovima.

tenis-M.-J foto: M. J.Da je podloga dobra, potvrdio je i selektor-igrač Nenad Zimonjić, mada navodi da je tek prvi trening i da će se ona svakako izmeniti do zvaničnih mečeva, ali da se nada će biti dobro.

Drago nam je da smo ponovo u Nišu, odavde imamo lepe uspomene još od meča sa Švedskom kada je podrška bila fantastična, očekujem da će tako biti i ovoga puta. Jedina razlika je što će Novak nastupiti, njega niška publika nije imala prilike da gleda uživo - kaže Zimonjić.

tenis4-M.J Lajović u hali "Čair"; foto: M. J.

Da li će nastupiti u dubl meču još nije odlučio, a tvrdi da su svi okrenuti duelima koji se igraju u petak, te da će na osnovu njih znati da li će ga niška publika videti i u ulozi igrača. Teniseri Rusije sa kojima će najbolji srpski igrači odmeriti snage su mladi i slabo poznati široj javnosti (Najbolji svetski juniori protiv Troickog i Đokovića u Nišu), ali mogu da pruže partije na izuzetno visokom nivou.

tenis2-M.J Troicki i Zimonjić; foto: M. J.

Čak trojica od njihove četvorice igrača su dobili Viktora u poslednjim susretima koje su odigrali. O tome kakvi su igrači dovoljno svedoči i to što je Kuznjecov protiv Nišikorija igrao 5 setova na Australijan openu. Neko je ko može dobro da igra protiv bilo koga - priča selektor.

Selekcija Srbije želi da se revanšira Rusiji za poraz iz 2008. godine kada su Srbi imali velikih problema sa bolestima i povredama, a Novak Đoković bio primoran da poslednjeg dana preda meč.

Đoković je tokom dana stigao u Niš i već na narednim treninzima će se priključiti svojim drugovima iz reprezentacije.

tenis3-M.J Troicki se sprema za protivnike; foto: M. J.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: