Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:11, 3. 2. 2018.

| Sport

Srpski teniseri razočarani praznom halom "Čair"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
hala-cair
foto: Vanja Keser

Treći put je Niš bio domaćin Dejvis kup reprezentaciji Srbije, ali ovog puta, protiv favorizovanih Sjedinjenih Američkih Država hala "Čair" je prva dva dana bila poluprazna, a selektor Srbije Nenad Zimonjić rekao je da mu je žao što je bilo tako.

Amerika je povela sa 3:0 i sigurno pobedila Srbiju posle drugog dana prvog kola Dejvis kupa, a utisak ovog susreta, osim činjenice da za Srbiju nisu igrali Novak Đoković, Filip Krajinović i Viktor Troicki, je i prazna hala "Čair.

Selektor Srbije Nenad Zimonjić rekao je nakon poraza u dublu da "ne bi ulazio u to zašto je hala bila prazna".

Kad igra reprezentacija to je dovoljno da narod dođe i podrži nacionalni tim. Ko će nastupiti, to nije bitno, nastupaju igrači koji su na raspolaganju i koji su najbolji u tom trenutku. Naravno da pehovi postoje što se tiče povreda i to je razlog zašto naši najbolji igrači nisu bili prisutni. Ovo je dovoljno veliki događaj, nemamo svaki dan prilike da gledamo igrače koji su u najboljih 15 na svetu - rekao je Zimonjić, vidno razočaran.

nenad-zimonjic-foto-vanja-keser foto: Vanja Keser

On je dodao da nas u septembru očekuje veliki meč u plej-ofu i da će se videti da li će Srbija opet biti domaćin.

Ovo je jedina prilika za naš narod da gleda vrhunski tenis uživo. Razočaranje je što hala nije bila puna. Mislim da karte nisu bile preskupe. Neko će radije platiti za koncert izviđača 4 puta više nego da dođe na tenis. Žao mi je što je ovako bilo, pohvalio bih one koji su došli, podrška je bila vrlo dobra i nije izostajala. Za svakog reprezentativca bilo bi veće zadovoljstvo da je "Čair" bio pun. Nadam se da će nas zaobići povrede, da će igrači koji su bili ovde napredovati i biti još bolji, a da ćemo se mi izboriti da ostanemo u Svetskoj grupi - dodao je Zimonjić.

Sutra od 14 sati biće igran samo jedan meč singla, a izvesno je da će za Srbiju nastupiti Peđa Krstin.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    15:56 // 4. 2. 2018.

    Ma oni dosli u Nis zato sto im gradski poltroni dali halu da upropaste za dzabe,a ne zato sto mnogo vole ovaj grad.To u Bg nema za dzabe.Plati pa klati,dan u areni kosta 50000e,kod nas je 350000din,ali ni toliko nisu platili,a ko zna kakav ce haos da ostane iza njih.

  • Стефан

    12:17 // 4. 2. 2018.

    након оног прошле године хде су одиграли само један меч трећег дана,а Новак након другог отишао на Копаоник на скијање са повређеним раменом и где је Зики предао пети меч јер није имао ко да игра,Виктор је исто након другог отишао,али у Софију због турнира,то и могу да оправдам,ипак је се другог сликао и бацио патике у публику.Зимоњић је видео и другог и трећег дана да га зовемо да се слика и сам

  • Comsheeya

    12:08 // 4. 2. 2018.

    Dragi selektore, prodajete nam m za b i još se čudite što su retki naseli..?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: