Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 13. 6. 2012.

“Stadion Čair biće spreman za Superligu”

stadion cair, rekonstrukcija foto: facebook.com/FKRadnickiNis1923

Rok za završetak istočne, južne i severne tribine, postavljanje novih reflektora i promena busena na terenu je do 1. oktobra, kaže koordinator rekonstrukcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • maja savic

    23:32 // 13. 6. 2012.

    Mislim sta reci , bravo za Simonovica!!!!!!
    LJUDI , PA DA NIJE BILO NJEGA NISTA OD OVOGA!!!
    POSLE 9 GODINA U SUPERLIGI, PA ZAR TO NIJE FENOMENALNO!!!!!!!!!!!SIMONOVIC ZA GRADONACELNIKA I TACKA.

    • MOLIM

      02:19 // 14. 6. 2012.

      Nadam se da je to sarkazam pošto taj stadion plaćaju građani. Osim toga Simonović i Banana su sve poslove izgradnje u Nišu dali MD gradnji a vlasnik je bivši poslanik. Nakrali su se, ne mnogo, nego astronomski, a ti mi pričaš bravo za Simonovića.
      Šteta što je topaja popunjena.

    • stvarno mi je svejedno . . ALi

      02:35 // 14. 6. 2012.

      Ako ništa drugo, čovek bar postao magistar u 30'im.
      Dok su drugi slavili apsolventsko veče u kasnim 50'im.

  • Grobar iz Niša

    17:54 // 13. 6. 2012.

    Pre dva dana sam bio na stadion. Izgleda grandiozno, skoro kao stadion JNA. Sliku kvari zapadna tribina. U trenutku kad sam bio na stadion (ponedeljak popodne), teren se polivao. Bio je skroz natopljen vodom. Hoće verovatno da obnove travu, čisto sumnjam da će da menjaju busen, jer što bi polivali travu ako će da je menjaju.

  • Paki

    15:52 // 14. 6. 2012.

    U prvih pet na ex yu prostoru je sigurno, a narednih decenija ce sigurno biti u prvih deset makar po velicini i izgledu.

    • Jovan Kursula

      11:13 // 15. 6. 2012.

      Stadioni u bivsoj YU koji su bolji i od novog Caira-koji ce uzgred budi receno ocigledno biti gradjevinski Frankenstajn to jest nesto uradjeno, nesto neuradjeno,nesto prepravljeno, za nesto nema para, nesto ostaje...to jest obicna krpacina u poredjenju sa civilizovanim svetom. Ne zaboravite da su se i mnogi od njih renovirali: Poljud Split, Aleksandar Makedonski Skoplje, Kosevo Sarajevo, Stozice Ljubljana,Gradski vrt Osijek, stadion pod Goricom u Podgorici...

  • Aleksandar-Nis

    16:27 // 14. 6. 2012.

    "Kad nesto krenem da radim, ili ga radim kako treba, ili ga ne radim uopste...
    Naravno, ovde je ipak bolje bar nesto da urade nego nista, ali me IZUZETNO NERVIRA STO CE ZAPADNA TRIBINA DA OSTANE STARA I NIKAKVA!!! Da li ce neko nekad u ovoj zemlji da uradi nesto od pocetka do kraja ili ce stvari da se krpe neprekidno???"

    KAD SAM OVO NAPISAO PRE KO ZNA KOLIKO MESECI LUPALI STE MI MINUSE! A sad vam fali zapadna tribina, a? ;)

  • paki

    16:56 // 14. 6. 2012.

    Imate teks na cetvrtoj strani u Narodnim novinama o tome da ce da se radi zapadna tribina i krov. Malo istrazivanja nije na odmet. Mnogo se hejtuje ovde a potrebno nam je samo malo strpljena i sve bi trebalo da ide svojim tokom.

    • Јужнопругаш

      20:32 // 14. 6. 2012.

      Много се "хејтује"? А ја се чудим што на малој матури није битна граматика...

    • Aleksandar-Nis

      10:08 // 15. 6. 2012.

      Ja bi tebe preselio u sobu koja ima super sredjena 3 zida i plafon, a jedan zid budjav skroz, pa da vidim koliko bi izdrzao a da ne hejtujes :)))

    • Grobar iz Niša

      11:52 // 15. 6. 2012.

      U Narodnim novinama piše da će se raditi zapad ako se nađe neko ko će to da finansira. Isto važi i za krov. To znači da su zapad i krov pod velikim znakom pitanja.

    • meraklija 68

      22:31 // 17. 6. 2012.

      Grobar Nis,banano da li si to ti?

  • Veljko

    17:14 // 13. 6. 2012.

    Juzne vesti imam jedno pitanje i ako vi mozete da mi odgvorite odgovorite mi sto pre... Ova zapadna tribina kolko vidim bice samo nasminkana ZASTO?! Zasto je lepo ne urade kao na projektu a ne ovako bezveze da je rade? Da nema para ali kako pocinju totalnu rekonstrukciju bez zapadne tribine koja je dosta vazna?! Zasto nece biti kao po projektu gde je na dva sprata i onda bi stadion primao skoro 25 hiljada?! Da li ista menja ovo oko hotela ili restorana ako bude nadjen investitor?

  • Luka Laban

    18:07 // 13. 6. 2012.

    Iskreno mi se ne svidja ovo sa zapadnom tribinom,ne znam kome su "obecali" da pravi zapadnu tribinu,al me ne greje sunce da ce to nesto normalno ispasti !!!

  • Vladimir

    00:08 // 14. 6. 2012.

    Kako to da je najavljeno 18000 mesta na ove tri tribine, a sada ispada da ce ih biti 16000?

  • Andrija

    18:14 // 13. 6. 2012.

    Sta je sa LCD semaforom ili ce to biti neki tackasti obican ?

  • mj

    20:10 // 13. 6. 2012.

    Zasto se ne iskoristi prostor iza istocne tribine da se na postojecem umanjenom parkingu dozvoli nekom investitoru da uradi garazu - parking na nekoliko nivoa, a iznad nje nek uradi hotel, trzni centar, poslovni prostor, bilo sta sto bi ucinilo to investiciju isplativom? Taj parking bi mogao da se iskoristi i za posetioce bazena gde bi se izgradnjom jos 2-3 bazena i nekoliko tobogana napravio mini akva park slican onom u Sokobanji.

    • Vlada

      00:15 // 14. 6. 2012.

      Svaka cast. Jedini komentar koji malo gleda malo vise u "sirinu".

  • moki

    19:14 // 13. 6. 2012.

    JEl moze neko da mi kaze kad ce biti osposobljena istocna tribina?Kako samo sever i jug ? U opste mi nisu jasne tu neke stvari,kako ce tek 1 oktobra da bude zavrsen? i kad krece postavljanje krova?

  • ДуЛе

    19:16 // 13. 6. 2012.

    Типично за Србију,све се ради половично! Стварно је срамота што нису реконструисали и западну трибину. Јужна Србија заслужује један модеран стадион.

  • 018

    21:37 // 13. 6. 2012.

    nislija sam i jedva cekam da stadion bude zavrsen jer i ovako nisam propustao utakmice a tek sa ovom akomodacijom sigurno kupujem godisnju kartu. moram da se nadovezem na komentar ranije objavljen da bi sa zaadnom tribinom bio najlepsi stadion na balkanu. haha, kad neko tako nesto odvali nije ni cudo sto smo tu gde jesmo. Dragi lex specialis, koliko si stadiona obisao na balkanu da bi davao takve izjave? Treba lil pomenuti olimpijski stadion u atini?? a da ne spominjem stadion u volosu koji nije ni malo poznat grad niti fudbalski klub... a takvih je jos mnogo da ne nabrajam sada...

  • lex specialliss

    10:35 // 14. 6. 2012.

    Dragi "018", kada sam napisao bio bi najlepsi na balkanu bilo je to u brzini, naravno tu je olimpijski stadion u Atini i itd...jednostavno to sam napisao euforicno,ali ce mozda biti najlepsi od svih stadiona u zemljama ex yu, jer obozavam fudbal i radujem se novom stadionu, a to sto si napisao "kad neko tako nesto odvali nije ni cudo sto smo tu gde jesmo", mislim da u najmanju ruku odrzava tvoju nemoc u komunikaciji jer ja ovde nisam hvalio ni politicare, niti bilo koga,daleko bilo, stadion se pravi od nasih para, cinjenica je da Nis ipak dobija nov stadion, i to me raduje uz par mojih zamerki!Pozdrav za tebe a ako moj "lapsus" odrazava stanje u drzavi i drustvu onda ti je percepcija stvarno losa!

    • Student

      14:05 // 14. 6. 2012.

      Ma koliko ja to zeleo nece biti ni najlepsi u ex yu zemljama. Ne znam da li Ljubljanu racunamo za Balkan :) ali oni imaju potpuno nov jako kvalitetno odradjen stadion. Tu je takodje i stadion u Skopju, pa Split..pa jako lepo stadion u Mariboru itd. itd.

  • lex speciallis

    18:44 // 13. 6. 2012.

    Koliko ja znam sigurno stize i novi LCD semafor. E ono sto mi se ne svidja a sto je karakteristicno za nas je zapadna tribina. Kako se pricalo za njenu rekonstrukciju nema para, pa ce biti rekonstruisana kada nadju investitore. Poznavajuci nas mentalitet, imam osecaj da od toga nista nece biti, jer ce na njoj biti montirane stolice a ostace onakva stara kao sto je i bila. Inace, kao sto rece "Grobar iz Nisa" stadion stvarno izgledan fenomenalno. Kad bi uradili sve kompletno bio bi sigurno najlepsi na balkanu , iako sam i ja navijac Partizana, mislim da bi izgledom pojeo i JNA i Markanu!I da li neko zna kako ce to istocna tribina biti "glavna" pa i za medije, to nigde u svetu nije praksa, jednostvano neprirodan polozaj i za kameru koja pokriva ceo teren, zbog dnevnog svetla!?

  • Kosta

    20:35 // 13. 6. 2012.

    Drago mi je da ce biti krova,kakva divna vest i super je sto menjaju busen.Potrudite se da budu i grejaci da budemo jedinsveni u Srbiji nadam se i kvalitetnoj drenazi sa automatskim prsklicama a ne crevom kao do sada!I molim boga da se ne otsupa od projeta za krov nadam se da nece biti neko bizarno resenje tj. da se uradi kao po projektu!I zajebite da doradjujete ovu zapdnu tribinu kakv hotel na ovo ruglo.Rusite te to,cuo sam da su ivestiori javljali,dajte im da grade novi zapad,moci ce ujedno da se igraju i utakmice samo bez zapada kao u fracuskoj sto rade na marsjeovom stadionu tokom prvenstva.

  • Milan Miljkovic

    15:15 // 24. 7. 2012.

    Saljem link na tekst i komentar iz marta prosle godine kad je pocinjala rekonstrukcija stadiona. Cisto da podsetim sve sa kratkom pameti, a pre svega one koji mnogo nerealnog obecavaju.

    http://www.juznevesti.com/Sport/Pocinje-rekonstrukcija-stadiona-Cair.sr.html

  • Simeon

    17:25 // 13. 6. 2012.

    Stadion ce biti spreman za Super ligu koja pocinje avgusta, a rok za zamenu busena je 1. okrtobar. Jedino moguce ako tempiraju da postavljaju novi busen dan posle utakmice na Cairu pa da se za dve nedelje primi trava, do nove utakmice kao domacin. To podrazumeva da se prvih par domacinstva igra na sadasnjoj travi. U kakvom je stanju teren trenutno?

    • sone

      19:03 // 13. 6. 2012.

      Teren je u ocajnom stanju, kad stanes na teren a ono 10 cm trava pa 5 cm ukoravljena zemlja pa opet.. jednom recju strasno .. niko nije igrao 1.5 dana mogli su do sada da naprave Djuzepe MEacu od trave :) .

  • vlada

    07:56 // 14. 6. 2012.

    Vladimire genije, jer citas da pise istok,jug i sever, bez z a p a d a.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: