Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 16. 3. 2012.

| Sport

"Stadion Čair gotov do avgusta"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion

Rekonstrukcija stadiona Čair bez zapadne tribine biće završena do kraja jula ili početka avgusta, rekao koordinator projekta Miomir Pešić.

Radovi na stadionu Čair su u "punom jeku" i na mestu starog stadiona već se vide tribine i prostor za ulaz na trbine. Rekonstrukcija je započeta krajem marta prošle godine, posle skoro godinu dana ide predviđenim tokom, rekao je koordinator projketa Miomir Pešić.

- Rok je do kraja jula, početka avgusta, po dozvoli Ministarstva za prostorno planiranje koje je izdalo građevinsku dozvolu - dodao je Pešić.

Grubi radovi na stadionu su završeni, a sada se radi unutar objekta.

- Za sada su izliveni i namontirani svi konstruktivni betonski elementi. Kreće se sa radovima unutar objekta, zanatskim radovima i gradnjom pregradnog zida, malterisanje, uvođnje instalacija i drugo - kazao je Pešić.

Tokom hladnog vremena i vanredne situacije zbog snega, radovi na stadionu su stali, ali to neće uticati na planove i dinamiku.

- Pauza od nekih mesec, mesec i po dana zbog hladnog vremena je na neki način nadoknađena tako što su elementi izliveni u fabric. I za ovih petnaestak dana su namontirani. Za sada je postignuta dinamika i radovi se odvijaju po predviđenom roku - rekao je Miomir Pešić.

Nakon rekonstrukcije stadion će imati 18.151 mesto za gledaoce, 120 mesta u VIP loži i 50 mesta za novinare, piše na sajtu Grada Niša. Na ovom stadionu će nakon rekonstrukcije da se vrati Fudbalski klub Radnički koji je trenutno prvi u Prvoj ligi i bori se za Superligu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sotir

    19:38 // 12. 4. 2012.

    Svi koji kritikuju su apsolutno u pravu.I tu nema zlih namera vec ljude vodi iskustvo.Prvo sto stadion VEROVATNO a pre bi reko sigurno nece izgledati kao sto se u pocetku moglo videti u animacijama i sl. A drugo Nis,drugi po velicini grad u Srbiji 2012 godine dobija stadion kakve su u SFRJ zidali sedamdesetih godina proslog veka.A sad je pitanje...daj sta das ili kolko vredimo tolko smo i dobili.

    • Bojan

      22:30 // 1. 7. 2012.

      Nis je treci grad po velicini u Srbiji ...verujem da si lokal patriota ali raspitaj se malo,pozdrav!

  • Alex Ilic

    17:10 // 4. 4. 2012.

    Citam ove komentare i sramota me je... sada ne valja zapad, pre nevalja istok i sever... Sada su sredili tri problematicne tribine, ne valja ona cetvrta... aman bre ljudi ne Se** te vise.

    Slabo idem na stadion, nisam isao jedno 2 godine, veoma me raduje sto se "sportski centar" "Cair" vraca na noge. Hala, Stadion... Ali naravno, problem je ona zapadna tribina. Pa sta sada?

  • Boki

    02:18 // 18. 3. 2012.

    jel deli neko moje misljenje da stadion nece biti pokriven kao sto je u projektu? a cini mi se ni da istok nema ona dva nivoa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: