Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 28. 11. 2012.

| Sport

Stadion Čair ostaje bez reflektora?

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair,-reflektori.jpg
Stadion Čair; foto: Mihajlo Lazarević

Iz Fudbalskog saveza Srbije stiglo upozorenje da će zbog odugovlačenja i sporosti u izvođenju radova, sijalice koje su poslate za niški stadion, biti vraćene.

Ipak, koordinator projekta rekonstrukcije stadiona Miomir Pešić kaže da je do kašnjenja došli "jer nije bio realizovan pregovarački postupak za realizaciju tih radova".

- Dat je nalog izvođačima radova da krenu sa radovima sa izmeštanjima instalacija, prigušnica i svega što je potrebno kako bi se stavili u funkciju novi reflektori. Za nedelju dana bi trebalo da se završe ti radovi i da se krene sa montažom. Nećemo dozvoliti da se vrate sijalice - rekao je Miomir Pešić, koordinator projekta.

Krajem septembra u Niš je stiglo 160 lampi za 4 reflektora na stadionu Čair, a postavljanje na stubove je prvobitno najavljeno za utakmicu Radničkog i Partizana, koja je odigrana 3. novembra.

- Sijalice su predate, u magacinu su "Jugoistoka". Paralelno sa instalacijom ide i montaža. Sijalice će moći da se iskoriste i kada se pokrije stadion, pa da se montiraju na krov - dodao je Pešić.

Kako prenosi Sportski žurnal, Fudbalski savez je uputio upozorenje zbog kašnjenja pošto bi marta sledeće godine reprezentacija Srbije trebalo da odigra kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo protiv Škotske na Čairu.

Dodaje se da, ukoliko Nišlije uskoro ne postave reflektore, Savez će morati da potraži novu lokaciju za taj meč.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko Drugi

    10:52 // 29. 11. 2012.

    Da li će neko da odgovara ako se vrate reflektori ili će po ko zna koji put da se ''zaobidje'' odgovornost?
    Ili,ako postoji neki problem koji je kočio postavljanje sijalica,da se izadje u javnost sa saopštenjem vezanim za to i da se objasni...

  • kopakabana

    22:49 // 28. 11. 2012.

    Da li je moguće? Pa vi ni sijalice ne znate da zavrtite. Evo, uvezli ste kadrove iz Jugoistoka pa nek vam mlada dama pomogne. A zadužena je i za ekonomska pitanja, a uz to je i pomoćnik pomoćnika, koliko ih već imate.Pardon gradonačelnika!!!Samo nek se i ona ne meša u nabavke ko gospodin Kostić ili ti njen muž koji ima koliko vidim veliko iskustvo.Birate kadrove, alal vera. Gde ih pronalazite!!!

  • Ivan Milovanovic

    22:00 // 28. 11. 2012.

    Izvinite, ali ovo moram da kazem - AHAHAHAHA!! :))) A ova vest stize u istom danu kada i ona o tome kako cemo vratiti 32 mamografa, donacije Japana, jer za 2 godine nismo organizovali obuku radiologa :-) Ludilo kakav smo narod! :-))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: