Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:48, 20. 2. 2018.

Stadion "Čair" se renovira za Ligu Evrope?

Stadion Čair Stadion sada ne ispunja uslove UEFA za odigravanje utakmica evropskog ranga; foto: Vanja Keser

“Pozitivni signali”, bar kako kaže predsednik Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev, koji je ovu funkciju zamrzao, postoje i od Grada i Republike, kada je reč o renoviranju stadiona “Čair”. Ipak, ne radi se o prekopotrebnoj rekonstrukciji zapadne tribine, već o manjim investicijama, koje su neophodne kako bi Radnički imao dozvolu da na svom stadionu igra evropske utakmice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • B.P.

    18:00 // 20. 2. 2018.

    Prvo krov,sever nije trebao da se pravi ili manja tribina,tako bi bio nov zapad,naravno bez atlet.staze.Mogli smo da imamo najlepsi stadion ali nismo.Sad treba ovo ruglo popravljati da lici na nesto...

  • Alex

    18:21 // 20. 2. 2018.

    A jel znate vi da nađete nekog sponzora ili samo da se nakačite na državnu sisu?Koliko znam evo brat g-na Tončeva je preduzetnik ima jake građevinske firme pa nek pomogne malo...pa gde su te silne strane firme što otvaraju radna mesta po Nišu?Jel mogu one nešto da doniraju ili samo da uzimaju subvencije?

    • Edge T.

      20:50 // 21. 2. 2018.

      Za tvoju informaciju, Ivica i Novica ne razgovaraju već godinama.

  • Milance

    18:29 // 20. 2. 2018.

    Opa renoviranje, nije valjda da ce Partizan i C.Zvezda da igraju na Čair?

  • Неко из масе

    20:22 // 20. 2. 2018.

    Западна трибина заувек треба оваква да остане као симбол људске глупости.

  • Nišlija1992

    23:22 // 20. 2. 2018.

    Ne bacajte pare na zapadnu. Napravite je u visini južne, pokrijte istok da preuzme funkciju zapada i to bi bila premija za nas. Realno smo napravili veći stadion nego što nam treba, ne bacajte narodne pare više. A što se evrope tiče, svaki kometar je suvišan. Pobedimo tamo neku Bačku iz nekog sela 4:0 i odma' puštamo filmove o evropi. Za evropu treba igrački kadar, pa tek onda stadion.

    • Ivan

      08:41 // 21. 2. 2018.

      Ne moze istok da bude glavna tribina. Nece moci da se igraju UEFA utakmice jer po pravilima zapad mora da bude glavna tribina.

  • Kursum-Ljuti

    03:56 // 21. 2. 2018.

    Moliti Bgd vlasti za pare je ponizno.Od 1989 do danas nijednoj vlasti u Bgd nije bitan razvoj juzne Srbije!Ej bre nacion.avio kompanija ne leti iz Nisa a Bgd su Temisvar i Osijek alternativni aerodromi?!FSS,Bgd i Vojvod.su podrzali Mladost L za Evro scenu izigravsi Radnicki i Napredak!Rusi bi dali pare.Nis im je strateski bitan za dalji prodor Ruske vojske na Balkanu i kontrolu jugo-istocne Evrope

    • Неко из масе

      12:09 // 21. 2. 2018.

      Јел' ти то војвода Шешељ дошапнуо или из главе...

  • Pera

    09:13 // 21. 2. 2018.

    Grad Niš, koji je i vlasnik stadiona, nije godinama unazad uspeo da ima upotrebnu dozvolu i za ovo ruglo od stadiona u kom je sada stanju. Oni hoće još da ga renoviraju. Niste ni prethodno završili do kraja.

  • Ljubomora

    10:32 // 21. 2. 2018.

    Zasto ministar iz Subotice za cije vreme je renoviran "Cair" nije renovirao odmah i stadion Spartaka u Subotici, pa da oba stadiona ispunjavaju uslove za Evropu ako se ukaze prilika?

  • Izjava

    10:41 // 21. 2. 2018.

    Ministar gradjevine za cije vreme je jos pre desetak godina poceo da se renovira stadion tada je bas gde je sada parking i istocna tribina dao izjavu za jednu tv-u kako ce to sve izgledati i da ce i istocna tribina biti pokrivena kasnije je bio hapsen.

  • milisav

    10:22 // 22. 2. 2018.

    Ej bre, "Liga Evrope"? Koji je prosek gledalaca po utakmici? Pitam, jer to je potvrda kvaliteta. Srpska liga, de facto, Jelen- super liga, nema šta da traži u Evropi. Tu i tamo Zvezda i Partizan. Pa sutra da se Radnički plasira, ne bi imao za put, za prvo kolo. Nemamo fudbal za Evropu, pa to ti je. Ljubitelji fudbala su najmanje krivi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: