Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stadion Čair

  • JLM_9860

    Kada će biti završen stadion "Čair" - evo sa'će

    Moraće da se preradi projekat za rekonstrukciju stadiona "Čair", čija je rekonstrukcija počela pre tačno 13 godina i čiji će radovi neminovno početi, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Iz Ministarstva za javna ulaganja upućuju na Gradsku upravu odakle ne odgovaraju na pitanja kakve će promene projekat pretrpeti, kada bi počeli radovi i koliko će to građane da košta.

    (18) detaljnije
  • atletičarke

    Niške atletičarke i stadion "Čair" u spotu Olimpijskih igara i Netfliksovoj seriji

    Svet se ove godine sprema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu, a u oficijelnom promo spotu kojim su pretstavljene medalje za koje će sportisti boriti - nalaze se i takmičarke Atletskog kluba Radnički dok treniraju na stadionu "Čair". Trening niškog Radničkog i kadrovi sa stadiona nalaze se i u seriji My Life with the Walter Boys čija se prva sezona emituje na Netfliksu.

    (2) detaljnije
  • Stadion Čair

    Sotirovski: Verujem da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion sa imenom Piksija

    Pre više od decenije započet, godinama čekan, više puta najavljivan i obećavan, stadion "Čair" dobio je nov termin za završetak - gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da "veruje da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion, a svi želimo da se taj stadion zove imenom Dragana Stojkovića Piksija".

    (24) detaljnije
  • Branislav Jovanović

    Bane Jovanović: Stadion "Čair" je istinsko ruglo zahvaljujući neodgovornoj vlasti

    Stadion "Čair" nije ni okrečen od 2012. godine i predstavlja istinsko ruglo, a sve zahvaljujući ovoj neodgovornoj vlasti, smatra Branislav Jovanović, odbornik koalicije "Niš, moj grad" u Skupštini Grada. On je dodao da je "u vreme nekadašnjih postava gradske vlasti od 1997. do 2000. godine reprezentacija igrala na 'Čairu' kada je zamenjen travnati tepih stadiona".

    (22) detaljnije
  • Vranje - Dobro došli u Vranje

    Vranje je prioritet za Vučića, stadion "Čair" treba da se rekonstruiše i promeni

    Obilazeći novi stadion u Zaječaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su za njih "Zaječar, Sombor, Požarevac i Vranje prioriteti u razgovorima sa investitorima. On je drugi dan zaredom pomenuo stadion "Čair", za koji je ranije rekao da je ruglo, ali je dodao da mora da se "u potpunosti rekonstruiše i promeni".

    (12) detaljnije
  • Stadion Čair

    Vučić o stadionu u Nišu: "Čair" je postao ruglo i niko se nije setio da ga uradi

    Stadion "Čair", čija je rekonstrukcija počela marta 2011. godine, a nikad nije završena, još čeka datum kada će biti nastavljeni radovi i on biti završen. Na otvaranju stadiona "Lagator" u Loznici predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomenuo je i stadion u Nišu o kom je rekao da je "postao ruglo i niko se nije setio da ga uradi, a moraće da ulože najmanje 80 miliona".

    (53) detaljnije
  • stadion Čair

    Niš - usputna stanica fudbalskoj Evropi

    Dok Niš više od 13 godina čeka novi stadion, Leskovac je za kratko vreme dobio i novi stadion i Evropu, a ugostiće i reprezentaciju Srbije. Poslednji put reprezentacija naše zemlje na "Čairu" je igrala pod imenom Srbija i Crna Gora, a novembra će možda ugostiti Piksijeve "orlove" samo na treningu i na putu do Leskovca. Niš je stanica i fudbalerima Čukaričkog i njihovim gostima u Evropi jer ima hotele i aerodrom koji su neophodni za utakmice pod okriljem UEFA.

    (9) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Stadion "Čair" u Nišu moguća stanica Piksija i "orlova"

    Fudbalska reprezentacija Srbije, koju sa klupe predvodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, stići će u Niš 17. novembra i postoji mogućnost da "orlovi" imaju trening na stadionu "Čair". Najbolji fudbaleri Srbije će 19. novembra igrati u Leskovcu sa Bugarskom meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a stadione u dva grada na jugu Srbije obišao je direktor A tima Srbije Stevan Dika Stojanović.

    (5) detaljnije
  • meraklije, stadion, nis, foto meraklije

    Foto-vest: "Meraklije" ukrasile stadion "Čair"

    Bojama voljenog kluba i svoje navijačke grupe "meraklije" su obojile stadion "Čair", dom fudbalera Radničkog iz Niša. Jugoistočna strana stadiona, gde se nalazi i butik navijača "Reala sa Nišave", dobila je grbove "meraklija" i kluba, a pored je i grafit "Ko nije navijao za niški Radnički, taj ne zna šta je patnja!".

    (5) detaljnije
  • Stadion Čair

    Trava i država: Milioni ulaganja i milion obećanja za srpske fudbalske arene

    Dok Leskovac ove sezone gosti Evropu mečevima beogradskog Čukaričkog , Surdulica vodi bitku sa gljivicama, a Vranje i Kuršumlija planiraju velelepne stadione, Niš, Kragujevac i Pirot imaju samo višegodišnja obećanja da će dobiti "fudbalsku lepoticu", velelepne stadione na kojima će se igrati i međunarodni mečevi. Stadion "Čair" u Nišu dobijao je ovih godina samo obećanja o nastavku rekonstrukcije koja je počela 2011. godine, a gradonačelnica Dragana Sotirovski je rekla da "kao grad zaslužujemo da radovi počnu što pre".

    (11) detaljnije
  • radnicki, radnik, foto jelena misic

    Četiri fudbalska superligaša u subotu u Nišu

    Nedelja je nekad bio dan za fudbal, ali to će ovog vikenda biti za reprezentativni jer će u Nišu biti odigrane dve prijateljske utakmice četiri superligaša. Prvo će u subotu, 9. septembra od 16 sati na stadionu na Bubnju surdulički Radnik igrati sa Napretkom iz Kruševca, a onda od 18 sati na stadionu "Čair" niški Radnički ugostiće imenjaka iz Kragujevca.

    (5) detaljnije
  • stadion cair, foto jelena misic

    Stadion "Čair" dobio još jedan obećani termin, a Radnički najavu pomoći

    "Prvo moramo da pomognemo Radničkom, a rekonstrukciju stadiona 'Čair' možemo da počnemo u martu ili maju sledeće godine", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Leskovcu kada je obilazio novi stadion. Radničkom će pomoći odmah, ali nije rekao kako, a stadion "Čair" je opet, kao i pre dve godine dobio najavu da će "marta ili maja" početi radovi.

    (16) detaljnije
  • fk radnik, slavlje, foto jelena misic

    Stadion "Čair" video pobedu domaćina - surdulički Radnik savladao Spartak

    Ono što nije uspelo ove sezone niškom Radničkom, uspelo je surduličkom Radniku - da slavi na stadionu "Čair" kao domaćin. Golovima Mitoševića i Bogdanovića ekipa iz Surdulice je pobedila subotički Spartak rezultatom (2:0) u poslednjem meču drugog kola Superlige.

    (6) detaljnije
  • FK Radnički

    Sezonske karte za Radnički u prodaji od 1. avgusta, cene 3.000-20.000 dinara

    Od utorka, 1. avgusta do ponedeljka, 14. avgusta na blagjni istočne tribine stadiona "Čair" biće u prodaji sezonske ulaznice za mečeve Fudbalskog kluba Radnički koji se ove sezone takmiči u Superligi i Kupu Srbije. Cene sezonskih karata su od 3.000 do 20.000 dinara.

    (11) detaljnije
  • Radnički Niš

    Radnički i Radnik prijateljski na “Čairu” ovog vikenda

    Treću utakmicu u okviru priprema za novu sezonu Radnički iz Niša odigraće na “Čairu” u subotu, 15. jula od 18 sati protiv ekipe Radnika iz Surdulice.

    (2) detaljnije
  • radnicki, stadion, istok, foto aleksandar kostic

    Stadion "Čair" - nekad "na stendbaju", sada "gotova stvar" za Grad Niš

    "Projekat je završen, nalazi se na stolu Ministarstva za kapitalne investicije i čeka se kada će ući u proceduru", rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski za stadion "Čair" čija je rekonstrukcija započetak marta 2011. godine, a još nije završena. Procena vrednosti je, dodaje, oko 80 miliona evra, ali i dalje se ne zna kada će biti završena ta, do nedavno "na stendbaju", a sada "gotova stvar".

    (20) detaljnije
  • čair stadion zvižduci

    Zvižduci za direktorku “Pčelice” i zamenicu gradonačelnice Niša na “Čairu”

    Kao ni prošle godine, gradonačelnica Dragana Sotirovski nije se pojavila na “Čairu”, gde je plesalo više od 3.700 mališana iz vrtića niške "Pčelice". Pojavile su se, međutim, njena zamenica Dušica Davidović i direktorka "Pčelice" Svetlana Mitić, koje su roditelji, bake, deke i rodbina dece koja su plesala “pozdravila” zvižducima.

    (12) detaljnije
  • stadion cair, teren, foto aleksandar kositc

    "Čair" - između lepotice, zveri, Skadra na Bojani, prioriteta i stendbaja

    Fudbalski savez Srbije, kako je rečeno Južnim vestima, obezbedio je sredstava za zamenu podloge na stadionu "Čair" koja će biti urađena po najvišim profesionalnim standardima i to podrazumeva grejanje, hibrid... Termin radova zavisi od Radničkog, kažu u Savezu, a u klubu ističu da su to dobre vesti i biće na raspolaganju Savezu. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je u utorak za skupštinskom govornicom istakla da je "Čair" trenutno na stendbaju.

    (10) detaljnije
  • stadion cair, april 2023, foto jelena misic 9

    Došao još jedan maj, a nema radova na stadionu "Čair"

    Pre više od godinu dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić se izvinio na mitingu u Nišu što je rekao da će radovi na rekonstrukciji stadiona "Čair" početi marta i dodao da će izgradnja "čairske lepotice", vredna 59 miliona evra, početi maja. Taj maj je prošao, stiže i novi, a radova ni u najavi. Iz Ministartstva za javna ulaganja kažu da nema novina u odnosu na decembar prošle godine kada je istaknuto da je procena vrednosti radova oko 5,2 milijarde dinara bez PDV-a.

    (25) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: