Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stadion Čair

  • reprezentacija, fudbal, nis, foto jelena misic 34

    Foto-vest: Piksi se vratio kući - reprezentacija Srbije trenirala na "Čairu"

    Dan pre utakmice koju će reprezentacija Srbije odigrati u Leskovcu sa Švajcarskom u A diviziji Grupe D u Ligi nacija, naši najbolji fudbaleri su odradili trening na stadionu "Čair" pod budnim okom selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je rođen u Nišu i u Radničkom i na ovom terenu započeo karijeru.

    (15) detaljnije
  • dragan stojkovic piksi, foto fss

    Piksi ponovo na "Čairu" - fudbalska reprezentacija trenira u Nišu

    Poslednji trening pred meč u Ligi nacija, koji će fudbalska reprezentacija Srbije odigrati 12. oktobra sa Švajcasrkom u Leskovcu, "orlovi" će obaviti na stadionu "Čair" u Nišu, gde je karijeru počeo i selektor Dragan Stojković Piksi. On je rekao da je teren nekada bio oranica i livada, ali su se sada stvorili uslovi da reprezentacija ponovo bude na "Čairu", makar samo i da trenira.

    (13) detaljnije
  • stjuart, radnicki, foto jelena misic

    Nova trava na "Čairu" za novu pobedu niškog Radničkog

    U prvom meču ove sezone koji su fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali na svom terenu "Čair", koji je dobio novu, hibridnu podlogu, domaći su savladali Spartak iz Subotice rezultatom 3:2 (2:0) u devetom kolu Superlige.

    (22) detaljnije
  • stadion cair, teren, foto aleksandar kostic

    Niš čeka rekonstrukciju "Čaira", dok Aleksinac sređuje atletsku stazu, reflektore i sistem za navodnjavanje

    Izradu projektno-tehničke dokumentacije za gradski stadion, gde će biti sređena atletska staza do 8 traka, obezbeđeni reflektori i sistem za navodnjavanje za podlogu od prirodne trave na terenu potražuje Opština Aleksinac koja je raspisala je tender, procenjene vrednosti od 250.000 dinara. U isto vreme Niš i stadion "Čair" i dalje čekaju nova obećanja i termine.

    (9) detaljnije
  • stadion cair, rekonstrukcija, foto Ljubica Jocic 9

    Novi predlog za stadion "Čair": 15-20 hiljada mesta i bez atletske staze

    Rekonstrukcija stadiona "Čair" u Nišu, započeta 2010. godine, trebalo bi da bude završena u skorije vreme, stav je gradonačelnika Niša Dragoslava Pavlovića koji ističe da Nišu treba moderan stadion za 15.000 do 20.000 ljudi, bez atletske staze koja je trenutno loša i uz teren. U tom slučaju atletičari bi dobili nov prostor, a Radnički, koji je od Fudbalskog saveza Srbije dobio hibridni teren, završeni stadion.

    (56) detaljnije
  • stadion cair, nis, avgust 2024, foto Ljubica Jocic 6

    Počelo postavljanje hibrida na stadionu "Čair"

    Radovi na menjanju terena stadiona "Čair" uveliko su u toku i trenutno se postavlja hibridna podloga, kombinacija prirodne i veštačke trave koja ima tri puta veću izdržljivost od terena sa običnom travom. Radovi su počeli 24. juna, a prema ranijim najavama trebalo bi da traju između 45 i 60 dana.

    (7) detaljnije
  • Stadion Čair

    Sezonske ulaznice za Radnički u prodaji od četvrtka, cene do 22.000 dinara

    U četvrtak, 18. jula počinje prodaja sezonskih ulaznica za sve mečeve u Superligi i Kupu Srbije, gde je Radnički iz Niša domaćin - bilo na stadionu "Čair" ili na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, gde bi niški tim trebalo da odigra prva dva meča kao domaćin. Cene sezonskih karata su 5.000, 8.000 dinara i 22.000 dinara, a prodaja je na blagajni stadiona ili na sajtu TicketLine.

    (11) detaljnije
  • stadion cair, radovi jun 2024, foto ljubica jocic 2

    Počeli radovi na "Čairu" - Radnički dobija hibridni teren

    Najavljeni za prošlu nedelju, prvog dana ove radne nedelje počeli su radovi na menjanju terena stadiona "Čair" u hibridnu - kombinaciju prirodne i veštačke trave koja ima tri puta veću izdržljivost od terena sa običnom travom. Radovi bi, kako kažu u Radničkom , trebalo da traju između 45 i 60 dana.

    (13) detaljnije
  • stadion cair, teren, foto aleksandar kositc

    Stadion "Čair" dobija nov teren - hibridni

    Maja prošle godine najavljeni radovi na zameni terena na stadionu "Čair" trebalo bi da počnu sledeće nedelje, odlučeno je na sednici Zajednice klubova Superlige i Prve lige. Radnički se, kao i još pet klubova, odlučio za hibridnu podlogu.

    (19) detaljnije
  • pcelice cair, jelena misic

    Oko 5.000 mališana plesalo na "Čairu" i poslalo najlepše slike iz Niša

    Stadion "Čair" bio je danas u u svom najlepšem izdanju - oko 5.000 mališana sa svojim vaspitačima i medicinskim sestrama iz svih vrtića Predškolske ustanove Pčelica plesalo je uz muziku 11 kompozicija. Pre plesa, sa terena su deca i vaspitači pustili hiljade balona u plavoj i roze boji. Manifestacija "Plesom do znanja i zdravlja", koja je u sklopu obeležavanja gradske slave, održana je osmi put, a podršku deci sa tribina su dali roditelji, staratelji, bake, deke, komšije, rodbina i prijatelji dece koja su ponovo pokazala da je ljubav glavna poruka.

    (8) detaljnije
  • stadion cair, ples, foto jelena misic 13

    Stadion "Čair" u Nišu u subotu dobija najlepše boje - oko 5.000 mališana će plesati

    Tradicionalna manifestacija, koja je deo obeležavanja gradske slave, "Plesom do znanja i zdravlja" biće održana u subotu, 1. juna na stadionu "Čair" u Nišu. Kako najavljuju iz Javne predškolske ustanove "Pčelica", oko 5.000 dece, vaspitača i medicinskih sestara će plesati. Saobraćaj oko Čaira će biti izmenjen.

    (5) detaljnije
  • FK Radnički Niš

    Radnički protiv Javora na Čairu juri bodove za opstanak u ligi

    Radnički će u 36. kolu Super lige Srbije, odnosno 6. kolu plej-aut faze, dočekati danas od 16 sati na Čairu ekipu Javor iz Ivanjice. U dosadašnjim međusobnim duelima ove sezone, rezultat je izjednačen, Javor je pobedio u Ivanjici, dok je Radnički slavio na Čairu, pa se i danas očekuje neizvestan i zanimljiv duel dve ekipe koje se bore za opstanak u ligi.

    (5) detaljnije
  • JLM_9874

    Beograd dobio kamen-temeljac za nacionalni stadion, Niš više ni obećanje za "Čair"

    Epitet "fudbalske lepotice" koji je stadion "Čair" dobio decembra 2021. u obećanju predsednika Srbije, Aleksandar Vučić dodelio je sada novom nacionalnom stadionu u Surčinu gde su danas počeli radovi i udaren je kamen-temeljac. Stadion "Čair" više ne dobija ni obećanja, niti najave za rekonstukciju, samo da je opet u planu "instalacije najmodernije travnate podloge".

    (19) detaljnije
  • JLM_9860

    Kada će biti završen stadion "Čair" - evo sa'će

    Moraće da se preradi projekat za rekonstrukciju stadiona "Čair", čija je rekonstrukcija počela pre tačno 13 godina i čiji će radovi neminovno početi, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Iz Ministarstva za javna ulaganja upućuju na Gradsku upravu odakle ne odgovaraju na pitanja kakve će promene projekat pretrpeti, kada bi počeli radovi i koliko će to građane da košta.

    (19) detaljnije
  • atletičarke

    Niške atletičarke i stadion "Čair" u spotu Olimpijskih igara i Netfliksovoj seriji

    Svet se ove godine sprema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu, a u oficijelnom promo spotu kojim su pretstavljene medalje za koje će sportisti boriti - nalaze se i takmičarke Atletskog kluba Radnički dok treniraju na stadionu "Čair". Trening niškog Radničkog i kadrovi sa stadiona nalaze se i u seriji My Life with the Walter Boys čija se prva sezona emituje na Netfliksu.

    (2) detaljnije
  • Stadion Čair

    Sotirovski: Verujem da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion sa imenom Piksija

    Pre više od decenije započet, godinama čekan, više puta najavljivan i obećavan, stadion "Čair" dobio je nov termin za završetak - gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da "veruje da ćemo 2024. godine dobiti novi stadion, a svi želimo da se taj stadion zove imenom Dragana Stojkovića Piksija".

    (24) detaljnije
  • Branislav Jovanović

    Bane Jovanović: Stadion "Čair" je istinsko ruglo zahvaljujući neodgovornoj vlasti

    Stadion "Čair" nije ni okrečen od 2012. godine i predstavlja istinsko ruglo, a sve zahvaljujući ovoj neodgovornoj vlasti, smatra Branislav Jovanović, odbornik koalicije "Niš, moj grad" u Skupštini Grada. On je dodao da je "u vreme nekadašnjih postava gradske vlasti od 1997. do 2000. godine reprezentacija igrala na 'Čairu' kada je zamenjen travnati tepih stadiona".

    (22) detaljnije
  • Vranje - Dobro došli u Vranje

    Vranje je prioritet za Vučića, stadion "Čair" treba da se rekonstruiše i promeni

    Obilazeći novi stadion u Zaječaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su za njih "Zaječar, Sombor, Požarevac i Vranje prioriteti u razgovorima sa investitorima. On je drugi dan zaredom pomenuo stadion "Čair", za koji je ranije rekao da je ruglo, ali je dodao da mora da se "u potpunosti rekonstruiše i promeni".

    (12) detaljnije
  • Stadion Čair

    Vučić o stadionu u Nišu: "Čair" je postao ruglo i niko se nije setio da ga uradi

    Stadion "Čair", čija je rekonstrukcija počela marta 2011. godine, a nikad nije završena, još čeka datum kada će biti nastavljeni radovi i on biti završen. Na otvaranju stadiona "Lagator" u Loznici predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomenuo je i stadion u Nišu o kom je rekao da je "postao ruglo i niko se nije setio da ga uradi, a moraće da ulože najmanje 80 miliona".

    (53) detaljnije
  • stadion Čair

    Niš - usputna stanica fudbalskoj Evropi

    Dok Niš više od 13 godina čeka novi stadion, Leskovac je za kratko vreme dobio i novi stadion i Evropu, a ugostiće i reprezentaciju Srbije. Poslednji put reprezentacija naše zemlje na "Čairu" je igrala pod imenom Srbija i Crna Gora, a novembra će možda ugostiti Piksijeve "orlove" samo na treningu i na putu do Leskovca. Niš je stanica i fudbalerima Čukaričkog i njihovim gostima u Evropi jer ima hotele i aerodrom koji su neophodni za utakmice pod okriljem UEFA.

    (9) detaljnije
KOMENTAR DANA

Čemu troškovi puta do Beograda!? Mogli su da prođu sa 3:0!

Đura Sardžama Čitalac

Tekst: Radnički ispraćen iz Beograda "petardom" - Zvezda porazila Nišlije

Pronađite nas na: