Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 8. 8. 2021.

| Sport

Stanković pred duel sa TSC-om: Zahtevna utakmica, cilj je pobeda kod kuće

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
stanković
Stanković optimista po pitanju konačnog rezultata; foto: FK Radnički

Povodom predstojećeg duela sa TSC - om iz Bačke Topole šef stručnog štaba niškog Radničkog Aleksandar Stanković kaže da klub sa “Čaira” očekuje teška i zahtevna utakmica, ali da je optimista po pitanju konačnog rezultata. Utakmica u sklopu četvrtog kola Linglong Superlige Srbije igraće se u ponedeljak od 19 sati, na domaćem terenu.

Nakon utakmice sa Radnikom u Surdulici, Radnički na “Čairu” dočekuje ekipu TSC-a, koja je u prva tri kola osvojila maksimalan broj bodova i postigla deset golova, a niški fudbaleri su, kaže Stanković, prošlu nedelju iskoristili za ispravljanje grešaka i slabosti koje su se pojavile na poslednjoj utakmici.

Za nas je svaka sedmica koju provedemo zajedno veliki plus u ojačavanju igre i postavljanju nekih principa koje nismo uspeli da prođemo, s obzirom na to da je sastav potpuno nov. Bilo je grešaka i sigurno će ih biti i u budućnosti, ali je bitno da se iz utakmice u utakmicu one smanjuju- rekao je Stanković.

U duelu sa klubom iz Bačke Topole igraće i Aksentijević koji je bio povređen, najavljuje trener i kaže da zna sastav i model po kojem treba da se igra jer su dobro izanalizirali protivnika.

Stanković smatra da je najveći kvalitet TSC-a uigranost tima, ali i individualni kvalitet fudbalera poput Tomanovića, Zeca i Banjca.

Zbog svega navedenog nas očekuje teška i zahtevna utakmica. Mi se svakako okrećemo sebi, nekom našem stavu i cilju da u svaku utakmicu ulazimo hrabro, koncentrisano i energetski na viskom nivou. Nadam se da ce Čair ponovo biti dobro ispunjen i da će nam dati “vetar u leđa, da nastavimo dalje u dobrom ritmu. Ovim momcima prija energija koju gledaoci donose i zato ih pozivam da ih podrže, kao i na premijeri protiv Napretka - kaže Stanković.

Cene ulaznica za ovaj meč su su 150 dinara za južnu tribinu, 300 za istočnu i zapadnu, a mesto u loži košta 1.500 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice na blagajni ispred hale “Čair” koja će raditi od 10 sati i blagajni na istočnoj tribini koja će biti otvorena od 17 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gari

    11:15 // 9. 8. 2021.

    Vama je svaka utakmica teška i zahtevna... A da promenite spirt i pustite nišku decu da igraju i ginu za RADNIČKI!? !?!? BANDO NESPOSOBNA, počev od zadriglih dundjera, pa do igrača!!!!!
    SAMO VAS GLEDAMO...
    PAMET U GLAVU I SRCE NA ČAIR, nema više zezanja!!!!!!

  • Roki

    20:42 // 8. 8. 2021.

    Nije sramota izgubiti od boljeg a tsc je trenutno bolja ekipa.Realno.

  • Roki

    16:27 // 8. 8. 2021.

    Teska utakmica.Radnicki neuigran,TSC uigrani tako da je i bod zlata vredan.

    • Razbibriga

      17:59 // 8. 8. 2021.

      Sramotan komentar ! Znas li ,ko je i sta je Radnicki ? Znas li kako se gine za taj dres ? Ko je taj TSC? Ekipa za dve godine, vestacka a posle ,nazad u vojvodjansku zonu !
      Nenkovic i Duvandzic se u grobu okrecu, zbog izjave ovakvih " trenera", i takvih kao sto si ti, botova Tonceva !
      Ima da gines za Radnicki, ako ne ,napolje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: