Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 17. 10. 2018.

| Sport

Stari-novi trener na klupi Studenta

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Stojiljković Student pripreme
Posle pauze od devet meseci, Stojiljković ponovo na klupi niškog sastava; foto: UŽKK Student

Zbog zdravstvenih problema u porodici, trener košarkašica Studenta Petar Marković morao je da ode sa ove pozicije, a na klupi prvoligaša iz Niša zameniće će ga njegov dosadašnji pomoćnik, ali i prethodnik Dimitrije Stojiljković.

Iako je Student veoma loše otpočeo sezonu i u prva 4 kola ima sve same poraze, sportski direktor kluba Zvonimir Stanković objašnjava da to nema nikakve veze sa prekidom saradnje sa Markovićem.

Mi smo sa njim planirali nešto dugoročnije, verovatno bi rezultati i došli malo kansije, jer njegov rad sigurno bi došao do izražaja u 5, 6, 7 kolu, kada nam dođu protivnici ravni nama po snazi - priča Stanković.

Na njegovo mesto došao je 27-godišnji Stojiljković, koji je vodio ekipu i tokom prethodne dve sezone, ali je januara ove godine odustao. Sada će mladi strateg ponovo voditi “studentkinje” i imati težak zadatak, da ih izvede na pobednički put.

Najbolje poznaje problematiku, od svih trenera koji bi eventualno mogli da dođu ovde da zamene Peru Markovića. Od njega očekujemo da ekipa počne da pobeđuje, jer nam je svaka pobeda vrlo bitna sad u borbi za opstanak - priča Stanković.

Podsetimo, iako su pre početka sezone u Studentu najavljivali borbu za plasman među četiri najbolje ekipe, takmičenje u Prvoj ligi otpočeo je sa 4 poraza, pa se nalazi u dnu tabele, među tri ekipe koje ne znaju za pobedu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: