Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 27. 6. 2022.

| Sport

Staša Gejo nezadovoljna rezultatima u bolderu ove sezone

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
VAK_7208
Završena ezona u bolderu, počinje u lidu, arhivska fotografija; foto: JV / Vanja Keser

Jedno četvrto i jedno šesto mesto na svetskim kupovima ove sezone u penjačkoj disciplini bolder su nisu na očekivanom nivou i pravi odraz dobre forme, smatra Staša Gejo. Sledi joj odmor od boldera i posvećivanje težnskom penjanju gde je počela. Mlada Nišlijka je na prvom Svetskom kupu u lidu osvojila 35. mesto.

Na poslednjem svetskom kupu u dicisplini bolder ove sezone Staša Gejo nije uspela da uđe u finale, a u polufinalu takmičenja u Insbruku je zauzela 16. poziciju od 20 takmičarki.

Nakon sjajnog starta i deobe prvog mesta u kvalifikacijama, u polufinalu je osvojila samo jedan vrh i dve zone.

Sezona u bolderu na svetskim kupovima je gotova, za mene sa lošim penjanjem i razočaravajućim rezultatom. Od takmičenja do takmičenja sam bila u sve boljoj formi, ali sam propuštala prilike da to pokažem. Nadam se da ću što pre zaboraviti ovaj ciklus, ali znam da će me to proganjati duže vreme. Hvala publici na podršci, kao što sam rekla, žao mi je. Žao mi je što nisam bila bolja danas, za vas i sebe. Vreme je da stavim bolder na stranu do Evropskog prvenstva u Minhenu - napisala je Staša na Instagramu.

U Insbruku je, nakon nadmetanja u bolderu, održan i Svetski kup u težinskom penjanju (lidu), prvi ove sezone. Staša je u kvalifikacijama zauzela 35. mesto rezultatom 18.03 što nije bilo dovoljno za polufinale.

Naredno takmičenje koje očekuje Stašu je Svetski kup u lidu koji je od 30. juna do 2. jula u Viljar sur Ojon u Švajcarskoj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    09:57 // 27. 6. 2022.

    Биће боље . Само напред !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: