Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stefan Jović

  • Miodrag Perunović i Stefan Jović

    Selektor evropskih šampiona sportska ličnost Niša, Stefanu Joviću "Gran pri"

    Selektor muške šahovske reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu, Nišlija Miodrag Perunović, dobiće nagradu "Sportska ličnost godine Niša" koju dodelje Sekcija sportskih novinara Niša. Nagradu "Sportski Gran pri Niša" dobiće Stefan Jović koji je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili.

    (5) detaljnije
  • svetislav pesic i stefan jovic, foto fiba

    Južnjaci u Niš i Pirot donose svetsko srebro što se zlati

    Otpisani pre početka šampionata, sada slavljeni kao heroji nacije, košarkaši Srbije postali su vicešampioni sveta. Sjajnim igrama, timskim duhom, verom u sebe na Svetskom prvenstvu na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, ekipa Piroćanca selektora Svetislava Pešića vratila je Srbiji nadimak - "zemlja košarke". Na parketu jedan od najzaslužnijih bio je Nišlija Stefan Jović, a pomoć selektoru pružio je pomoćni trener Oliver Kostić iz Pirota.

    (6) detaljnije
  • Stefan Jović

    Nišlija i Piroćanac u pohodu na Manilu

    Nišlija Stefan Jović jedan je od 12 igrača košarkaške reprezentacije Srbije na spisku selektora Piroćanca Svetislava Pešića, koja će igrati na Svetskom prvenstvu koje se od 25. avgusta do 10. septembra održava na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Prvi meč Srbija igra 26. avgusta protiv Kine.

    (7) detaljnije
  • Stefan Jović

    Niški košarkaš na spisku Karija Pešića za mečeve reprezentacije

    Za dva kvalifikaciona meča za odlazak na Svetsko prvenstvo ovog leta u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, selektor Srbije Svetislav Pešić pozvao je i 32-godišnjeg Nišliju Stefana Jovića. Srbija će 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a tri dana kasnije sa Velikom Britanijom u Beogradu.

    (1) detaljnije
  • Stefan Jović

    Selektor Piroćanac saopštio spisak i Nišlija se vraća u reprezentaciju

    Za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će Srbija igrati sa Velikom Britanijom u Njukaslu i Turskom u Beogradu selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić pozvao je 24 igrača među kojima je i Nišlija bez kluba Stefan Jović.

    detaljnije
  • Jovic

    Jović: Sva deca treba da imaju uslove da se bave sportom

    Aktuelni reprezentativac Srbije u košarci Stefan Jović i bivši Željko Rebrača “skautirali” su mališane uzrasta od 7 do 10 godina u okviru "Mozzart"-ove besplatne škole košarke u “Šivari“. Jović, koji je rođeni Nišlija, prisetio se svojih početaka i rekao da bi svako dete trebalo da ima uslove da se bavi sportom.

    (1) detaljnije
  • Stefan Jovic Kup Koraća 2017.

    Joviću dvogodišnji ugovor u Himkiju

    Nekadašnji osvajač Evrokupa i “večiti drugi” na tlu Rusije Himki novi je klub Nišlije Stefana Jovića. Kako su plavo-žuti objavili na svom "Tviter" nalogu, plejmejker reprezentacije Srbije potpisao je dvogodišnji uguvor.

    (5) detaljnije
  • stefan jovic

    Stefan Jović: Želim da budem deo reprezentacije

    Prvi Nišlija koji je postao seniorski košarkaški reprezentativac naše zemlje i aktuelni vicešampion Olimpijskih igara, sveta i Evrope - Stefan Jović istakao je, gostujući u emisiji “15 minuta”, da će biti na raspolaganju selektoru Saši Đorđeviću u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Jović je u Nišu otvorio teren koji će nositi njegovo ime i na kom će mladi talenti imati priliku da vežbaju prve košarkaške korake.

    detaljnije
  • Stefan Jovic Kup Koraća 2017.

    Potvrđeno: Jović potpisao dvogodišnji ugovor sa Bajernom

    Iako je juče veliki broj medija objavio da je Stefan Jović potpisao dvogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena, tu informaciju je tek sada potvrdio i klub iz Bavarske. Kako kažu, dovođenjem svetskog i olimpijskog vicešampiona, te plejmejkera koji je odigrao ključnu ulogu u osvajanju triple krune Crvene zvezde, i više su nego zadovoljni.

    (1) detaljnije
  • Stefan Jovic Kup Koraća 2017.

    Stefan Jović nastavlja karijeru u Bajernu?

    Poznati košarkaški insajder i izraelski novinar Dejvid Pik, tvrdi da će najbolji niški košarkaš Stefan Jović karijeru nastaviti u Bajernu iz Minhena. On tvrdi i da najveće zasluge za ovo ima selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević, koji je trener kluba iz Bavarske.

    (1) detaljnije
  • košarka

    Atletičari, Jović i Ranđelović predstavnici juga u srpskom olimpijskom timu

    Na Olimpijskim igrama, koje će od 5. do 21. avgusta biti održane u Riju, među više od stotinu sportista broji i četvoricu južnjaka - atletičare Predraga Filipovića iz Vlasotinca i njegovog brata Nenada iz Niša, njihovog "kolegu" Vladimira Savanovića iz Leskovca, košarkaša Stefana Jovića i vaterpolistu Savu Ranđelovića iz Niša.

    (3) detaljnije
  • stefan-jovic-crvena-zvezda-telekom-belgrade-eb15.jpg

    Nišlija oborio rekord Evrolige

    Sa 19 asistencija košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović, rođeni Nišlija, oborio je rekord svih vremena Evrolige po broju asistencija na jednoj utakmici.

    (7) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: