Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stevan Živković

 • stevan zivkovic

  Ponovo podignuta optužnica protiv Stevana Živkovića

  Nakon što je Više javno tužilaštvo po nalogu Višeg suda dopunilo optužnicu protiv šefa Kancelarije za mlade Niša, omladinca SNS i bivšeg kik-boksera Stevana Živkovića, ona je ponovo podignuta. U Višem javnom tužilaštvu kažu da se njemu na teret stavlja pranje para i falsifikovanje radnog iskustva.

  (9) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Sud već 2 meseca ne potvrđuje optužnicu protiv Stevana Živkovića

  Pranje para i falsifikovanje radnog iskustva, prema optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu, stavljaju se na teret SNS omladincu i šefu Kancelarije za mlade Stevanu Živkoviću, ali Viši sud tu optužnicu već 2 meseca na potvrđuju.

  (10) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Podignuta optužnica protiv Stevana Živkovića

  Zbog sumnje da je prao pare preko organizacije niškog muzičkog festivala, kao i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za državni posao, podignuta je optužnica protiv šefa niške Kancelarije za mlade, bivšeg kik-boksera i omladinca SNS Stevana Živkovića. Ipak, da bi došao do sudnice, potrebno je, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, da Viši sud optužnicu potvrdi.

  (24) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Stevan Živković i dalje čeka optužnicu

  Prošlo je 5 meseci otkako je zbog sumnje da je prao pare, zloupotrebio službeni položaj, ali i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za državni posao, uhapšen šef Kancelarije za mlade, bivši kik-bokser i omladinac SNS Stevan Živković, ali, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, protiv njega još nema optužnice.

  (6) detaljnije
 • Stevan Živković

  Istraga protiv Stevana Živkovića i dalje u toku, četiri meseca bez optužnice

  Sa sumnjom da je prao pare, zloupotrebio službeni položaj, ali i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za posao u Kancelariji za mlade, aktuelni šef Kancelarije Stevan Živković je, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, i dalje bez optužnice.

  (7) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Stevan Živković osumnjičen da je falsifikovao radno iskustvo za posao u javnom sektoru

  Zbog sumnje da je preko 2 udruženja falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za funkciju u Kancelariji za mlade, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, podneta je krivična protiv Stevana Živkovića, aktuelnog šefa Kancelarije, kao i protiv rukovodilaca ovih udruženja. U Višem javnom tužilaštvu navode da je ovo krivično delo pridodato krivičnom delu pranje para za koje se Živković tereti.

  (36) detaljnije
 • stevan zivkovic, branislav kačar

  Stevan Živković i dalje bez optužnice

  Skoro 2 meseca su prošla od hapšenja šefa Kancelarije za mlade Niša Stevana Živkovića, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, ali kako kažu u Višem javnom tužilaštvu još nije podignuta optužnica protiv njega.

  (18) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Stevan Živković pušten iz pritvora

  Nakon 20 dana provedenih iza rešetaka, kako kažu u Višem sudu, šef Kancelarije za mlade Niš Stevan Živković, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, pušten je iz pritvora. Pored njega, pušteni su i Danilo Zogović i Dušan Stajić, koji su navodno učestvovali sa Živkovićem u malverzacijama koje su Nišlije koštale 1,8 miliona dinara.

  (17) detaljnije
 • skuptia

  Niška inicijativa insistira da Bulatović objasni šta se desilo na Kosovu

  Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, navode u Niškoj inicijativi, mora da da progovori o onome što se dogodilo na Kosovu, uz napomenu da je “obrukao Nišlije” jer ne odgovara na novinarska pitanja vezana za ovaj incident. Pored toga, u Inicijativi zahtevaju od gradske vlasti da smene pohapšene funkcionere i ističu da se "bahatost" vlasti ogleda i u ponovnom "beskonačnom odlaganju sednice niške Skupštine".

  (10) detaljnije
 • darko bulatovic i stevan zivkovic

  Gradonačelnik Niša ne želi da komentariše hapšenje Stevana Živkovića

  Iako je Stevana Živkovića za funkciju šefa Kancelarije za mlade predložio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a sam gradonačelnik je potpisao i odluku da Nišlije plate skoro 2 miliona dinara firmi, iz koje je Živković navodno kasnije izvlačio taj novac, zbog čega je uhapšen, Bulatović smatra da to ne treba da komentariše.

  (17) detaljnije
 • stevan zivkovic

  Stevanu Živkoviću pritvor do 30 dana

  Zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, kako kažu u Višem sudu Niš, šefu Kancelarije za mlade Stevanu Živkoviću, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, određen je pritvor do 30 dana. U pritvoru su iz istog razloga, dodaju u Sudu, i Danilo Zogović i Dušan Stajić, koji su navodno učestvovali sa Živkovićem u malverzacijama koje su Nišlije koštale 1,8 miliona dinara.

  (18) detaljnije
 • Demokratska stranka

  Demokratska omladina: Hapšenje Živkovića bruka za SNS, Bulatovića i Grad Niš

  Hapšenje šefa Kancelarije za mlade grada Niša Stevana Živkovića bruka je ne samo za Srpsku naprednu stranku koja ga je postavila već i za gradonačelnika Darka Bulatovića i Grad Niš, saopštava niška Demokratska omladina, i ocenjuju da je neprihvatljivo za jedan grad da se drugi put u godinu dana zbog korupcije hapse oni koji treba da podrže mlade.

  (19) detaljnije
 • Branislav Jovanović

  Bane Jovanović nakon Živkovićevog hapšenja: Ne osećam se bezbedno u Nišu

  Nakon hapšenja šefa Kancelarije za mlade Niša Stevana Živkovića zbog sumnje da je prao pare, oglasio se odbornik niške Skupštine Branislav Jovanović rečima da se zbog korupcije ne oseća bezbedno i apeluje još jednom na gradonačelnika Niša Darka Bulatovića da podnese ostavku.

  (20) detaljnije
 • Stevan Živković

  Stevan Živković uhapšen zbog pranja novca

  Zbog sumnje da je prao novac i zloupotrebio službeni položaj, kako navode iz Višeg javnog tužilaštva, uhapšen je šef niške Kancelarije za mlade Stevan Živković. Osim Živkovića, koji je nekadašnji kik-bokser i bivši šef omladine SNS u Nišu, zajedno sa njim uhapšeni su Danilo Zogović, Dušan Stajić, Vladimir Vacev i Pavle Stoimenov. Sva petorica se terete da su lažirali fakture oko “Naisus festa 2018” i oprali 1,8 miliona dinara.

  (88) detaljnije
 • 490x370-steva-posle-pobede.jpg

  Stevan Živković pobedio u “meču života” i okončao karijeru

  Zbog raka bubrega niški kik-bokser Stevan Živković ne može više u ring, ali je savladao ovu opaku bolest i neće morati na hemoterapiju. Nakon oporavka ostaće da radi kao trener u sportu koji ga je afirmisao.

  (6) detaljnije
 • 490x370-zivkovic.jpg

  Rijeka naredna destinacija Stevana Živkovića

  Stevan Živković, niški kik-bokser i šampion Evrope, boriće se protiv Holanđanina Ejevana Danenberga u petak 27. novembra na FFC manifestaciji u hrvatskoj Rijeci.

  (1) detaljnije
 • zivkovic.jpg

  Živković nokautom došao do pobede

  Niški kik-bokser Stevan Živković nokautom u drugoj rundi savladao je Austrijanca Henrija Banera i time je u Lincu ostvario treću pobedu na FFC događajima.

  (2) detaljnije
 • steva-zivkovic.jpg

  Umesto u Dubaiju, Živkovića čeka meč u Lincu

  Nakon što je otkazana borba niškog kik-boksera Stevana Živkovića na takmičenju GFC u Dubaiju, on je dobio priliku da 18. septembra učestvuje na turniru FFC u Lincu.

  detaljnije