Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stevan Živković

  • Bulatovic Zivkovic

    Stevan Živković tvrdi da nije, niti je bio šef Kancelarije za mlade, ali se tako predstavljao

    Iako je još pre skoro 4 godine imenovan za šefa Kancelarije za mlade u Nišu i tako se godinama predstavljao, a tako su ga i potpisivali na zvaničnom gradskom sajtu - Stevan Živković, koji je osumnjičen za falsifikovanje radnog iskustva u struci da bi ispunio uslove da bude na čelu Kancelarije, sada tvrdi da na toj funkciji nikada nije bio. Da je "samo običan radnik" tvrde i većnik za sport Branislav Kačar i sekretar Sekretarijata za omladinu i sport Saša Šagrić, ali bez zvaničnih dokumenata koji to potvrđuju.

    (27) detaljnije
  • stevan živković

    Klub mladih i Dveri traže smenu Stevana Živkovića

    Iako se protiv njega vodi sudski postupak zbog pranja novca i falsifikovanja dokumentacije, Stevan Živković je i dalje na čelu niške Kancelarije za mlade, a zbog toga njegovu hitnu smenu traže Klub mladih i Dveri. Zahtevaju da se o ovom slučaju izjasni i gradonačelnik Darko Bulatović.

    (9) detaljnije
  • stevan živković

    Uskoro suđenje Stevanu Živkoviću, zakazano pripremno ročište

    Godinu i po dana od hapšenja Stevana Živkovića suđenje još nije zakazano, ali pripremno ročište jeste za 25. mart, kao poslednji korak pred suđenje. Šefu Kancelarije za mlade i istaknutom naprednjaku Sudsko veće treba da utvrdi krivicu za pranje novca i falsifikovanje dokumentacije.

    (14) detaljnije
  • stevan živković

    Potvrđena optužnica protiv Stevana Živkovića

    Šef niške Kancelarije za mlade i član Srpske napredne stranke (SNS) Stevan Živković, kako kažu u Višem sudu u Nišu, trebalo bi uskoro da se nađe za optuženičkom klupom, jer je potvrđena optužnica protiv njega. Živkoviću se stavlja na teret pranje para preko muzičkog festivala “Naissus fest”, ali i falsifikovanje dokumentacije.

    (5) detaljnije
  • Basket lopta koš

    “Žigosani u reketu" snimaju se u Nišu, Kancelarija za mlade poziva na kasting

    Nekoliko epizoda nove sezone serije Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu" snimaće se u Nišu, a poziv kasting za statiste objavile su na svojim Fejsbuk profilima Kancelarija za mlade Niša pri kabinetu gradonačelnika Darka Bulatovića, kao i opštinske Kancelarije za mlade. Šef gradske Kancelarije Stevan Živković kaže da će deo biti sniman na terenima u Rovčetu, za koje se vezuju afere jer je delimično nelagalno izgrađeno.

    (6) detaljnije
  • sud

    Sud i dalje odlučuje da li će niški funkcioneri Džunić i Živković pred sudiju

    Optužnice koje su jula podignute protiv odbornika SNS Bobana Džunića zbog sumnje da je proneverio 3 miliona dinara iz Opštine Palilula dok je bio njen predsednik i protiv šefa niške Kancelarije za mlade Stevana Živkovića koji se tereti za pranje para i falsifikovanje dokumentacije u vezi sa radnim stažom i dalje čekaju potvrdu Višeg suda u Nišu.

    (6) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Ponovo podignuta optužnica protiv Stevana Živkovića

    Nakon što je Više javno tužilaštvo po nalogu Višeg suda dopunilo optužnicu protiv šefa Kancelarije za mlade Niša, omladinca SNS i bivšeg kik-boksera Stevana Živkovića, ona je ponovo podignuta. U Višem javnom tužilaštvu kažu da se njemu na teret stavlja pranje para i falsifikovanje radnog iskustva.

    (10) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Sud već 2 meseca ne potvrđuje optužnicu protiv Stevana Živkovića

    Pranje para i falsifikovanje radnog iskustva, prema optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu, stavljaju se na teret SNS omladincu i šefu Kancelarije za mlade Stevanu Živkoviću, ali Viši sud tu optužnicu već 2 meseca na potvrđuju.

    (10) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Podignuta optužnica protiv Stevana Živkovića

    Zbog sumnje da je prao pare preko organizacije niškog muzičkog festivala, kao i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za državni posao, podignuta je optužnica protiv šefa niške Kancelarije za mlade, bivšeg kik-boksera i omladinca SNS Stevana Živkovića. Ipak, da bi došao do sudnice, potrebno je, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, da Viši sud optužnicu potvrdi.

    (24) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Stevan Živković i dalje čeka optužnicu

    Prošlo je 5 meseci otkako je zbog sumnje da je prao pare, zloupotrebio službeni položaj, ali i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za državni posao, uhapšen šef Kancelarije za mlade, bivši kik-bokser i omladinac SNS Stevan Živković, ali, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, protiv njega još nema optužnice.

    (7) detaljnije
  • Stevan Živković

    Istraga protiv Stevana Živkovića i dalje u toku, četiri meseca bez optužnice

    Sa sumnjom da je prao pare, zloupotrebio službeni položaj, ali i da je falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za posao u Kancelariji za mlade, aktuelni šef Kancelarije Stevan Živković je, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, i dalje bez optužnice.

    (7) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Stevan Živković osumnjičen da je falsifikovao radno iskustvo za posao u javnom sektoru

    Zbog sumnje da je preko 2 udruženja falsifikovao radno iskustvo u struci da bi ispunio uslove za funkciju u Kancelariji za mlade, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, podneta je krivična protiv Stevana Živkovića, aktuelnog šefa Kancelarije, kao i protiv rukovodilaca ovih udruženja. U Višem javnom tužilaštvu navode da je ovo krivično delo pridodato krivičnom delu pranje para za koje se Živković tereti.

    (36) detaljnije
  • stevan zivkovic, branislav kačar

    Stevan Živković i dalje bez optužnice

    Skoro 2 meseca su prošla od hapšenja šefa Kancelarije za mlade Niša Stevana Živkovića, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, ali kako kažu u Višem javnom tužilaštvu još nije podignuta optužnica protiv njega.

    (18) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Stevan Živković pušten iz pritvora

    Nakon 20 dana provedenih iza rešetaka, kako kažu u Višem sudu, šef Kancelarije za mlade Niš Stevan Živković, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, pušten je iz pritvora. Pored njega, pušteni su i Danilo Zogović i Dušan Stajić, koji su navodno učestvovali sa Živkovićem u malverzacijama koje su Nišlije koštale 1,8 miliona dinara.

    (17) detaljnije
  • skuptia

    Niška inicijativa insistira da Bulatović objasni šta se desilo na Kosovu

    Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, navode u Niškoj inicijativi, mora da da progovori o onome što se dogodilo na Kosovu, uz napomenu da je “obrukao Nišlije” jer ne odgovara na novinarska pitanja vezana za ovaj incident. Pored toga, u Inicijativi zahtevaju od gradske vlasti da smene pohapšene funkcionere i ističu da se "bahatost" vlasti ogleda i u ponovnom "beskonačnom odlaganju sednice niške Skupštine".

    (10) detaljnije
  • darko bulatovic i stevan zivkovic

    Gradonačelnik Niša ne želi da komentariše hapšenje Stevana Živkovića

    Iako je Stevana Živkovića za funkciju šefa Kancelarije za mlade predložio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a sam gradonačelnik je potpisao i odluku da Nišlije plate skoro 2 miliona dinara firmi, iz koje je Živković navodno kasnije izvlačio taj novac, zbog čega je uhapšen, Bulatović smatra da to ne treba da komentariše.

    (17) detaljnije
  • stevan zivkovic

    Stevanu Živkoviću pritvor do 30 dana

    Zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, kako kažu u Višem sudu Niš, šefu Kancelarije za mlade Stevanu Živkoviću, koji se sumnjiči za pranje para i zloupotrebu službenog položaja, određen je pritvor do 30 dana. U pritvoru su iz istog razloga, dodaju u Sudu, i Danilo Zogović i Dušan Stajić, koji su navodno učestvovali sa Živkovićem u malverzacijama koje su Nišlije koštale 1,8 miliona dinara.

    (18) detaljnije
  • Demokratska stranka

    Demokratska omladina: Hapšenje Živkovića bruka za SNS, Bulatovića i Grad Niš

    Hapšenje šefa Kancelarije za mlade grada Niša Stevana Živkovića bruka je ne samo za Srpsku naprednu stranku koja ga je postavila već i za gradonačelnika Darka Bulatovića i Grad Niš, saopštava niška Demokratska omladina, i ocenjuju da je neprihvatljivo za jedan grad da se drugi put u godinu dana zbog korupcije hapse oni koji treba da podrže mlade.

    (19) detaljnije
  • Branislav Jovanović

    Bane Jovanović nakon Živkovićevog hapšenja: Ne osećam se bezbedno u Nišu

    Nakon hapšenja šefa Kancelarije za mlade Niša Stevana Živkovića zbog sumnje da je prao pare, oglasio se odbornik niške Skupštine Branislav Jovanović rečima da se zbog korupcije ne oseća bezbedno i apeluje još jednom na gradonačelnika Niša Darka Bulatovića da podnese ostavku.

    (20) detaljnije
  • Stevan Živković

    Stevan Živković uhapšen zbog pranja novca

    Zbog sumnje da je prao novac i zloupotrebio službeni položaj, kako navode iz Višeg javnog tužilaštva, uhapšen je šef niške Kancelarije za mlade Stevan Živković. Osim Živkovića, koji je nekadašnji kik-bokser i bivši šef omladine SNS u Nišu, zajedno sa njim uhapšeni su Danilo Zogović, Dušan Stajić, Vladimir Vacev i Pavle Stoimenov. Sva petorica se terete da su lažirali fakture oko “Naisus festa 2018” i oprali 1,8 miliona dinara.

    (88) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: