Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 21. 5. 2012.

| Sport

Stigle stolice za stadion Čair

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stolice stadion cair
foto: facebook.com/FKRadnickiNis1923

Izgradnja stadiona Čair se odvija prema planu, potvrdio je koordinator projekta i dodao da su u toku pripreme za montiranje jednog dela stolica koje su već stigle na stadion.

- Stiglo je 8.000 stolica. Montaža oko 2.000 stolica krenuće ovih dana gde je urađena i hidroizolacija i gde su se stekli uslovi za montažu. Dakle, u onom delu gde su urađeni grubi građevinski radovi i gde je po tehnologiji moguće ugraditi - rekao je Miomir Pešić, koordinator projekta rekonstrukcije stadiona Čair.

stolice na stadionu cair foto: facebook.com/FKRadnickiNis1923

Na prezentaciji projekta rekonstrukcije stadiona projektanti su rekli da će stolice biti crvene, plave ili šarene, a odluka je doneta da to bude miks crvene i drap boje.

- Imamo raspored i saglasnost projektanta, biće miks crvenih i drap. Drap bojom će pisati “Radnički”, a crvene će biti okolo - rekao je Pešić.

stolice na stadionu cair foto: facebook.com/FKRadnickiNis1923

Prema planu, na istočnoj tribini će pisati “Radnički Niš”, a na severnoj “Čair”. Južna tribina će, nezvanično saznajemo, biti pokrivena natpisom “Meraklije”.

Početkom aprila uklonjen je stari sefamor sa stadiona, a novi će biti postavljen blizu lokacije starog. Prema rečima Pešića, to je tačno definisano projektom i taj deo je na kraju, u sklopu završnih radova.

- Sada se rade cemetne košuljice, mokri postupci, pločice, vrata, krenula je ugradnja limarije za prozore, vrata i kada se to sve postavi, biće stavljen i semafor - rekao je Miomir Pešić.

Iako je bilo priča da će stari semafor dobiti novu lokaciju i da će i dalje “živeti”, to se neće desiti.

- Stari semafor je u sekundarnim sirovinama. Prodat je otpad “na kilo”. Ja sam ponudio semafor Mašincu i caru Konstantinu, ali su oni tražili da mi skinemo, prenesemo, postavimo, popravimo i održavamo i to je bilo nemoguće - rekao je Bratislav Ignjatović, direktor Sportskog centra Čair.

Rekonstrukcija stadiona Čair Rekonstrukcija stadiona Čair

Stari semafor na kom su bili ispisivani delovi istorije Radničkog otišao je u istoriju. Na njegovo mesto stiže novi, digitalni, na kom će, nadamo se, biti ispisani novi i možda bolji rezultati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Немања Поповић

    21:33 // 22. 5. 2012.

    Do kada treba da bude gotov stadion?

  • Mile

    17:21 // 22. 5. 2012.

    Kol'ko sam ja video i cuo, izgleda niko nece ide na stadion ako nema krov! Kratko i jasno. I stolice nam vec smetaju! A to koja liga ce se igra i ko ce igra na njemu, nebitno je. Bitno da znamo ko je sta pokrao, i koliko.
    Malopre sam prosao pored stadiona i meni ono sve deluje impresivno. Istocna tribina je podignuta i bas me raduje da cemo imati dobar objekat, makar gledali drugu ligu. Interesantnija je od 'Beogradske' prve.
    Jedino bi bilo dobro da stadion ne optereti gradski d=budzet, vec da bude profitabilan, a za to treba i karta da se plati.

  • Sindjelic

    13:44 // 22. 5. 2012.

    Samo se zalite svi?!
    Cekajte da se zavrsi pa da odemo svi na tekmu.
    Posle cemo prozivati, bio dobar ili los. Takvi smo si.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: