Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 23. 8. 2012.

| Sport

Stižu pojačanja u Železničar

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-0590.JPG

Miloš Milosavljević i Dragan Ranđelović potpisali su za Rukometni klub Železničar iz Niša, a pregovara se sa Markom Džokićem.

Rukometaši Železničara spremaju se za početak nove sezone u kom se očekuje opstanak u Superligi i stabilizacija kluba. Igrači se od kraja jula spremaju za takmičenje, a do sada su se ekipi priključili golmani Milutin Bogdanović i Marko Stevanović, Ivan Šmigić iz kragujevačkog Radničkog, Miloš Milosavljević iz Radničkog iz Niša i Dragan Ranđelović iz Napretka.

- Klub su napustili Miljan Stanić koji je otišao u Kikindu, golman Milan Ćućuz koji je u Vojvodini i Marko Milosavljević i Konstantin Vasiljević koji su otišli u niški Radnički, dok su Vladimir Đurić i Aleksandar Stanković želeli da se oprobaju u inostranstvu - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor kluba.

Iz prošlogodišnjeg sastava ugovore su potpisali Ivan Veljković, Stefan Jovanović, Andrija Mađar, dok se čeka da potpiše i Darko Đukić. Ekipa je u pregovorima i sa Bojanom Brnjasom.

Železničar je prošle sezone promenio tokom Superlige promenio 4 trenera, a ove sezone pripreme je počeo Miroslav Džeri Đorđević koji čeka licencu.

- Smatramo da on ima sve uslove za dobijanje licence i očekujemo pozitivan odgovor na sednici Upravnog odbora Zajednice trenera. U protivnom, obratićemo se višim instancama - rekao je Slobodan Milosavljević.

Zbog problema sa dobijanjem licence, Rukometni klub Železničar je prošle nedelje pregovarao sa Predragom Petljanskim, ali to saradnje nije došlo.

- U subotu smo sklopili dogovor, ali je on naknadno poslao spisak uslova koji traži. Ovaj klub nikada neće pristati na takve ucene - rekao je Milosavljević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • rukometas

    15:25 // 28. 8. 2012.

    Sramota je kakvi ljudi vode ovaj klub. Kraljic,cobi,tuta zajedno sa pacovom pa to je sljam ne samo rukometa vec i grada. Dok se igracima duguje veliki novac gospoda prima i 13. platu. A tek kakve amatere dovode kao pojacanja pa to je smesno,dok su svoju decu naterali da prestanu da se bave ovim sportom. A doticni Pavlovici sto daju 4000E kao pomoc a uzmu 14000 sramota.

  • neks

    18:43 // 25. 8. 2012.

    Cobi,posto si seljak nepismeni,kazi mi sta mislis bar o komentarima,a ja cu da ti sastavim recenicu.Nije problem.......

  • dusebriznik

    21:55 // 24. 8. 2012.

    s a ovom ekipom u napadu mozda i mozemo realno da damo prosecno21gol a ko ce odbranu da igra ljudi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: