Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stonoteniski dom

  • stonoteniski dom

    Oprema za Stonoteniski dom u SC "Čair" preko porodične firme direktorke, ona kaže donacija Saveza

    Nešto više od mesec dana prošlo je od renoviranja i opremanja Stonoteniskog doma u Nišu, a iz odbora Dveri u tom gradu pitaju nadležne da li je dobavljač sprortske opreme firma "Sport 018", koja je do skora bila u vlasništvu v.d. direktorke SC "Čair" Branke Aranđelović, a sada je na ime njenog supruga Dragana Đorđevića. Da oprema nije kupljena, već donirana, odgovara Aranđelovićeva na pitanja Južnih vesti, a kao donatora navodi Sportski savez Niša.

    (14) detaljnije
  • stonoteniski dom

    Renoviran Stonoteniski dom u Nišu

    Stonoteniski dom u Nišu dobio je nove stolove, rasvetu i promenjena je kompletna elektrika. U renoviranim prostorijama Doma, Aleksandar Karakašević predsednik Stonoteniskog saveza Srbije, uručio je pehar niškom stonoteniskom klubu, a gradonačelnica Niša najavila je nova renoviranja sportskih terena u Mokranjčevoj ulici i u naselju Branko Bjegović.

    (9) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević Josip Kolumbo stoni tenis

    Niške stonoteniserke igraju derbi za jesenju titulu

    U sredu, 11. decembra u sali Stonoteniskog doma u Nišu odigraće se derbi jeseni u Superligi pošto Josip Kolumbo dočekuje ekipu Novog Sada. Duel između jedine dve neporažene ekipe odlučiće jesenjeg prvaka.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Stonoteniserima Železničara pripao gradski derbi

    U 10. kolu Prve stonoteniske lige Železničar je opravdao ulogu favorita protiv gradskog rivala Medijane i slavio sa 4:1. Što se tiče devojaka, Josip Kolumbo je ponovo bio uspešan, pa i one drže svoju drugu poziciju na tabeli drugog ranga.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Stonoteniski dom i dalje bez struje, EPS ćuti

    Više od pola godine Stonoteniski dom na Trošarini ne može da se koristi, jer im je struja isključena zbog skinute plombe na brojilu. Iako nadležni tvrde da je sve uplaćeno, novo brojilo postavljeno i da je samo potrebno da "Elektroprivreda Srbije" potpše ugovor i poveže kablove, iz ovog preduzeća već mesecima ne odgovaraju na novinarska pitanja. U celoj situaciji najviše ispaštaju niški stonoteniski klubovi koji su u ovim prostorijama trenirali i igrali zvanične mečeve. 

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: