Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stonoteniski klub Stoni

  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Niški stoni tenis: "Želja" zaustavljen u polufinalu, Josip Kolumbo na korak od finala

    Takmičari Železničara, koje predvodi legenda srpskog stonog tenisa Aleksandar Karakašević, poraženi su i u drugom meču polufinala Superlige od Radničkog iz Beočina. Nišlije su zaustavljene u polufinalu, a stonoteniserke Josipa Kolumba, nakon pobede od 4:1 u prvom meču polufinala, u subotu, 29. aprila igraju i drugi meč sa TSC-om.

    (4) detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Startovala stonoteniska sezona u obe konkurencije, "Medijana" najbolja na početku

    Turnirom u Nišu u sali Osnovne škole "Dušan Radović" počela je Superliga Srbije u stonom tenisu, a nakon odigranih 4. kola, novajlija u ligi ekipa Medijane ima tri pobede i jedan poraz, dok su stonoteniseri Železničara zabeležili jednu pobedu uz tri poraza. Krenula je i ženska Supeliga, a nakon turnira u Vršcu niške ekipe Josip Kolumbo i novajlija Stoni imaju polovičan učinak sa po dve pobede i poraza.

    detaljnije
  • sala, os dusan radovic, nis, duvaniste, foto ljubica jocic

    Počinje stonoteniska sezona, Niš domaćin muškim ekipama

    Prva četiri kola Superlige za stonotenisere biće odigrana u subotu, 9. oktobra i nedelju, 10. oktobra u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u niškom naselju Duvanište. Niš, koji ove sezone ima rekordno po dva predstavnika u muškoj i ženskoj konkurenciji, ugostiće najbolje ekipe stonotenisera i tokom vikenda će publika moći da vidi ukupno 24 meča. Sa druge strane, dame dva niška kluba igraju za vikend u Vršcu.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Niš i Vranje dobili stonoteniske prvoligaše

    Ženska ekipa niškog kluba Stoni i muška vranjskog Top spina plasirale su se u Prvu ligu Srbije. Nišlijke će u drugom rangu takmičenja biti jedine predstavnice juga Srbije, dok će se Vranjanci pridružiti niškom klubu Medijana.

    (3) detaljnije
  • tenis ilustracija

    Sportistkinje amaterke sa Palilule dobijaju sportsku opremu

    Devojčice koje su postigle zapažene sportske rezultate ove i prošle godine, dobiće sportsku opremu od Opštine Palilula. Biće nagrađeno pet devojčica, navodi se u odluci niške Opštine, tri teniserke, jedna stonoteniserka i jedna ritmička gimnastičarka.

    (1) detaljnije
  • stoni tenis

    Humanitarni stonoteniski turnir za pomoć dečaku iz Niša

    Kako bi prikupio novčanu pomoć za 14-godišnjeg Petra Grujića, dečaka iz Niša koji se leči od tumora, Stonoteniski klubu Stoni u svojim prostorijama organizuje humanitarni turnir u nedelju, 14. oktobra, a mogu se prijaviti svi zainteresovani.

    detaljnije
  • Stonoteniserke Stoni

    Niške stonoteniserke se plasirale u Prvu ligu Srbije

    Nakon jednogodišnje pauze stonoteniserke kluba Stoni vratile su se u Prvu ligu Srbije, a u niškom klubu kažu da je ovo veliki uspeh. Sezonu su Nišlijke završile na prvoj poziciji u Drugoj ligi jug, a kao pobednice su završile i baraž.

    (1) detaljnije
  • Stoni tenis

    Mlade niške stonoteniserke najavile svetlu budućnost

    Kako je na Otvorenom turniru Novog Sada bilo 10 kategorija, i najmlađi stonoteniseri imali su prilike da se nadmeću i osvoje medalje, a Nišlijke Olivera Mladenović i 7-godišnja Neda Vasić to su iskoristile i okitile se srebrom. Da ovaj uspeh nije puka slučajnost i trenutna sreća, devojčice su pokazale i par dana kasnije, na bodovnom turniru gde su osvojile 7 od maksimalo 8 medalja.

    (6) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: